Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sauciens pēc palīdzības, atkarība un attiecības

Reitings 5
Reģ: 29.03.2014
Sveiki!

Pēdējā laikā mani nomāc kāda doma. Esmu kopā ar kādu puisi 2 gadus. No sākuma jau it kā viss bija labi. Mums saskan raksturi un domu gājiens ir līdzīgs, bet man vajag kaut ko vairāk. Jo viņš ir viens liels dīkdienis, kas jau divus gadus dzīvo uz mātes kakla un kad beidzot dabū darbu, tad redziet pat divas normālas darba dienas nevar nostrādāt, jo esot par smagu. Ok. Tas īstenība bija vēl sīkums, kas man jāpiedzīvo tagad. Nekas vairs nav tā kā agrāk! Sapinās ar cilvēkiem, kas pīpē spyce un tagad arī pats sācis. Dien dienā viņš ir nekāds. Nevar vairs nedz uzticēties, nedz normāli kopā pabūt, jo lielāko dienas daļu viņš ir zem tā... Nezināju ko iesākt, runājām, bet pēc 10 minūtēm viss runātais tiek aizmirsts... Labi, domāju, ka man kaut kas lietas labā ir jādara. Un darīju, liku viņam justies īpašam, šo to uzdāvināju uztaisīju romantisku sveču vakaru, sarunas un tam visam sekoja solījumi, kas atkal no rīta tika aizmirsti. Ir mīlestība, bet vairs jau neesmu 100% pārliecināta. Negribās būt egoistei un pamest cilvēku. kad viņš ir nonācis tādā nelaimē, bet no otras puses mēs dzīvojam tikai vienreiz, kāpēc gan izniekot dzīvi. Tiešām mani spēki drīzumā izsīks... Iesakiet kāds lūdzu kā man rīkoties...
p.s. tā ir tikai 1/100 daļa no visa, kas patiesībā darās manā galvā, bet tas lai šoreiz paliek pie manis..
29.03.2014 14:09 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Mums saskan raksturi un domu gājiens ir līdzīgs, bet man vajag kaut ko vairāk. Jo viņš ir viens liels dīkdienis, kas jau divus gadus dzīvo uz mātes kakla un kad beidzot dabū darbu, tad redziet pat divas normālas darba dienas nevar nostrādāt, jo esot par smagu. Ok. Tas īstenība bija vēl sīkums,
Tas nav sīkums.Bet svarigs faktors lai pasutitu ratā tadu veci. PunkC.
29.03.2014 14:11 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Es šķirtos no tāda cilvēka. Ja pat runāšanas nelīdz un ir tikai solījumi, kas netiek pildīti, nu tad ir viss.
29.03.2014 14:14 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kādu tu iedomājies savu nākotni ar dīkdieni-narkomānu?
29.03.2014 14:25 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
man būtu bail, ka kādu dienu dzīvesbiedrs-narkomāns nepārnāk mājās...
29.03.2014 14:30 |

10 gadi
Reitings 384
Reģ: 27.03.2014
Tu saki, ka gribetu ko vairak, tad labak skiries no vina. Jo neko vairak vins nespes dot. Ar tadu gribi gimeni veidot? Vins tacu pats par sevi nespej parupeties. Kad runa ir par pasas laimi, nakotni, vajag but egoistei.
29.03.2014 14:35 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Egoisms nav nemaz tik slikta īpašība - tas ļauj tev pašai sevi pasargāt. Kāda nākotne tevi sagaida ar viņu? Vai tu vēlētos šādu tēvu saviem bērniem? Kāpēc sava nākotne un tagadne ir jāupurē tā cilvēka labā, kura nav vērts to darīt? Jā, tu vari ieteikt un ievirzīt viņu uz rehabilitāciju, palīdzēt un sagaidīt no tās, dot vēl vienu iespēju, jo it kā mēs visi kaut kādā brīdī varam kļūdīties, bet no otras puses - jāmūk, kamēr viss nav kļuvis tev pašai nepanesami, līdz tu pati neiestigsti tik dziļi, ka nezini vairs, kur likties, nav viņš tev ne bērns, ne māte, galu galā.
29.03.2014 14:38 |

Reitings 10
Reģ: 23.03.2014
Man ar tādu nebūtu pa ceļam, bet skaties pati. Ja patiešām cilvēks divus gadus dzīvojis uz mātes rēķina un darbā nevar divas dienas izturēt NU TUR VAIRS NAV KO RUNĀT.
29.03.2014 14:39 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Tu divus gadus gaidīji kā dura gaidīji,ka kaut kas mainījies un tagad uztaisi sevi par cietēju forumā.
Pati vainīga,nekas vairāk!
Vajadzēja sen jau pamest tādu dīvāna deldētāju un meis,tagad vai nu samierinies ar situāciju un nečīksti,vai nu ej prom.
29.03.2014 14:51 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
mila sirds, tik tiesam nemoki sewi, un pamet vinu.
draugs ka izklausas jusu atiecibas neuztver nopietni,jo nespej but gimenes galva, kas virietim ar butu jabut, bet ta vieta vins dzivo vel uz mates kakla un ir pa vaju lai varetu kartigu darbu darit:( vinam galvenais ir ar draugiem ietuset, un ievilkt to dranki, nesi kadreiz aizdomajusies ka sakuma taga spyce a pec tam jau ko
trakaku? padoma pa to! vins nawa pelnijis tewi, varbut tu doma ka pametisi vinu gruta bridi, bet ta nawa, vins pats to ir izvelejies, tak neviens ar nazi roka nestaweja un nelika sakt to dranki lietot, ta ka womenonroad izsecini pati, ko gribi! dzivot bailes, ka kadu dienu draugam nesaksies kadas veselibas problemas, vai ari nenoklus policija vai mazums vel kas cits, un ortra iespeja, sac dzivot! dzivo sew ne cietiem
29.03.2014 14:58 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nu un kur ir visas, kas resnuma diskusijā deklarēja .. ka mīlestību ir pelnījuši visi ? :D
Ai ai, dubultā morāle. Tipiski.
Lai nu kā .. Palīdzēt tam, kas to nevēlas, ir ļoti grūti. Jebkura atkarība, pirmkārt, ir vāja rakstura pazīme. Nekritīs spaisa kārdinājumā, būs kas cits .. manuprāt.
29.03.2014 15:02 |

10 gadi
Reitings 10604
frivolous, ....
Nu un kur ir visas, kas resnuma diskusijā deklarēja .. ka mīlestību ir pelnījuši visi ?
Ai ai, dubultā morāle. Tipiski.

... katrs pelnījis to, ko ir pelnījis. Ja sevi uzskata par lupatu un zemā slāņa cilvēku, lai jau tusē un plāno savu nākotni ar dīkdieni-narkomānu; ja tomēr pašapziņa ir augstāka un cilvēks dzīvē grib arī kaut ko sasniegt un veidot labu ģimeni, lai iet prom ar steigu un netērē savu jaunību ar šitādu. Lai meklē labāku, sev atbilstošu.
29.03.2014 15:09 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu un kur ir visas, kas resnuma diskusijā deklarēja .. ka mīlestību ir pelnījuši visi ?

Loģiski ka labak milet resnu feinu cilveku, nevis sliņki,bezdarbnieku narkomanu. Un vai tad ne? :D Elementari Vatson:D
29.03.2014 15:18 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
mīlestību ir pelnījuši visi

Nu paga, ir atšķirība starp "pelnījuši visi" un to, ka konkrēti autorei tagad vajag iet un uzupurēties konkrētā puiša dēļ. Autore arī, starp citu, ir pelnījusi mīlestību, rūpes un vīrieti, kurš tur doto vārdu.

Pa tiem diviem gadiem, ko viņi ir kopā, par spīti autores mīlestībai, puisis ir degradējies (atļaušos tomēr lietot tādu nesmuku vārdu) - joprojām nestrādā un negrib strādāt, plus vēl sācis lietot narkotikas (jau attiecību laikā sācis), mainījies uz slikto pusi (vairs nav iespējams viņam uzticēties). Nu nenāk autores mīlstība puisim par labu. Laikam viņi vienkārši nav viens otram īstie.

Draudzenes aiziešana varbūt liks viņam saprast, ka kaut kas nav labi, sapurināties. Varbūt liks grimt dziļāk. Nevar zināt. Bet šo attiecību vilkšana garumā maz ticams, ka situāciju uzlabos. Tikai mocīsies viņi divatā, nevis puisis viens.

Jā, puisis ir pelnījis mīlestību, tāpat kā visi citi. Bet redzi, starpība ir tur, ka viņš ar savu RĪCĪBU šo mīlestību pats ir iznīcinājis (jo autore jau stipri šaubās par savām jūtām).
29.03.2014 15:24 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Iesaku tiešām domāt par sevi un savu nākotni. Nav tā, ka neko nedarīji otra cilvēka labā - mēģināji gan runāt, gan iepriecināt viņu, parādot, ka dzīvē ir skaistākas lietas par spaisa pīpēšanu un dzīvošanu mūžībā reibuma stāvoklī. Pati 2 gadus mocījos ar cilvēku, kuram pirmajā vietā bija alkohols. Izmēģināju visu, nepadevos pie pirmās iespējas, taču aizgāju, jo sapratu, ka tad, ja otrs cilvēks pats negrib kaut ko mainīt, neviens nespēs viņam palīdzēt. Tagad ar šausmām atceros to dzīvošanu ellē, tāpēc no sirds priecājos, ka tomēr sapratu, ka ir laiks aizvērt durvis un sākt dzīvot sev.
29.03.2014 15:27 |

Reitings 28
Reģ: 17.02.2014
es biju ļoti līdzīgā situācijā, tikai viņam nebija spice, bet kas cits.

lai gan tas man daudz ko iemācīja, saprotu, ka vajadzēja jau ātrāk pamest.

kā saka... "Never sleep with someone who has more problems than you"
aiztaupīsi sev daudz raizes un pasaudzēsi nervus. padomā cik daudz laika un enerģijas aiziet domājot par viņa problēmām.

atradīsi labāku!
29.03.2014 15:33 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Negribās būt egoistei un pamest cilvēku. kad viņš ir nonācis tādā nelaimē

Spais nav nelaime, tā ir brīva izvēle doties pretī nāvei.
29.03.2014 15:54 |

10 gadi
Reitings 10604
Nu lab, vairs jau tā nav brīva izvēle, es domāju. Tā jau ir smaga atkarība, kas jāārstē
29.03.2014 15:58 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
man gan šķiet, ka problēma ir neviss tajā, ka puisis pīpē , bet ka viņam nav darba un , ka nepilda dotos solījumus ...
Ko es darītu Tavā vietā !? Grūti spriest, man svešu naudu nevajag līdz ar to strādāt vai nestrādāt katra paša brīva izvēle . Es ļoti nopietni parunātu un vai nu viņš pieņem manus spēles noteikumus vai šķiramies ... tieši tik vienkārši
29.03.2014 16:05 |

Reitings 5
Nazic, nav jau tā ka es divus gadus jau to paciešu! Kā jau teicu, sākumā bija viss labi, bet pēdējā laikā viss ir krasi mainījies un ne uz to labāko pusi. Un es nečīkstu, es vienkārši izskaidroju situāciju kādā esmu patlaban un vēlējos uzzināt citu viedokli un man jau liekas, ka viedokļu apmaiņa ir foruma būtība...
30.03.2014 00:08 |

Reitings 5
weee..........man gan šķiet, ka problēma ir neviss tajā, ka puisis pīpē , bet ka viņam nav darba un , ka nepilda dotos solījumus ...
Ko es darītu Tavā vietā !? Grūti spriest, man svešu naudu nevajag līdz ar to strādāt vai nestrādāt katra paša brīva izvēle . Es ļoti nopietni parunātu un vai nu viņš pieņem manus spēles noteikumus vai šķiramies ... tieši tik vienkārši

Ir tā, ka man nekad materiālās lietas nav bijušas pirmajā vietā, bet no otras puses ir taču patīkami, ka zini, ka tev makā ir kāds eiro, lai vienkārši aizietu kaut kur un tēju iedzertu...
Un par solījumiem... to nepildīšana sākās tad, kad sākās spyce pīpēšana un visas šīs negatīvās lietas ir izraisījis šis "legālais" zāļu maisījums...
30.03.2014 00:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!