Bet es vispĀr ne līdz galam sapratu to aiziešnu no darba! 50 km mūsdienās nav nekāds attālums!man ar tā liekas. :D
Un vispār.... Pirms tam tu dzīvoji viena, tātad- tavi izdevumi bija līdzvērtīgi (ja ne pat lielāki) kā tad, ja tu ikdienā braukātu šos 50 km uz darbu no pašreizējās dzīves vietas! Tā ka kaut kas te tiek noklusēts!
Jums sen nav pa ceļam.ja jaunam pārim ir nemitīgas seksuālās problēmas ka jums, taed vel ar dzivošanu citādi uzskati, nu nez...kas tur var iznakt labs.
Ja viņš tiešām gribētu, lai tev ir labi, būtu jau sen darījis kaut ko lietas labā, redzot, ka nejūties laimīga. Vai nu viņš ir ļoti liels egoists vai arī tu viņam neesi pietiekami svarīga
jo saka ka pelna 5 reiz vairak ka nupat par 1 euro stunda stradaja, ir savs auto.
tatad 5 euro stunda LV, 8 stundas tas ir 40 euro dienāāāāāā....5 x nedeļā 200 euro, menesii 800 euro uz rokas.. savs auto lidz darbam 50 kilometri... par iri nav tagad jamaksaa...un..aiziet no darba lai kaut isu bridin apstradatu par 1 euro stundaa vietejā bodē
ubiete, es tev jau pateicu: 4h dienaa celjbeidz fleitēt,. 50 kilometru nav 2 stundu cels, ari ne 60 kilometru.
intereses pēc jau minēju.. gribas redzēt to ēdošo mašīnuvai ne:D :D :D kas turklat 60 kilometrus brauc 2 stundas:D
vnk seezhu ka beerns maajaa, man nav ne darba, ne naudas...esmu atkariga tgd no ledusskapja ko piepilda vinja maate,
Gurri1, kaa lai es izskiros, ja man nav kur iet?
es tgd domaaju vienigi atrast kadu darbu, lai kko iekraatu un tad mekletu jaunu dzivokli.
Par darbu es turpmaakos 6 men nesatraucos, man ir citi naudas avoti, nav man japrasa nevienam lai dotu naudu paketem vai velns zin kam.
Kubiete, nevajag pārspīlēt. Mēs tik ātri no Jēkabpils arī nekad neatbraucam
pateeree 7l uz 100km =tie ir jau 10 eiro, plus rigas centra sastregumi, nu atvainojos, ja ne 20 eiro tas patere, tad 15 noteikti.