Vaidzigs padoms !

Reitings 10
Reģ: 12.01.2013
Sveikas.
Velos uzzinat jusu domas!
Vakar biju Satikties ar puisi, bijam uz resturanu, tad vel uz koktelu baru, kur vinam alhahols iedeva mazliet pa galvu bet ta viss ok! Tad nolemam vel aiziet uz clubu! Tad sakas problemas jo vins jau diezgan bija iedzeris bet ne piedzeries es ari mazliet bet nu visa visuma jutos skaidra!
Vins teica ejam uzpipet, es ok! Ejot ara vins satika kaut Kadu pazinu, vins vinu apskava, nogramstija un krutis ari sakeris bija un meginaja iekost vai ko tadu! Es to visu redzeju jo biju blakus! Protams es biju dusmiga un nerunaju,vins tik saka piedod zinot ka ta bija kluda, un kad man nevaidzetu dusmoties jo vins ir kopa atiecibas ar mani! Esam gadu kopa!
Vins nekad nav krapis vai neko tadu darijis! Neesmu runajusi ar vinu kopas vakar nakts!
Man tas bija loti nepatikami un sava zina sapigi ka ta var izdarit! Es nezinu piedod vinam un dzivot talak vai ne!
Ko jus domajat par tadu situaciju meitenes,un ko jus daritu ??
Atvainojos ja ir kludas latviesu rakstiba nav mana stipra puse!
Paldies!
28.03.2014 21:41 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Līdz vietai "Esam gadu kopa!" , domāju,ka runa ir par pirmo randiņu ar puisi

The same there :D
28.03.2014 23:30 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nu - un kā tas zaķis reaģēja ?

Ja man kāds paziņa galīgā lupatā iegrābtos krūtī .. tad tur būtu pļauka , vai vismaz kārtīga vārdu apmaiņa ne pa jokam.
Bet nu - ja tas mērkaķēns būtu pabijis manos palagos, tad varbūt arī nesistu.
28.03.2014 23:34 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
atkal gudrās norējējas par gramatiku. ok man arī bija nedaudz grūtības izprast tekstu, bet nu ne tik ļoti, lai atkal sāktu klukstēt par gramatiku. ja nav par ko kasīties, tad noteikti vienmēr atradīs

Ir jābūt kaut nelielai cieņai pret valodu un apkārtējiem, ja reiz raksti publiski, tad raksti tā lai citiem ir patīkami lasīt. Jā, protams, es pati neesmu filologs un nerakstu pilnīgi ideāli, visiem var gadīties kāda stilistika kļūdiņa vai arī vienkārši pārrakstīšanās, bet nu nezināt kaut pašus elementārākos gramatikas pamatus un komatu likšanu? Nav smuki.
29.03.2014 12:52 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Intereses pēc - cik jums abiem gadu?
Izklausās pēc tāda slidena tipa, šaubos vai nav krāpis, ja jau atliek tikai mazliet iedzert un tūlīt ķeras citai meitenei pie krūtīm.
29.03.2014 13:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits