Nebiju aizdomājusies, bet es tiešām bieži velku vienas un tās pašas kombinācijas, turklāt ļoti vienkāršus, neuzkrītošus, pat neinteresantus apģērbus, ikdiena tāda, ka tiešām visaugstāk novērtēju tieši jušanos ērti, lai nekas nekur nelien ārā, nespīd, nespiež, neplandās. Maksimāli un saprāta robežās piegulošs un apsedzošs.
Ar džinsiem ir tā, ka nopērku perfekti ērtus un nonēsāju. Vienkārši nonēsāju :D, varu 4 darba dienas pēc kārtas uzvilkt. Un mani tas apmierina. Arī ādas apavus nonēsāju līdz pēdējai robežai, kad vairs nemaz nav žēl izmest un nav pat domas - varētu vēl pāris reizītes uzvilkt. :D
Bet ļoti, ārkārtīgi sekoju, lai viss ir tīrs, pat svaigs, izgludināts, uzpucēts, nopulēts utt. Mierīgi varu pēc darba dienas paņemt un to vienu krekliņu minūtes laikā izskalot ar rokām, lai nākamjā dienā vilktu atkal. Es vienmēr jūtos tīri un ērti. Es izskatos ļoti vienkārši. Neciešu aksesuārus, viņi man ikdienā traucē kustēties un pat domāt. :D
Brīvdienas, randiņi, pasākumi ir cita tēma. Tur es cenšos būt pieklājīgi skaista un interesanta. :)