Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Es nekad nedraudzētos ar.....!

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Ar kādu cilvēku jūs nekad nevarētu draudzēties? Nevis attiecības veidot, bet tiesi draudzēties. Pusis vai meitene, nav svarīgi.

Es nekad nedrauzētos ar satanistiem, piemēram.
26.03.2014 12:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Alexxa, bet te ir runa par apzinātu izvēli, nevis "tu nevari zināt, kas var notikt". Jā, es nevaru to zināt, bet tad, kad uzzināšu, man būs dota izvēle, vai šo cilvēku savā dzīvē vēlos un es droši varu pateikt, ka manis minētos cilvēkus es no savas dzīves izsvītrotu.
Man ir ļoti svarīgi, kādi cilvēki veido manu ikdienu. Viņu nav daudz, bet viņi visi veido mani par to, cilvēku, kas es esmu. Ne velti ir teiciens "parādi man savus draugus un es pateikšu, kas esi tu pats". Man vajag dvēseles radiniekus, "savus" cilvēkus, ar kuriem ir klikšķis, ar kuriem saskan. Nu nebūs sadists vai pedofils mans dvēseles radinieks.
28.03.2014 11:56 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
dzive nekad nesaku nekad, bet man nesapas tiesi draudzibas limeni ar loti tempermentigam slavu sievietem. mes esam tadi pretpoli, kas nepievelkas neviena joma. nav neka kopiga. tadam parasti es liekos garlaiciga, bet man vinas ..pat nezinu ka lai nodefine to.
28.03.2014 12:23 |

kas ir "izteikti narkomāni"? :D ar "nedaudz narkomāniem" draudzētos? :D
28.03.2014 14:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits