Es labako draudzeni izvelejo gluži tapat ka savus vīriešus. Jau pirmo reizi satiekot bija klikšķis, un CV neprasiju.Jums ta nav? Jus sākumā izzondējat cilveku un tikai tad draudzejaties ? Un ja nu neskatoties uz kaut ko nu patīk tas cilveks???? Nav jau ģimene ar draugu javeido, ari kopīgi berni nav jarada. Man patīk ka emocionali esmu komfortā blkaus draugam, un tur ir jābūt mazai mīlestībai..nu klikšķim..Tapec man gadu desmitiem ir draudzene , un vel viena kuru zinu krietni mazak, bet masn cilveks. Parejo uzskatu par labiem pazinam kuru man ir ļoti daudz. Tadiem nereti pat nakts vidū varu zvanit.
Un normāli, ka ar daudziem nevēlamies draudzēties, jo viņi nav ar tādu pašu skatījumu uz šo pasauli.Loti aprobezhots viedoklis.Man ir viens no draugiem viriesh dzimuma parstavis,ar kuru esmu draugos un man netrauce tas,ka vinam ir citi politiskie, religiskie uzskati,pat ne tas,ka izvelas izklaides savadaka veida.
n normāli, ka ar daudziem nevēlamies draudzēties, jo viņi nav ar tādu pašu skatījumu uz šo pasauli.Oj tad man savs vecis jamet ārā no majs un pa fikso. Mums ir dazada pasaules uztvere, velmes un pat dažādi dzimumi.
Nu, bet kā tad tagad jau dažas ir izveidojušas par mani kaut kādu priekšstatu? Gribat draudzēties ar mani pēc tā, ka es pateicu savu viedokli? M?... Diez vai, jo tas ir pretstatā ar jūsu domām...
ums ta nav? Jus sākumā izzondējat cilveku un tikai tad draudzejaties ? Un ja nu neskatoties uz kaut ko nu patīk tas cilveks???? Nav jau ģimene ar draugu javeido, ari kopīgi berni nav jarada. Man patīk ka emocionali esmu komfortā blkaus draugam, un tur ir jābūt mazai mīlestībai..nu klikšķim.
Pirmkārt pretpoli pievelkas, un ta ir pat interesantak
Ja es nevaru pieņemt un iemīlēt (runa ir par draudzības mīlestību), tad tajā nav nekā nosodoša, tā tas vienkārši ir...Pag , tada tu jebkuru mīli par kaut ko... nevis nu ta ar klikšķi? izmēri uz svariem vai der tavai mīlestibai ta? Atminos savu Romeo.. mīlestība uz ilgiem gadiem no pirma acu skatiena... no attaluma turklat. Un izrādījās baigi feinais un pareizais puisis. Nu sirds mana vienmer vajadzigo izvelas, no jebkura attaluma. CV neparasiju, un bija pilnigi po ko šamais doma par pasauli. Esam joprojam labos draugos.:)
z kuriem vari paļauties jebkurā situācijā.ar šo uzmanigi. Pareizi mums psoholoģijas lekcijas macija, mes nez kapec no draugiem griba parak daudz. Uz sevi pat ne vienmer var palauties, un radiem... bet tu no draugiem prasi ideālus..kapec?padoma par to!

Pag , tada tu jebkuru mīli par kaut ko... nevis nu ta ar klikšķi?