Dzimšanas diena

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Sveikas! Man tuvojas dzimšanas diena un domāju, kā svinēt :) Varbūt doties piknikā, aiziet uz kafejnīcu u.tml.
Kā jūs parasti svinat savas dz/d?
Kāda būtu jūsu sapņu dz/d?

26.03.2014 18:50 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Riebjas dzimšanas dienas.
26.03.2014 20:39 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Savas pēdējās dzimšanas dienas svinēju mājās kopā ar ģimeni un radiem. Tāpat sanāk liels skaits cilvēku un man neko vairāk nevajag. :)
26.03.2014 20:45 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Man jau vairākus gadus sanāk savu dzimšanas dienu nosvinēt kādā no festivāliem - Positivus vai Fono. Ja ne tā, tad kaut kur pie dabas. Ar peldēšanos vai grillu vai teltīm, vai veloizbraucienā un ar saldējumu.
Un kāpēc gan nesvinēt? Svētki taču ir forši. Es labāk nenoliedzu savu dzimšanas dienu kā svētkus, nevis pieņemu kaut kādas Valentīna dienas, lai "būtu par vieniem svētkiem vairāk"
26.03.2014 20:54 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Vienmēr svinu savas dzimšanas dienas - pēdējos gados par tradīciju kļuvusi dzimšanas dienas svinēšana dārzā manu vecāku mājās. Tā kā mana dzimšanas diena ir augustā, kad parasti vairs nav jūlija svelmes un vēl nav rudens dzestro novakaru, tad terasē ar radiņiem parasti nosēžam gandrīz visu nakti. Šogad gan dzimšanas dienas "pasākums" droši vien būs krietni īsāks, jo daži manas ģimenes locekļi pārāk maziņi un nav vēl "svinētāji", bet svētki būs:)
26.03.2014 21:30 |

Reitings 549
Reģ: 18.08.2009
Es kā mazs bērns vēl nevienu gadu nespēju izlaist svētkus! Nevis tāpēc, ka dāvanas un bla bla blā, bet draugi paši uzprasās uz manām ballītēm! Jau nto gadu pēc kārtas taisu dzimšanas dienas ar dažādām tematikām : Vitenpiskas lauķu saiets, Dažādu tautību sanāksme , Dažādu profesiju pārstāvju sapulce un tt. Pasākumi vnm pārdomāti ar visu mūziku,ēdieniem,izklaidēm.
Bildes- KOLOSĀLAS! :D

Pats labākais moments, kad ciemiņi nāk dārza mājiņā pa vārtiņiem iekšā un visiem tāāds zviedziens, ja iepriekš nezina , par ko viesis pārģērbsies! :D :D :D
Man vēl bonusā dzimšanas dienas laikā vnm iekrīt pilsētas svētki, ja nu baļļuks paliek pa mierīgo, nometam parpalas un laižam uz pilsētu! :))

šogad ,liekas, pirmo gadu pašai tāds panīkums uz organizēšanu, jo prasa daudz laika un gribas nedaudz mierīgāk- sakrāt piķi un vienkārši aiziet Rīgā kādā terasītē atpūsties! Draugi jau iesmej, ka interesantākās ballītes tematikas jau izsmeltas un šogad atliks par dzīvnieciņiem ģērbties :D
26.03.2014 23:11 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Īpaši nesvinu. Apēdu kūku ģimenes lokā, tas arī viss. Pēdējo dzimšanas dienu pat negribu atcerēties. Visu dienu bēdājos un raudāju. Nesvinu.
26.03.2014 23:13 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Svinu pēc noskaņojuma. Dažreiz esmu pat izslēgusi telefonu un aizlaidusies tālēs zilajās:D
26.03.2014 23:19 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Ja tā ir darbadiena, tad uz darbu stiepju kūku. Un tad 5dienā eju pasēdēt, padejot ar draudzeni/ēm un 6dienā taisu lielo ģimenes galdu, sabrauc māsas ar sīčiem, visi normāli parijam. :D 3 dienas kopā.
Šogad sanāca, ka īstajā datumā dzimeni nosvinēju Londonā iepērkoties un vakarā ar māsu un dažiem draugiem klubiņā un nedēļas nogalē biju mājās Latvijā, kur nosvinēju kopā ar visu ģimeni, tā kā savu sapņu dzimšanas dienu esmu piepildījusi.
26.03.2014 23:21 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
ar draugu bariem nesvinu,pagājušo gan divatā ar draugu bijām vecrīgā,šogad draugam tieši nakts maiņa,no rīta ieturēsim ārpus mājas brokastis,pēc tam es došos uz citu pilsētu pie ģimenes,pasvinēšu ar savējiem un ar labāko draudzeni iedzert kokteili vietējā krogā,naktī mājās,un varbūt ar draugu pēc tam,jo viņam pēc tam uzreiz atvaļinājums,iespējams uz spa.

ideāla dzimšanas diena ko gribētu? - doties ceļojumā vai spa vai ekstrēmas izklaides :D
07.04.2014 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits