Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Administratīvie un sekretāra pakalpojumi

Reitings 25
Reģ: 06.04.2013
Sveikas,
Man ir jautājums par šo profesiju- sekretāre.
Varbūt kāda ir izmācījusies un/vai strādā šajā jomā, un var padalīties pieredzē!?!
Kādi varētu būt plusi un mīnusi, ar ko būtu jārēķinās mācību procesā, un pēc tam arī darbā..
Kā ir valodu zināšanām?
Šobrīd pētu ko varētu mācīties, bet, diemžēl, pati nezinu, kas mani varētu interesēt!
Paldies.
25.03.2014 13:02 |

Reitings 25
Reģ: 06.04.2013
kāda?
26.03.2014 21:32 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Ko tur mācīties? Es domāju - tā specifiski? Jāprot strādāt ar papīriem - gan arhivēt, gan noformēt. Standartā ir biroja telefona sarunas, jāprot atrast nepieciešamā informācija, nereti jāorganizē biroja tehniskais nodrošinājums. Varbūt vēl uzmet pienākumus organizēt kolēģu dzimšanas dienu pasākumus u.tml. Ļoti atkarīgs no konkrētās darba vietas.
26.03.2014 21:35 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Īsāk rakstot - jāprot runāt un jāspēj internetā atrast informācija, lai veiktu savus pienākumus. Pati strādāju par sekretāri-biroja administratori un speciāli neko nekur neapguvu - visu uz vietas izstāsta un nākas mācīties darba procesā. Ja smadzene strādā un ātri apgūsti jaunu info. - nebūs problēmu strādāt.
26.03.2014 21:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits