Perversā, man bija (ir) ļoti līdzīga situācija. Vīram ir savs uzņēmums ~50 km no Rīgas, es savu karjeras izaugsmi redzu tikai Rīgā (vai ārzemēs). Esam kopā jau gadus astoņus un esam precējušies. Bija periods, kad abi dzīvojām Rīgā, bija periods, kad abi mēģinājām dzīvot viņa pusē, tā mēs mētājāmies visus šos astoņus gadus, bet mēs abi apzinājāmies, ka esam atraduši viens otrā "to īsto vienīgo", tāpēc pēc visiem šiem gadiem beidzot esam uzsākuši savas ģimenes ligzdiņas vīšanu (ceļam māju) un ceram, ka drīz mums būs vieta, ko abi viennozīmīgi varēsim saukt par mājām. Es turpināšu strādāt Rīgā, jo 50 kilometri tāds nieks vien ir, ar mašīnu tas ir ātrāk kā Rīgā ar sabiedrisko no pārdaugavas uz centru vai otrādi. Jāpiebilst gan, ka būtisks fakts šādu attiecību uzturēšanā bija tas, ka mums abiem ir auto, varējām jebkurā brīdī braukt viens pie otra..
Ko es ar to gribēju pateikt - nepadodies! Ja tici, ka viņš ir tas īstais vienīgais, ar kuru gribēsi pavadīt kopā visu savu dzīvi, tad jūs kopā pamazām atradīsiet iespēju iekārtot savu dzīvi tā, lai abiem būtu labi un ērti. Pusgads šķiet ļoti īss laiks, tāpēc domāju, ka viss vēl priekšā :)