sveikas!
tā nu ir sanācis,ka šobrīd esmu palikusi bez kontracepcijas-pēc dzemdībām to 2 mēnešu laikā nepaspēju ielikt spirāli,jo vajadzēja veikt visas pārbaudes un tīrīšanās neritēja tik raiti kā gribētos..bet par to nesatraucos pārāk,jo vīrs šobrīd nav LV un bija gaidāmas mēnešreizes jau mēneša vidū-domāju,ka varēšu tikt pie spirāles beidzot.bet..reizes neatnāca,par ko ārsts teica nesatraukties-tā mēdz gadīties,ja baro ar krūti..
bet tagad sāku uztraukties-pēc divām nedēļām atbrauc vīrs,spirāle nav ielikta,man tur viss darbojoties uz pilnu klapi un uz otru mazuli ilgi nebūšot jāgaida..un man nav ne jausmas,kādu kontracepciju,izņemot prezervatīvus, varētu lietot?es zinu,ka ir tās svecītes-ar spermicīdiem.vai tās ir efektīvas?mēs tiešām esam pret prezervatīviem,līdz šim nav bijusi arī vajadzība tos lietot-mums nekad pat nav bijis sekss ar prezervatīvu.. :D varbūt varat ieteikt vēl ko-ne ilgstoši,ne hormonālu,iespējami drošu..varbūt ir pieredze ar tādām metodēm kā spermicīdu ziedes,svecītes utt.?
p.s. atvainojos par palagu,bet tas tāpēc,lai jūs netērētu laiku komentējot par prezervatīviem,hormoniem utt.. :)paldies!