Nespēju izlemt, PALĪDZĒSIET?

Reitings 27
Reģ: 11.02.2013
Sveikas, meitenes!
Agrāk gāju uz solāriju, bet tagad jau kādas 3 nedēļas neesmu gājusi, jo pēkšni uz rokām parādījās plankumi, tādi diezgan sausi. Vai kādai arī tā ir gadījies?
Biju pie dermatologa un man teica, ka tas ir no pārlieku biežās iešanas dušā, kas ir pasausinājis ādu, bet mani vēl aizvien liekas, ka tas ir no solārija..
Ieteica lietot dažus krēmus, kas varētu palīdzēt.

Varbūt kāda no Jums lieto kādu paštonējošo krēmu?
26.03.2014 20:54 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Neons, solārija iedegums it sevišķi sit dzelteno toni vaļājoties saulē. Kaut kāds pigments lec acīs. Arī uz ielas esot, eju un skatos un skaitu 1, 2, 3, 4 u.tt. meitenes ar dzelteno kaiti. Stāvot ēnā nevar redzēt, pašam ar šķiet ok. Kādreiz gāju uz solāriju, kļuvu dzeltena, zinu, ko saku.

Autorei iesaku vnk palietot kko no eko šmeko. I naudiņa ietaupīsies, i veselību pasargāsi nekā tērēsi tonējošajiem un solārijiem :)
26.03.2014 23:30 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ķirsītis, nu nevaru tev piekrist... Es kādreiz gāju bieži uz solāriju ziemas laikā... Tāpat daudz fotografējos - bildēs pie jebkāda apgaismojuma iedegums izskatījās tāds pats kā vasarā pie jūras sauļotais. Vienīgi, nu loģiski, ka ziemā visiem tak skaidrs, ka visticamāk ir iesauļots solārijā. Un vēl, es jau minēju - bronzieri! Ja to lieto solārijā, tad gan ir tas nedabiskais iedegums... Es tādu nelietoju nekad, kad gāju uz solāriju.
Starp citu, no āras tipa arī ir atkarīgs, kāds būs iedeguma tonis. Ir cilvēki, kurie sauļojoties saulē, pie jūras, būs nevis zelta brūni, bet menbrūni. Ir tādi ādas tipi (sevišķi blondīnes, kurām iedegums slikti ķerās), kuri pie intensīvas sauļošanās vienalga būs zeltainā tonī jeb kā daži to sauc - dzelteni.
26.03.2014 23:44 |

Reitings 244
Reģ: 09.01.2014
Aizej pie ādas ārsta.
26.03.2014 23:55 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Nu tad pārtrauc kādu laiku iet uz solariju.
29.03.2014 20:11 |

Reitings 239
Reģ: 31.01.2014
Es arī nepiekrītu, tam ka solarija iedegums izskatās dzeltens, nu varbūt tām, kas ir ļoti gaišas ādas īpašnieces vai sasmērē vēl seju ar kkadu dzeltenīgu tonālo, tad kad smieklīgi izskatās :D Bet tā es kādreiz gāju regulāri uz solariju un izskatījos ļoti smuka brūna, nevis dzeltenīga, bet es jau pati pēc savas ādas tipa esmu brūna. Tagad gan vairs uz solariju nē, kkā baida tomēr tā kaitīgā ietekme. Turklāt āda arī sausāka palika, tā ka tagad lieotju paštonejošos, nu neko arī smuki sanāk :)
30.03.2014 20:40 |

Reitings 23
Reģ: 21.03.2014
iesaku izmeginat fenistil gelu aptiekas noperkams bez receptes un nau dargs domats pret adas kairinajumu. man ar bija ta vairakas reizes vairakas reizes diena pasmereju ar fenistil gelu un pec 2-3dienam vis pariet
30.03.2014 20:45 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Ir divi varianti-pleķi ir parādījušies,jo solārijā slikti veikta tīrīšana,slikti dezinfikcēja. Bet parasti tādi ir uz muguras.
Otrs variants-kad sauļojas,āda izstrādā tumšo pigmentu,kas patiesībā ir ādas aizsardzība. Ja pēc sauļošanās parādās balti pleķi,tad tas nozīmē,kā āda sāk vairāk izstrādāt gaišo pigmentu,kas ir kā zīme,kā uz laiku jāpārtrauc sauļoties un āda jāatpūtina.
30.03.2014 20:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits