Sveiki! Man ir kauns uzdot tik blondu jautaajumu, tomeer man taa ir liela probleema! Taatad pati nezinu, kaadaa veidaa man sanaaca izdzeest visas interneta paarluukprogrammas no kompiisha un tagad es nemaz nevaru ieiet internetaa. Kaa lai es dsbuunu internet paarluukprogrammu tagad?
Es droši vien darītu tā: atrastu kādu citu datoru ar interneta pārlūku, nokačātu netā kāda pārlūka instalācijas failu, ierakstītu to flešā un pārnestu uz savu datoru. Un tālāk jau instalēšana kā ar visām programmām.
Izdzēsti Shortcuti vai Control panelī pārlūkprogrammas izdzēstas?
Ja tas ir darīts Control panelī, tad nav iespējams "pati nezinu, kaadaa veidaa man sanaaca izdzeest" .
Vai arī varbūt tev ir tādas programmas uz datora kuras lai varētu updatot vajag ieeit internetā pa priekšu, piemēram windows updates parasti izmet linku uz viņu mājas lapu, varbūt tā tev izdodas atrast veidu kā piekļūt internetam.
Izdzēsti Shortcuti vai Control panelī pārlūkprogrammas izdzēstas?
Ja tas ir darīts Control panelī, tad nav iespējams "pati nezinu, kaadaa veidaa man sanaaca izdzeest" .
Es domāju ka shortcuts, jo cilvēks kurš tomēr zin kur atrodas control panel arī zin ka nevajag dzēst laukā visus pārlūkus :D
Control panelii es dzeesu mozillu un arii google Chrome jo gribeeju paarinsteleet, bet es neatceros, ka buutu dzeesusi exploreri. Laikam jau nejaushi sanaaca izdzeest arii to kopaa ar citaam programmaam. Meegjinaaju jau mekleet exploreri, bet nekas man neatradaas. Meegjinaasu no cita kopiisha.
Pameiģini iejiet kādā mapītē un tur kur ir rakstīte mapītes atrasšanās vieta (Piem: C:\Users\D\folder1) Tur ieraksti kādu interneta adresi, piemēram www.Draugiem.lv, tam vajadzētu automātiski tev izsviest interneta pārlūku uz to adresi.
Ja Tu esi izveidojusi backup, tad atjauno to! Ja nē- tad visvieglākais veids, kā var dabūt atpakaļ visus pārlūkus ir caur control panel izvilkt sistēmas atgriešanos ( system restore) un viss :)