Ar bērnu ratiem lidmašīnā

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Sveikas!

Jau esmu izlasijusies visu krustām ,šķērsām. Kāda ir jūsu pieredze lidojot ar mazuli?
Vai rati bagāžas nodalijumā netiek apskādēti?
Kā ir sēdēt vienai ar bebi klēpī kaut kur rindā starp svešiniekiem? Es baidos,ka man vieta būs pa vidu un nevarēšu noturēt mazo :D
Es par visu šobrīd satraucos, kā barot, kā dabūt pudelītes no augšas nodalijuma, kur turēt, kā ko un kas

Un tad aizdomājos par ratiem, ja nu apskādē? Domāju apklāt ar to lietus plēvi, lai drošāk.
25.03.2014 10:48 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Lidojām, kad bērnam bija 6 mēneši ar AirBaltic uz Londonu. Rīgā rati bija jānodod, kāpjot iekšā lidmašīnā. Tobrīd lija, es tikai noskatījos, kā mana kulbiņa mirkst lietū (nebijām paņēmuši nekādi plēvi).

Londonā mūsu rati mētājās zemē pie lentas, taču nebija apskādēti. Par lidojumu principā neko sliktu nevaru teikt, bet man arī ļoti mierīgs bērns. Tobrīd arī baroju bērnu ar krūti un pacelšanās/nolaišanās brīdī liku pie krūts., gandrīz visu ceļu nogulēja, jo tās lidojuma vibrācijas zīdaiņus padara miegainus.

Viss būs labi. Ar bērniem regulāri tiek lidots un internetā forumos ir daudz pozitīvu, iedrošinošu stāstu :)
25.03.2014 16:21 |

Reitings 11429
Smiley, tev acīmredzot nav bērnu. :) nu nevajag arī, labāk tak suni!
25.03.2014 16:24 |

Reitings 11429
moloko, man arī mierīgs mazulis un ļoti maz mēdz raudāt, bet tāpat satraucos kā viņš uztvers spiediena maiņas.
25.03.2014 16:25 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
pasažieri ar maziem bērniem ir kautkas super kaitinoš. man gandrīz vienmēr "veicies" un netālu ir kāds brēcoš sīkais.
tikai vienu reizi gadījās foršs bēbis, vispār nebļāva, bija kluss un tikai pagrabināja mantiņu.
25.03.2014 16:34 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
man ar tikko drushka ar mazo lidoja un vinja man teica,ka esot kaut kaadi speciali noteikumi,kur jasezh vecakiem ar berniem.... bet tagad neatceros :D

Mari,kad Tu lido?:)
25.03.2014 16:34 |

Reitings 10816
Mari, uzjautaa savai aarstei..mosh ieteiks kaut ko mazajam prieksh taa spiediena mainjas...

smiley :D :D :D man nepatik berni,sev negribu un vel vairak man nepatik mazi raudoshi berni lidmashinas,sabiedriskas vietaas utt utt utt...bet tas ir dabiski un tas nenozimee,ka maminjai uzreiz ir visa dzive jazaudee delj taa,ka berns raud... njaaa.... fenomenaala domashana Tev ir :D
25.03.2014 16:37 |

Reitings 281
Ateros,kad mees pirmo reizi lidojaam,maman tieshi zobinji naaca, raudaaja ljoti pirmaas 40 min, bet personaals bija ljoti izpaliidziigs un apkaarteejie cilveeki taapat.
Skaties,lai mazais nav pa siltu sagerbts lidmashina, jo vienreiz aiz mums seedeeja viena daama ar ljoti satuntuleetu mazo, vinjsh blaaava non stopaa visas 3h, es paskatiijos,uzreiz sapratu,tak karsti tam mazajam,gaisa nav...
Katraa zinjaa ar mazu ziidaini ir vieglaak lidost nekaa ar viengadnieku. Es savu uudenszaali nevaru galiigi novaldiit, viss interesee, visur gribas ieliist. Kad bij galiigi mazinjsh bija vieglaak:)
25.03.2014 16:41 |

10 gadi
Reitings 13809
Manuprart, nav ko celot ar sikajiem,ja grib bernus dzemdeet,tad jaseez majas,vai lai cilveki pashi brauc pie tevis ciemos. Nav ko bojat nervus citiem un sev.

Man arī nav bērnu, reizēm tā raudāšana krīt uz nerviem, bet tik un tā uzskatu, ka tas ir forši, ka cilvēki ceļo - ar bērniem un bez bērniem.

Un Tu domā, ka bērni slikti uzvedas un ir neaudzināti sēņu lasītājiem? Kad pieaugsi, tad sapratisi, ka bieži vien tieši turīgie cilvēki un viņu bērni uzskata, ka noteikumi viņiem nav jāievēro.
25.03.2014 16:42 |

Reitings 7743
Mani jau pēc šķībā skatiena atpazīsi. :D Nu nē, ja atpazīšu - pasveicināšu, neskriešu aiz stūra ķiķinādama. :D
25.03.2014 16:49 |

Reitings 706
Reģ: 28.04.2013
"Dārgās" vietas vēl joprojām var rezervēt, vienmēr esam rezervējuši un arī vasaras lidojumam jau ir rezervētas. Nē, ar bērnu nav obligāti jāsēž tikai pieloga, vienīgais ierobežojums - 2 zīdaiņi vienā rindā, jo ir tikai 5 maskas.
Ja lido kopā ar kādu (tu teici, ka būs palīgs), tad vislabāk ir sēdēt ejā un pa vidu. Palīgs ejā, viņš arī operē ar bagāžu - paņemt, iedot, nolikt utt. Tu ar bērnu vidū. Tādējādi arī sveši cilvēki nav jātraucē.

Man apdzērušies pieaugušie traucē vairāk kā raudoši zīdaiņi. Tracina, ka 2,5h lidojuma jāizmanto, lai piedzertos un nejēgtu uzvesties. Paldies Dievam, tāds pārītis ir bijis tikai 1x.
25.03.2014 16:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Aii, ka man nepatiik bebju pasazieri, es vienreiz paludzu vai nedriikst parsesties.Siikais gan bijakadu 1 gadu vecs.Vnk pretiigi uzvedas un vecaaki vispar neko netieca.Kaut kaadui stulbi Anglijas senu lasiitaji.

Pat suni labaak uzvedas.
Manuprart, nav ko celot ar sikajiem,ja grib bernus dzemdeet,tad jaseez majas,vai lai cilveki pashi brauc pie tevis ciemos. Nav ko bojat nervus citiem un sev.

Juu, ar viengadnieku tieshaam var vest nopietnas paarrunas par uzvediibu! :D
Atgaadinaashu, ka lidmashiinu ne tikai celjojumiem izmanto, bet arii lai ierastos uz beereem, kaazaam, tiktu pie aarstiem, lai nokaartotu dokumentus citaa valstii utt. Arii tu pati kaadreiz biji beerns un raudaaji, taa starp citu.

Autorei - cik man pashai ir naacies lidot un reisaa bija beebiishi, lielaakaa dalja pasazjieru paliidzeeja tos pieskatiit un izklaideet. Vienaa taalajaa 13h lidojumaa siiko aukleejaam visa rinda peec kaartas, lai mamma var nedaudz atvilkt elpu un shamais ar bljaushanu lai netraucee visu lidmashiinu. Pudeliiti vari jau laikus iznjemt aaraa un ielikt tai sietinjaa vai kaa vinju tur uz prieksheejaa kreesla aizmugures. Es visu laiku tur uudeni lieku pirms pacelshanaas un tas nav aizliegts. Noteikti panjem kaadu sedzinju, jo no loga puush. Ja siicis ir ljoti juutiigs pret skanjaam, iegaadaajies speciaalaas austinjas vai ausu aizbaaznjus ziidainjiem, jo lidmashiinaa buus troksnis.
25.03.2014 17:06 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Vai tad nav tā kā arī māmiņas ar maziem bērniem, pieskaita pie "priority boarding" t.i. iet pēc priority pasažieriem, un tad ej lidmašīnā kā viena no pirmajām un vari izvēlēties kur sēdēt? Vai tas bija jau sen un nav taisnība :)
25.03.2014 17:07 |

Reitings 11429
Papau, mēs pirkām biļetes atsevišķi, ar nedēļas starpību, tāpēc mēs laikam blakus ar palīgu nevarēsim sēdēt.

Gan būs labi :) Izturēsim, galvenais neuzskriet virsū tādām pūcīgām bērnu nīdējām :D
25.03.2014 17:20 |

Reitings 11429
Par priority, domāju,ka nav gan. Bet tas būtu tikai apsveicami,ka mazajiem bērniem būtu priority. Un šo atkal neapmierinātās, dusmīgās bērnu nīdējas nesapratīs, kamēr pašām nebūs bērni.
25.03.2014 17:23 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
mazajiem ir bezmaksas priority, tikai tas tagad nedod tiesības izvēlēties sēdvietu, tagad ryanair raksta uz biļetes sēdvietas visiem pasažieriem. vienīgais, atkrīt mokošā rindā stāvēšana.
25.03.2014 17:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tak var samainiities vietaam lidmashiinaa utt. lai sanaak ar paliigu seedeet blakus. Cilveeki nav mezjonji un neesmu nekad dzirdeejusi ka atsaka shaados gadiijumos.
25.03.2014 17:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits