Brilles vs kontaktlēcas

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Laba diena!

Līdz šim esmu bijusi ilggadīga lēcu lietotāja. Tagad pamanīju,ka vairs nespēju atrast sev piemērotāko firmu, tad viena acs šķiet labāk saregulēta, nekā otra utt. Esmu nez cik jau izstaigājusies pa acu pārbaudēm,ka vairs nav spēka. Taisni vai raudiens nāk!!! Biju tā pie tām pieradusi.....

Tagad sāku apsvērt domu - varbūt tiešām ir laiks pāriet uz brillēm? Lai gan man tas liekas tik neērti.
Pastāstiet savu pieredzi tās,kuras atteicās no viena un pārgāja pie otra.

Vai varbūt man tomēr ir vēl vērts cīnīties? Parasti jau manā garā nav padoties :)
29.03.2014 13:17 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Man ir gan brilles, gan leecas. Pa dienu parasti neesaaju leecas, bet vakaraa, kad esmu maajaas un acis ir nogurusas, neesaaju brilles. Arii nakts mainjaas straadaaju tikai ar brilleem, jo acis ir nogurusas un leecas situaaciju padara tikai sliktaaku.
29.03.2014 22:42 |

Reitings 57
Reģ: 07.01.2010
Slikta redze ir jau kopš bērnības, tādēļ brilles nēsāju ilgi. Vidusskolā vairāk pārāju uz lēcam, ne tā kā citas, kas pat mājās staigā lēcās, bet pārsvarā nēsāju lēcas. Vairāk tāpēc, ka bij kompleksi kā izskatos ar brillēm. Tagad atkal nēsāju gandrīz tikai brilles, jo acis ir kļuvušas jutīgākas uz sausumu un lēcas am galīgi neplīdz. Un jūtos labi, esmu atradusi brilles, kas man patīk.
30.03.2014 01:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits