arī šeit kāds atkal pamanās parādīt savu pārākumu ar skatu no "augstākā plauktiņa" dzīves :).
tās, kas raksta, ka Latvijā ir diskriminācija, jūs laikam tiešām dzīvojiet kaut kādā burbulī, savā rozā briļļu pasaulītē, vai arī izvēlieties neko negatīvu neredzēt sev apkārt ārzemēs, ārpus savu un bagāto draugu "villu" sienām.
Latvijā ir apm.5 afro-latvieši un tie paši visi "slavenības". sievietēm ikdienā nekas netiek liegts vai atņemts. par seksuālajām minoritātēm visskaļāk zākājas tikai Kas Jauns un privātā dzīve un Kaspars Dimiters. cietumā par to neliek, kā Krievijā, uz ielas norauties pa purnu var Maskačkā, bet tur var norauties ikviens.
vienīgais, par ko man sāp sirds, ir cilvēki ar invaliditāti un smagām slimībām. viņiem mūsu valstī neklājas viegli un uzskatu, ka tas jau līdzinās diskriminācijai, ka jāubago nauda caur ziedojumiem, lai bērni nenomirtu.
esmu ilgāku laiku dzīvojusi dažādās valstīsun dažādās kultūrās, un mani novērojumi ir, ka Latvijā ir mierīgi. Un cilvēkiem ir iespēja izteikties, nevis kā ASV, pasarg dies kaut ko ne tā izteiksi, uzreiz rasists vai kas nu tur, sūdzēs tiesā... te var pateikt, ka Lingitai nav talanta un tu nebūsi rasists, vienkārši viņai tiešām nav talanta, jo tas ir fakts..