Tapešu izvēle :)

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Čau! :)
Man aktuāla remontu tēma.
Izstaigājos pa Depo, Kuršiem.. Tapešu izvēle! Šobrīd ir skaidra aptuvenā vīzija kā vēlētos redzēt istabu, krāsas un toņi vel bīdās šurpu turpu, noeteikti vēlos divu veidu tapetes, viena siena būs savādāka.. Būtībā mani ne īpaši apmierina tapešu piedāvājums (varbūt tāpēc, ka tās vīzijas samērā skaidras..).
Tāpēc
1) kur un kādās cenās jūs pirkāt sev materiālus remontam? Varbūt kaut kur ir plaša tapešu izvēle(inetersē varbūt kaut ir ir lielu ziedu prints) (bet derēs jebkāds ieteikums, pat par izdevīgām ģipškartona cenām utt)
2) padalieties ar kādām feinām bildēm (kurus reāli ir īstenot dzīvē) istabu skatam :)
31.03.2014 15:38 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Neiesaku līmēt tapetes, kas imitē ķieģeļu sienu. Izskatās ļoti lēti un prasti. Ja ir īsta ķieģeļu siena atsegta - tad jā, ir smuki, bet tapetes ar šādu apdruku izskatās briesmīgi. (te iepriekš tika liktas tādas bildes..)
01.04.2014 18:44 |

Reitings 649
Man vienreiz vienā īrejamajā dzīvoklī bija akmeņtipa/ķieģeļveida (grūti raksturot) tapetes tualetē. Labi,ka tik mazā telpā :D Ļoooti nepatīk. Vai nu dabīgi (kad vecas mājas atjauno) vai nekādi.
01.04.2014 18:52 |

Reitings 10
Reģ: 05.02.2014
Arī tagad aktuāls dzīvokļa remonts. tā kā līdzekļi ir tik cik ir - izdomāju , ka sienas aplīmēšu ar krāsojamām tapetēm. arī kā iepriekš tika minēts vienu sienu katrā izstabā gribu izcelt.. vienīgais nezinu kā labāk -domas man tādas :
1. trīs sienas vienā krāsa , ceturtā nedaudz košāka/tumšākā tonī un uz tās uzlīmēt uzlīmi;
2. trīs sienas vienā krāsa, uz ceturto uzlīmēt fototapeti vai tapeti ar rakstu.

Var būt kāds var dalīties - kur var pasūtīt kvalitatīvas fototapetes un sienu uzlīmes.

Tāpat ir aktuāli - kur iegādājaties guļmaistabas mēbeles, iebūvējamos skapjus, virtuves mēbeles.
12.07.2014 15:33 |

Reitings 684
Mēs tikko kā pabeidzām meitai istabu, tapetes pirkām cenu klubā, citur neiekrita nekas acīs, kas būtu atbilstošs :) Bet vispār, esmu par sienu krāsošanu, ja nu apnīk, nav tik liels čakars nomainīt kā tapetes :) Skapīšus, plauktiņus, galdiņu, krēsliņus un tādas lietas mums taisīja galdnieks :)
12.07.2014 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits