Sveikas, dāmas! Griežos pie Jums cerībā iegūt padomu, ko reāli man darīt, jo ticu un ceru, ka šeit ir arī tādu profesiju pārstāves, kuras var ieteikt ko noderīgu. Vai arī kāda, kurai ir bijusi līdzīga problēma.
Runa ir par manu 16 gadīgo brāli - pīpē zāli un dara to regulāri, uz skolu aiziet reti (ir palicis uz otru gadu, mainījis skolu), izspiež no mammas lielas summas (loģiski, lai būtu par ko savu atkarību pabarot), pa dienu guļ, pa nakti sēž paralēlajā pasaulē (lasīt - datorspēles). Īsāk sakot - viss ir di*sā.
Protams, problēmas sakne ir ģimenē, vecāki šķiras, tēvs nulle un pakaļā līdejs godīgi runājot :D Ne par to ir šis ieraksts...es esmu vienīgā, kura to visu tā patiešām ir spējīga un gatava mainīt, jo mammai spēka vairs nav. Viņš ir gājis un iet pie psihologa, dzer zāles, neko nemaina. Tas, ko es vēlējos jums lūgt, ir idejas, ieteikumi - ko man ar viņu darīt? Runāšana ir pupu mizas. Es tēmēju uz kārtīgu rehabilitāciju, vides maiņu, smadzeņu, vismaz to, kas atlicis (nepārspīlēju - viņa domāšana, izteikumi neko labu neliecina) izpurināšanu un paskalošanu. Reālas iestādes, kuras to dara? Protams, esmu jau interesējusies, bet tādu īstu variantu vēl neesmu atradusi.