Tu no vienas reizes vēlies baigo wow efektu?
Centrā ir daudz solāriji un, katram tas ir individuāli.
Man tagad topā ir ''Orhideja'' uz K.Barona ielas 19 dēļ zemajām cenām, bet domāju, ka atsākšu iet uz oxy club. Oxy club, manuprāt, Latvijā nav ilgi, bet tur ir patīkami :)
Es regulāri eju, bet nu neveidojas tas brūnums kaut kā pēdējā laikā, un nav tā, ka esmu pārcepusies tā, ka vairāk jau neredz iedegumu :D
vienu brīdi gāju viena salonā, kur bija necils Ergoline 400, bet ar tīīīīīīk labām lampām, bet šis aizvēries...
adrenalinetan.lv par vienu reizi daudz mazāk kā 10eur. un man efekts bija aŗī uzreiz pēc pirmās reizes tikai uz 6 min. un ūber pareizās var izglītoties tālāk, jo man, piem., solāriju 2x ned. pa 6 min izrakstīja dermatologs. pārsvarā iztieku ar 1x ned., bet pilnībā ārstu ieteikumus neignorēju.
Vienīgais mans izskaidrojums, kāpēc ''neķer'' ir tas, ka vēl tumšāku nevar dabūt.. Vai arī ieslēdzies sindroms- neko nevar pamanīt, bet patiesībā iedegums kā vasaras beigās.
Katrs dara, ko vēlās. Mans ieteikums-pašai staigāt meklēt.
Sauļojos Adrenaline Tan, vienmēr eju uz visintensīvāko Cayenne un uz max laiku, iedegums ir uzreiz. Ja vēlies spēcīgāku iedegumu, ņem krēmu ar bronzeriem - tonis parādīsies uzreiz un attīstīsies vēl pēc tam.