bez maizes iztikt ir daudz vieglāk, kā bez gaļas, ir daudzi citi graudaugu izstrādājumi, un pat ja izslēdz visus - celiakijas slimnieki neēd maizi un dzīvo veseli.
es ēdu pilngraudu maizi ar sēkliņām, ne tāpēc, ka esot veselīgi, bet tāpēc, ka man garšo, gan gaišā, gan tumšā. Vienkārši no veikalu piedāvājuma skatos, kur ir vairāk sēklu un pilngraudu miltu, un pērku to. Visbiežāk sastopamā ir ''Fazer''. man garšo arī ''diētiskā'' kliju maize bez sāls sastāvā. esmu jau vairākus cilvēkus ''uzsēdinājusi'' uz pilngraudu maizes ar sēklām, šķiet, ka baltmaizes garšīgums ir overrated :D
domāju, ja dienā neapēd vienu baltmaizes kukuli ar desas lunķi vai Nutellas burku, maize nav neveselīga, visu ar mēru. Graudaugi tomēr ir uztura piramīdas pamatā, ''lēnās'' enerģijas avots.