lidosta&co

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Sveikas!

Man ir jautājums tām, kuras strādāja vai kurām ir informācija par lidostas darbu.
Lieta tāda, ka esmu pieņemta darbā(vēl līgums nav parakstīts ), lidostā par personu apkalpošanas aģenta asistentu uzņēmumā Havas Europe. Stundu skaits ir 16 par maiņu un 2 brīvasnd0 dienas pēc tam, alga ir smieklīga, mazāka par minimālo, bet es vairāk pieredzes dēļ gribētu. Nezinu, neesmu īsti pārliecināta par to, vai vēlos pieņemt šo darbu.

lūdzu jūsu atsauksmes un domas....
31.03.2014 12:40 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Jūtos tagad mazliet, khm.. stulbi? Uzzvanīšu vēlriez visu izjautāšu kārtīgāk, citādi biju sanervozējusies intervijā, likās, ka visu saprotu, varbūt tad tur mazāk maiņu.
31.03.2014 13:08 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
diez vai. spriezot pec tavsdarbs.lv atsauksmem tur ir trakak ka Maxima. Turku uznemums ja kas....ko var gribet
31.03.2014 13:10 |

Reitings 384
Reģ: 10.03.2014
Manuprāt perfkets aprasts. :D Bet nu tur alga tiek minēta ap 500 EUR.

Mainies uz augšu - teica reiz Rainis. Un kā, lai to nepiemin - šis ir darbs, kas maina cilvēku. Disciplīna, rūdījums, fizisks spēks, spēja sastrādāties - tās ir pamata lietas, kas nepieciešamas strādājot šajā nozarē. Par grafiku - nu, jau grūti spriest, strādāju šeit pirms gada. Pēc jaunākās atsauksmes ir pamats spriest, ka tas kļuvis vēl nomācošāks. Alga - sākumā būs tie 330-400 Ls - pārbaudes laikā, kas gan ne gluži atbilst padarītajam darbam (vai vēl joprojām ir aktuāli Tbilisi reisi?). Darba noslogojums - Ļoti dažāds. Sākot no izniekotām dienām, beidzot ar pamatīgu slodzi, kuras laikā pat efektīvākos pašnāvības veidus galvā nav laika pārcilāt. Kolēģi - viss atkarīgs no indivīda iekšējās pasaules un apkārtējās dzīves uztveres. Jā, ir tumši cilvēki, kuru dvēselēs mājos tukšums, taču lielākoties kontingentu sastāda izmisuši, pēc algas tīkojoši jaunieši, kuri dažādās dzīves sfērās ir piedzīvojuši emocionālu krahu. Kopumā darba vidē vada viegli depresīva, banāla sarkasma aura. Kā, lai neatcerās klasiku, kas nāca no viena būdīga slāvu izcelsmes koordinatora spēcīgās rīkles: ''Jaunieši, eto vam ņe Havaš, eto Haos!'' Ja Tu esi fiziski spēcīgs, nesaistīts ar ģimeni/otru pusi, kā arī studijām - Tu vari pamēģināt, sliktāks cilvēks noteikti nekļūsi. Taču, ja Tu spēj izveidot saliktu pakārtotu teikumu, spēj radīt un strādāt intelektuālu darbu - PIZDUJ NO TURIENES AR PIRMO NAKTS BUSIŅU UN NEKAD, NEKAD VAIRS NEATGRIEZIES!
31.03.2014 17:46 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Tie 500 eur noteikti nav vakancei, uz ko teme meitene. Sludekli bija rakstita stundas likme, visu var pats izrekinat, ja zina, cik stundas jastrada. Ja 1 strada un 2 brivas, tatad 10 mainas menesi, 160 h.
Tas asistenta darbs ir vairak rindu regulesana checkina, tranzitpasazieru vilksana aiz rokas, ja kads reiss kavejas. Darbs uz kajam, bet es teiktu, ka nelielai pieredzei interesants. Man vienmer patikusi pati lidostas atmosfera. Esmu lidosta ilgi stradajusi, bet cita amata un ne saja uznemuma.
31.03.2014 18:33 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Tu vari aiziet sākumā kaut vai vienu, divas dienas un izvērtēt, jo ir taču pārbaudes laiks - jebkurā brīdī varēsi pacelt cepuri un pateikt arivederči Ja saki, ka atalgojums nav svarīgākais, bet gribi gūt pieredzi, tad nebūs žēl izniekot pāris dienas, lai saprastu, kā noris šāds darbs un cik daudz pūļu tas prasa no Tevis.
02.04.2014 07:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits