Mūsu dzīvoklī jau ievācoties vienu sienu rotāja šāda te mazliet pabaisa, novecojusi tapete. Tā kā īrējam un ne uz ilgu laiku, tad neko mainīt netaisījāmies, tikai pašausminājos, ka viss pārējais dzīvoklis ir izremontēts, bet šī siena atstāta. Vispār nezinājam, ko iesākt ar šo mazo telpu, kas ir pa vidu pārējām istabām un saules gaisma tur iespīd tikai caur arku, kas to savieno ar dzīvojamo istabu. Bet galu galā tapete bija tik uzmācīga, ka tai pieskaņoju mēbeles, un tagad nelec tik ļoti acīs, īstenībā man pat sāk patikt. Ja viņa būtu glītāka, tā kā
jonquille melni bēšais puķu variants, es pat būt apmierināta. Pārējās sienas ir apmestas un krāsotas baltas, man ļoti patīk,tā kā mums ir koka grīdas, tad telpas nemaz nešķiet aukstas.
Bet tāpēc ieteiktu paskatīties uz to, kāda stila,materiāla un krāsu mēbeles u.c. interjera elementi tev mājās ir uz palikšanu,kāds ir grīdas segums, varbūt kādi toņi no tiem aizķeras. Arī ieteiktu padomāt par to, kuru sienu izcelt-ja telpa ir šaura un gara, tad var optiski to gan izstiept un panākt tuneļa efektu, gan paplašināt.