Vienreiz gan dzīvē gāju uz randiņiem ar vienu puisi, pēc kāda laika aizgājām pie viņa iedzer, tad nu neredzēju nekur viņa drēbes vai skapi un prasiju kur viņš drēbes liek, viņš man atbildēja ka viņam nav vairāk drēbes un visu laiku velk vienu un to pašu, tad gan es godīgi sakot apmūlsu jo puisim nauda bija gana lai mierīgi nopirktu kaut vai vel vienas bikses un kreklu, bet lūk viņš nepirka, tā vietā viņš labāk naudu tērē uz dzeršanu un izklaidēm. Pat man viņš visu maksāja, kaut es labāk par sevi būtu maksājusi un viņu aizvilkusi uz veikalu iepirkties, bet ātri ar viņu pārtraucu satikties jo tiešām sapratu to ka šim cilvēkam neinteresē sevis sakopšana nemaz kaut vai dēļ tā ka viņam jaunībā negadījumā tika nosists viens priekšējais zobs, bildēs to viņš protams nerādija, tik kad dzīvē satiku un viņš skaisti pasmaidija tad uzreiz pamaniju to caurumu, pēc tam pat viņu mazliet zāģēju lai aiziet un sataisa tak to zobu, bet nu jā, viņš nebija tajā ieinteresēts, žēl gan jo viņam tiešām bija super smuks smaids, bet tas zobs visu izbojāja un kā cilvēks ar bija foršs. Tā kā jā, ja ar cilvēkiem grib būt tikai draudzības līmenī tad īpaši neuztrauc ka viņi velkā vienas un tās pašas drēbes, bet ja manam partnerim būtu visu laiku vienas un tās pašas drēbes tad gan es viņus mazliet pazāģētu lai nopērk tomēr vel kādu drēbes gabalu, kaut vai lai būtu jaunas, tīras, nevelkātas drēbes lai varētu kur normāli iziet kopā.