Sveikas! Jūsu viedoklis par manu situāciju.
Vecāki šķīrušies. Mans tēvs ir daudz turīgāks par māti. Tēvs ir darbaholiķis, karjerists ar savu uzņēmumu, kurā es strādāju par lietvedi ar 400eiro algu-pārslogota neesmu, varu darbā atrast laiku mācīties. Kad strādāju par viesmīli, viņš iedāvāja darbu pie sevis...
Studēju juristos un vienīgā lieta, ko vinš jebkad ir palīdzējis - maksājis pusi no studijām un smieklīgus alimentus mammai savā laikā. Pats strādā kā rūķis un piepilda SAVUS sapņus...
Pienākusi mana kārta maksāt atlikušo 1,5gadus par studijām kā bija norunāts, bet tāda iespēja nav. Pateicu, ka man nav līdzekļu uz ko viņš ar smīnu sejā atbildēja - kko izdomāsim un aizskrēja kārtot savas lietas. Jo laika nav nekad nekam!
Otrajā jautāšanas reizē ar smīnu atbildēja - kas man par daļu gar tavu skolu un atkal viņam iezvanījās telefons. Laiks iet.... viņš zin, kāda man situācija, bet pats neko nesaka....
Tēvs ir ļoti dzēlīgs cilvēks pret sev tuviem cilvēkiem... Viņš ir no tiem, kas palīdzēs svešiniekiem, no kuriem kāds labums nākotnē būs, vai pat saviem darbiniekiem.
Pats braukā ar X6, ceļ māju... mani nekad nav aizcinājis ceļojumā, nekur. Es noskatos tik uz viņa labumiem, dzīvoju ar to ko nepelnu un nesūdzos.
Īstenībā pircis man nekad neko nav, ne telefonus - neko. Pat savu vecos telefonus pārdod, nekad nepiedāvā man.
Arī prasījusi neesmu neko īpašu. Es dzīvoju ar māti.
Un tas viss, jo pats visu saviem spēkiem sasniedzis un uzskata, ka man viss jāsasniedz pašai... :/ tā viņš ir vairākas reizes teicis.
Esmu pieteikusies kredītam, mamma nāks galvot.
Tomēr ir cerība vēlreiz uzjautāt tēvam, taču tas ir tik sāpīgi, lūgties tēvam, zinot, ka viņam tie 1000eiro neko nemainīs - viņš vnk ir skops un negrib savu nopelnīto naudiņu tērēt manām vajadzībām... viņš nemīl nevienu, tikai naudu. Tas jau no bērnības ir skaidrs gan man, gan mammai.
Tgd strādājot pie viņa ir nedaudz sāpīgāk ikdienā.
Nezinu, varbūt iet prom no darba, meklēt kko... jo šeit man izaugsmes nebūs 100%, darbs vienmuļš...
No citas puses, tgd es pelnu nedaudz virs minimālās laikam sanāk, bet varu darbā mācīties, kas man arī ir svarīgi....