Pirms nedēļas pārgāju no Samsung Galaxy S2 (parasto gan, ne + versiju) uz iPhone 5s. Nevarētu būt apmierinātāka. Samsung jau pēc pusotra gada baterija sāka neturēt (2x dienā sanāca lādēt) un ļoti bieži uzkārās. Man parasti patīk telefonu nopirkt un lietot vismaz 3 gadus, tikai tad lēnām sākt domāt par nākamo. Diemžēl, mūsdienās tehnika ātri noveco. Bet tad nu arī vērtēju pēc tā, ka citiem zināmiem cilvēkiem ir iPhone 4 un 4s, pirkti pirms kāda laika, un visi laimīgi vēl staigā, tik apdeito, kad iznāk jaunākais apdeits, un viss notiek. Pati pirku jaunāko modeli, balstoties uz tā principa, ka tad arī pēc iespējas ilgāk pavilks visu, kas man nepieciešams.
Ļoti iesaku aiziet uz veikalu pašai un tad izvērtēt un pamēģināt arī padarboties ar tiem telefoniem, un tā. Man, teiksim, iPhone izmērs daudz ērtāks, nekā Samsung.
Šobrīd arī ir salādētas visas vajadzīgās aplikācijas, ne par ko neesmu maksājusi, tas pats WhatsApp sākumā ir par brīvu.
Ar to datu apjomu ir tā, ka lielākoties man telefons ir pieslēdzies vai nu WiFi, vai 3G, tāpēc no šī mēneša 500mb limita vēl ir palikuši 182. Iestatījumos arī saregulēts viss tā, lai lieki netērē uz tām aplikācijām, kuras mazsvarīgāk atjaunot.