čau! :)
Lieta tāda, ka izlaidumam nevaru atrast tādu kleitu, kādu vēlos. Saskatījos weheartit dažādus skaistus attēlus,kur meitenēm ir superīgas kleitas, protams, saprotu, ka nav nekādas lētās. Gribēju pajautāt, varbūt kāda zina, kur varētu nopirkt skaistu maxi kleitu par saprātīgu cenu? :) Internetā vai veikalos vienalga kur. Es jums būtu ļoti pateicīga!
Sūtīju kleitu no ebay, bet nepatika ne audums, ne kvalitāte. Ko tad var gribēt par tik demokrātiskām cenām! :D
Nedēļās nogalē biju gan Spicē, gan Rīga Plaza, tur arī redzēju dažas smukas maxi kleitas, bet nepateikšu tagad veikalus, jo tam nepievērsu uzmanību, jo pati meklēju mēteli, bet tieši atceros, ka par pāris kleitām nodomāju, ka skaistas un žēl, ka man nav kur uzvilkt.
Kvalitāte super, audums patīkams, mīksts. Bet, nu, skaties, ebaya var iegrābties. Es pērkot, aptaustīju, uzmērīju, tāpēc viss bija super. :) Vari noriskēt, ja ķīnieši būs labi sašuvuši, tad kleita ir pirkšanas vērta. :)
Es domāju ka tāda pati vien būs, bet ja pirkšu tad drošības pēc atradīšu tomēr e-bay tādu pārdevēju kurš no anglijas sūta nevis ķīnas, tad man lielāka uzticība būs kvalitātei un arī nebūs tik ilgi jāgaida :D
Sveikas meitenes, man jums būtu lieliska adrese, ja esat noskatījušas jau kādu kleitu, tur tikai jāievieto bilde ar kleitu vai pilnīgi vienalga kādu apģērbu, aksesuāru esat kaut kur redzējušas un jums pievienos interneta adreses kur tādu var nopirkt vai vismaz max līdzīgu tai- http://wheretoget.it/ :)
Nepiekrītu. Maxi kleitas piestāv, ja ir sievišķiga figūra. Jābūt gan pupiem, gan pakaļai :-P
Sievietem bez gurniem drīzāk izskatīsies kā uz pakabinamo. Bet katrai figūrai gan jau var piemeklēt kādu garās kleitas modeli, tik jārok :-D