Es nekad nedraudzētos ar.....!

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Ar kādu cilvēku jūs nekad nevarētu draudzēties? Nevis attiecības veidot, bet tiesi draudzēties. Pusis vai meitene, nav svarīgi.

Es nekad nedrauzētos ar satanistiem, piemēram.
26.03.2014 12:02 |

Reitings 178
Reģ: 11.08.2013
*padibenes
27.03.2014 13:33 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es labako draudzeni izvelejo gluži tapat ka savus vīriešus. Jau pirmo reizi satiekot bija klikšķis, un CV neprasiju.
Jums ta nav? Jus sākumā izzondējat cilveku un tikai tad draudzejaties ? Un ja nu neskatoties uz kaut ko nu patīk tas cilveks???? Nav jau ģimene ar draugu javeido, ari kopīgi berni nav jarada. Man patīk ka emocionali esmu komfortā blkaus draugam, un tur ir jābūt mazai mīlestībai..nu klikšķim..Tapec man gadu desmitiem ir draudzene , un vel viena kuru zinu krietni mazak, bet masn cilveks. Parejo uzskatu par labiem pazinam kuru man ir ļoti daudz. Tadiem nereti pat nakts vidū varu zvanit.
27.03.2014 13:33 |

Reitings 27552
Pārsteidz tas, ka dzīvniekus te visas aizstāvēt gatavas uzreiz, bet cilvēkmīlestības katastrofāli trūkst… Miljards plusu. par to domaju vienmer, pareizāk bieži. Un tapec došu naudu bomzim šmigai, bet ne santima kaķīšiem.Kuriem visu vecumu tantas tapat sados naudu. Tam pūkainam smukulim kas nerunā pretī.
27.03.2014 13:35 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Un normāli, ka ar daudziem nevēlamies draudzēties, jo viņi nav ar tādu pašu skatījumu uz šo pasauli.
Loti aprobezhots viedoklis.Man ir viens no draugiem viriesh dzimuma parstavis,ar kuru esmu draugos un man netrauce tas,ka vinam ir citi politiskie, religiskie uzskati,pat ne tas,ka izvelas izklaides savadaka veida.
Ka tad but ar gadijumiem,kur kada gribetu ar tevi draudzeties,bet tu vinu uzskatitu par augstpratigu? vai tad shaja gadijuma tieshi tu nebutu ta augstpratiga,kura iedomajas shkirot cilvekus,kas pret tevi ir pozitivi noskanot un pashai bidit tos/?
27.03.2014 13:36 |

Reitings 27552
n normāli, ka ar daudziem nevēlamies draudzēties, jo viņi nav ar tādu pašu skatījumu uz šo pasauli.
Oj tad man savs vecis jamet ārā no majs un pa fikso. Mums ir dazada pasaules uztvere, velmes un pat dažādi dzimumi.
27.03.2014 13:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-++++
27.03.2014 13:40 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu, bet kā tad tagad jau dažas ir izveidojušas par mani kaut kādu priekšstatu? Gribat draudzēties ar mani pēc tā, ka es pateicu savu viedokli? M?... Diez vai, jo tas ir pretstatā ar jūsu domām...

Es nevienu reizi nepieminēju vārdu "nekad"! Zinu, ka dzīvē pastāv izņēmumi, bet es tāpat zinu, ka nespētu draudzēties ar konkrētiem cilvēkiem, jo es pazīstu sevi un zinu, ko domāšu, kā uzvedīšos un kā runāšu ar šādiem cilvēkiem. Iespējams esmu aprobežota, bet tādu nu es esmu un tieši tāpēc nelienu draudzēties ar civlēkiem, ar kuriem mana "aprobežotība" būs kā dadzis acīs, jo es nespēju tādu pasaules skatījumu pieņemt. Mums vienkārši nesanāks draudzība!

Neesmu tāda, ka patīku visiem un arī citi tādi nav, līdz ar to - neredzu neko nosodošu tajā, ka nevēlos ar kādu draudzēties savu iemeslu dēļ.
27.03.2014 13:46 |

Reitings 27552
Nu, bet kā tad tagad jau dažas ir izveidojušas par mani kaut kādu priekšstatu? Gribat draudzēties ar mani pēc tā, ka es pateicu savu viedokli? M?... Diez vai, jo tas ir pretstatā ar jūsu domām...

Pirmkārt pretpoli pievelkas, un ta ir pat interesantak.un...

ums ta nav? Jus sākumā izzondējat cilveku un tikai tad draudzejaties ? Un ja nu neskatoties uz kaut ko nu patīk tas cilveks???? Nav jau ģimene ar draugu javeido, ari kopīgi berni nav jarada. Man patīk ka emocionali esmu komfortā blkaus draugam, un tur ir jābūt mazai mīlestībai..nu klikšķim.
27.03.2014 13:48 |

Reitings 11996
Nu, bet draudzība nesākas vienā mirklī! Protams, ka sanāk pazondēt to cilvēku.
Kā es to saprotu - no sakuma ir klikšķis vai vienkārši kaut kāda situācija, kas nostāda viens otru aci pret aci (arī ne burtiski). Un tad sākas kopīgas darīšanas vai kopīgas sarunas, kuru laikā tad arī notiek šī iepazīšanās jeb zondēšana.

Pirmkārt pretpoli pievelkas, un ta ir pat interesantak

Pretpoli līdz zināmai robežai... Ir tomēr jāpastāv kaut kam kopīgam.
27.03.2014 13:57 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Neons ja tu atbrivotos no dazhiem principiem,kas tev tik loti tracina kada cilveka,tad ieraudzitu, ka to kopigo intereshu var but stipri vairak par paaris taam,kuras tev riebj.
27.03.2014 14:00 |

Reitings 11996
trīne, es neteicu, ka man kaut kas riebj. Nevajag pārspīlēt! Bez tam, kā jau minēju, nav iespējams visiem patikt, nav iespējams mainīties tā, lai visu pieņemtu un visi pieņemtu.
Un nevajag to arī darīt, jo mēs katrs esam unikāls indivīds. Mums nav nepieciešami 100 draugi, pietiek ar vienu, bet tādu, kuru mīlam un pieņemam. Ja es nevaru pieņemt un iemīlēt (runa ir par draudzības mīlestību), tad tajā nav nekā nosodoša, tā tas vienkārši ir...
27.03.2014 14:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Odetta-loti interesanti bija lasiit tavas domas.:)
27.03.2014 16:32 |

Reitings 27552
Ja es nevaru pieņemt un iemīlēt (runa ir par draudzības mīlestību), tad tajā nav nekā nosodoša, tā tas vienkārši ir...
Pag , tada tu jebkuru mīli par kaut ko... nevis nu ta ar klikšķi? izmēri uz svariem vai der tavai mīlestibai ta? Atminos savu Romeo.. mīlestība uz ilgiem gadiem no pirma acu skatiena... no attaluma turklat. Un izrādījās baigi feinais un pareizais puisis. Nu sirds mana vienmer vajadzigo izvelas, no jebkura attaluma. CV neparasiju, un bija pilnigi po ko šamais doma par pasauli. Esam joprojam labos draugos.:)
27.03.2014 16:36 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Ar divkosīgiem cilvēkiem, kas domā tikai par sevi un to kā gūt labumu no katras situācijas utt. Kā arī ar tādiem, kas aprunā aiz muguras.
Dzīvē nācies saskarties ar dažādiem cilvēkiem.. Lielakā daļa atsijājas un paliek tikai tie ar kuriem jūties komfortabli un uz kuriem vari paļauties jebkurā situācijā.
27.03.2014 16:37 |

Reitings 27552
z kuriem vari paļauties jebkurā situācijā.
ar šo uzmanigi. Pareizi mums psoholoģijas lekcijas macija, mes nez kapec no draugiem griba parak daudz. Uz sevi pat ne vienmer var palauties, un radiem... bet tu no draugiem prasi ideālus..kapec?padoma par to!
27.03.2014 16:40 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014

Ar 'pick' saprotu to klikšķi, kad ieraugi kādu, vai dzirdi kaut ko par viņu no citiem, un viekārši gribās draudzēties. Varbūt truli, jo izklausās, ka nav nekāda dziļuma, bet nekad neesmu vēl 'netrāpījusi' uz 'saviem' cilvēkiem.
Ar pārējiem arī nedraudzētos, tikai tāda paziņu būšana vai vispār vairītos kontakta.
27.03.2014 16:43 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
ar resniem, ar dažu reliģiju pārstāvjiem, ar dažu tautību cilvēkiem, ar psihiem un ļoti slimiem cilvēkiem, ar aizspriedumainiem un lielīgiem
27.03.2014 16:45 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nu tad ejiet un draudzejieties ar narkomaniem, dzvnieku mocitajiem utt. Kapec seit ir kkada taisniba japierada. Seit katrs atbild par sevi. Nevajag jau parspilet.
27.03.2014 16:45 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Rakstot šo, prāta uzreiz nāca vairāki gadījumi no dzīves.. Kā piemērs, lai ir saprotamāk par ko es.. Esi uzzinājusi, ka pusis Tevi piekrāpis, vērsies pēc atbalsta pie labas draudzenes, bet viņa paziņo, ka ir jau vēls un neliekas ne zinis par to, ka Tu stāvi viņas istabā noraudātām acīm.

šādā gadījumā man ir ļoti svarīgi, lai uz draudzeni varētu paļauties. Protams, netiek prasīts nezin kas, jo, ka jau minēji, Kubiete, reizēm pat paši uz sevi nevaram paļauties.
27.03.2014 16:50 |

Reitings 11996
Pag , tada tu jebkuru mīli par kaut ko... nevis nu ta ar klikšķi?

Manā gadījumā apmēram tā arī ir... Bet tikai - nevis par kaut ko mīlu, bet drīzāk - ne bez prāta. Citiem vārdiem sakot, mīlu saprātīgi, bez "jumtiņš aizbrauca" varianta. Mīlestība ir kaut kas daudz lielāks par klikšķi. Tas klikšķis ir tikai viena dzirkstele, kura ir spilgta, zibenīga, bet ne vienmēr paliekoša... Un mīlestība - tur noteikti piedalās gan sirds, gan prāts tandēmā.

Lai nu kā, šī diskusija ir par to, ar ko katrs no mums nevēlētos draudzēties - es izteicu savu viedokli. Par ko es tieku tagad kritizēta? Nevienam neuzspiežu sevi mīlēt vai pieņemt manus uzskatus. Varat draudzēties ar ko vēlaties! Un tāpat daru es...
27.03.2014 16:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)