Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vīrieši un grādīgais!

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
sveiki!
Cik bieži Jūsu vīrieši lieto grādīgos dzērienus un kā tas ietekmē jūsu savstarpējās attiecības?

Jūs arī kādreiz iedzerat kopā ar viņu un cik daudz?
31.03.2014 21:03 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Sen jau ievērots, ka cosmo meitenēm eksistē tikai divas galējības. Ja iedzer, tad alkoholiķis, ja uzpīpē zāle, tad narkomāns, ja nav mazas krūtis, tad ir govs tesmeņi un ja nesver 50kg, tad noteikti uzkāpšana uz otro stāvu aizņem 10 minūtes.
Nu pat šeit it ne tikai modeles, bet modeles nedzērājas.
02.04.2014 15:17 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Nelietoju vispār. Kaut kādas dzērāju un kokteiļu vai citu alkoholisko dzērienu diskusijas arī nekomentēju.
Šobrīd vairs neesmu trako pamatskolnieču vai vidusskolnieču vecumā, kad dzeršana vismaz 1x nedēļā likās labākā izvēle.
Vīrietis lieto reti. Attiecības tas neietekmē, jo viņš nekad nepiedzeras un nepazemo ne sevi, ne mani.

kur mētajas tās atturibnieces, jo es nevienu nevienu nēesmu satikusi , kurš neatpūstos un neizdertu nu nav tādu.

Šie ir paši labākie apgalvojumi: es neesmu satikusi nevienu, kas nedzertu, tātad tādu cilvēku vispār nav.
Paskaties tālāk par savu degungalu. Tu neesi satikusi, es esmu. Turklāt, ļoti daudzus - puse no maniem draugiem vispār nedzer(otra puse - reti). Es kopš studiju laiku beigām neesmu diez vai tas nozīmē, ka šādu cilvēku nav.
02.04.2014 15:24 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Pēdējam teikumam bija jābūt šādam:
Es kopš studiju laiku beigām neesmu satikusi to kategoriju, kam jāpiedzeras pirms iešanas uz katru ballīti(jo bez dzeršanas nav jautri), bet diez vai tas nozīmē, ka šādu cilvēku nav.
02.04.2014 15:25 |

Reitings 10
Reģ: 31.03.2014
Iedzeram pa alinjam vai viina pudelei gandriiz katru vakaru. Draugs gan iedzer lielaakos daudzumos nekaa es.
Attieciibas tas neietekmee, jo muusu raksturs nemainaas alkohola deelj.
03.04.2014 04:35 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es nezinu, kur mētajas tās atturibnieces, jo es nevienu nevienu nēesmu satikusi , kurš neatpūstos un neizdertu nu nav tādu.

Vai šajā diskusijā mani kāds var apgaismot, kāpēc vienmēr "dzert = atpūsties"? Citi relaksēšanās veidi neeksistē, tikai grādīgais?

Ja par tēmu, tad copy-paste indie komentārs.
03.04.2014 05:51 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Kad Tev paraus vaļā uz večiem un balītēm 40 gadu vecumā, kad vīrs un divi bērni pie sāniem, jo jaunība izklaidējies pa izstādēm staigājot, tad arī pastāstīsi, kura štruntīgi izskatās!

Mans teksts bija paredzēts cosmo čalim. Es jau līdz 20 biju izballējusies un izrandiņojusies pietiekami, tā ka "paraušana vaļā" man nedraud. Vispār, dažiem ir "interesanta" izpratne par atpūtu - ja atpūšas, tad jādzer :D I pity the fool. Ja neprot atpūsties un relaksēties bez alkohola, kaut kas jau pašos pamatos tam cilvēkam ir sajāts.
03.04.2014 09:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits