Vienas drēbes katru dienu!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Katra no jums droši vien zina kādu, kurš katru dienu velk vienas un tās pašas drēbes! :D Esmu šokā. Kā tas vispār iespējams? :D Un kā nav kauns no apkārtējo reakcijas, jo tas tiešām paliek pārāk uzkrītoši.
24.03.2014 21:41 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man ir tīri vienalga par citiem.Nu ir viena meitene no Universitātes, kura valkā katru dienu vienu un to pašu, bet tas ir no citas operas,jo viņai pat matu mazgāšana laikam ir liels pasākums.
Pati nekad nevelku vienu un to pašu.Man vienkārši tā nepatīk, katru dienu sakombinēju kaut ko citu.
24.03.2014 22:39 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Jā, gadās, ka uzvelku vienu apģērba gabalu vairākas reizes nedēļā. Nezinu kā tev, bet man mājās eksistē brīnumainā iekārta, ko sauc par veļasmašīnu.
24.03.2014 22:40 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Bikses es nemainu katru dienu, jo man viņu nav tik daudz, bet augšdaļu gan mainu. Tā tas man ir iegājies. Es pamanu, ja cilvēki velk drēbes atkārtoti īsākā laika posmā. Nešausminos, jo kas tad tur tāds, vienkārši nobrīnos, kāpēc es tā nevaru.
24.03.2014 22:41 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienreiz gan dzīvē gāju uz randiņiem ar vienu puisi, pēc kāda laika aizgājām pie viņa iedzer, tad nu neredzēju nekur viņa drēbes vai skapi un prasiju kur viņš drēbes liek, viņš man atbildēja ka viņam nav vairāk drēbes un visu laiku velk vienu un to pašu, tad gan es godīgi sakot apmūlsu jo puisim nauda bija gana lai mierīgi nopirktu kaut vai vel vienas bikses un kreklu, bet lūk viņš nepirka, tā vietā viņš labāk naudu tērē uz dzeršanu un izklaidēm. Pat man viņš visu maksāja, kaut es labāk par sevi būtu maksājusi un viņu aizvilkusi uz veikalu iepirkties, bet ātri ar viņu pārtraucu satikties jo tiešām sapratu to ka šim cilvēkam neinteresē sevis sakopšana nemaz kaut vai dēļ tā ka viņam jaunībā negadījumā tika nosists viens priekšējais zobs, bildēs to viņš protams nerādija, tik kad dzīvē satiku un viņš skaisti pasmaidija tad uzreiz pamaniju to caurumu, pēc tam pat viņu mazliet zāģēju lai aiziet un sataisa tak to zobu, bet nu jā, viņš nebija tajā ieinteresēts, žēl gan jo viņam tiešām bija super smuks smaids, bet tas zobs visu izbojāja un kā cilvēks ar bija foršs. Tā kā jā, ja ar cilvēkiem grib būt tikai draudzības līmenī tad īpaši neuztrauc ka viņi velkā vienas un tās pašas drēbes, bet ja manam partnerim būtu visu laiku vienas un tās pašas drēbes tad gan es viņus mazliet pazāģētu lai nopērk tomēr vel kādu drēbes gabalu, kaut vai lai būtu jaunas, tīras, nevelkātas drēbes lai varētu kur normāli iziet kopā.
24.03.2014 22:42 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Esmu lupatniece. Drēbes un kurpes man sagādā prieku. Man nav otras pusiites. :D
24.03.2014 22:42 |

Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
Ir cilvēki,kas katru dienu iet uz tualeti, man liekas, ka tas ir traģiski....

Saproties to kā sarkasmu, ja nu kādai ar humora izjūtu kaut kas nav kārtībā.

Manis pēc, lai cilvēks kaut vai mēnesi no vietas staigā ar vienām un tām pašām drēbēm, bet galvenais,lai kopj un mazgā...
24.03.2014 22:43 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tu ziemas virsjakas un zabakus ar 5 reizeas un vairak nevelc? Un vispar cik ta tu pelni???????? sodien nopirku pavasara apavus skrienamos, somu un kreklinu visu uz atlaidem 95 euro nav!
24.03.2014 22:44 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Nē, zābakus un virsdrēbes atļaujos uzvilkt krietni krietni vairāk.
24.03.2014 22:46 |

Reitings 17203
Un es ar ziemā velku vienu un to pašu melno mēteli jau kādus 7 gadus :D Viņš VISPĀR nenovelkājas nemaz un man viņš ļoti patīk, es pat esmu meiģinājusi nopirkt citus mēteļus vietā, bet tik un tā beigās velkāju to pašu mēteli, jo viņš ir ērts, klasisks, nenovelkājas, man neapnīk. :D
24.03.2014 22:47 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
man vispār nepatīk, kad drēbes nonēsājas un ir jāpērk jaunas vietā, besīgi, it īpaši tagad, kad grūti atrast kvalitatīvu drēbi, kas nenonēsājas ātri. uz svētkiem gan nepatīk vilkt vecās kleitas, gribās katru reizi jaunu.
24.03.2014 22:48 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es zinu, kā tas ir, kad nav citu drēbju - ne labu, ne sliktu -, ko uzvilkt un ir jāvelk viens un tas pats, tāpēc šitādus cilvēkus, kas ņirgājās par to, gribās dauzīt pret izlietni, kamēr tēvzemi iemācās mīlēt un apkārtējos cienīt.
24.03.2014 22:52 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nesaprotu šoku.
Ja drēbes normālas, tiek turētas tīras - kāda problēma, ja katru dienu tiek vilktas? Es, piemēram, arī uz darbu lielākoties velku vienas un tās pašas bikses un vien dažas augšas mainu, jo vnk man tajās drēbēs ir ērti un tās normāli ir pavelkamas zem obligātā halāta. Regulāri mazgāju un tās nekad nav netīras utt. Vairāk variēju ar drēbēm brīvajā laikā.
Es arī uz teātri citreiz mēdzu iet vienā un tajā pašā augšiņā vairākas reizes, jo man vnk tā ļoti patīk. Par apaviem vispār neko neteikšu.
Es neapgrozos tādā sabiedrībā un nestrādāju tādā darba vietā, lai man būtu nez kāds nerakstītais likums, ka drēbes drīkstu vilkt tikai vienu reizi un viss.

Par citiem cilvēkiem man vispār vienalga. Ne es zinu, kāda viņam mājās situācija(varbūt vienīgās normālās drēbes, jo cilvēks nav bagāts), ne arī man par to jādomā, jāšokējas vai jāizsaka kkādas piezīmes.
Es vispār neiegaumēju īpaši, ko citi valkā.
24.03.2014 23:01 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
man arī dažreiz gadījās apģērba gabals, kurš nu TĀ patīk, ka gribējās iepirkt identisku vietā, kad šis nonēsājās

man tā ir ar kedām. Vienas nu tik ērtas un labas, ka negribas neko citu kājās vilkt. Staigāju no pavasara līdz vēlam rudenim ar viņām. Noplīsa tagad, bet atradu vietā tādas pašas, tikai savādākā krāsā :)
24.03.2014 23:09 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
bet es nesaprotu to argumentu "man viņās ir ērti, ļoti patīk tieši šis apģērbs"
tad kāpēc jūs pērkat drēbes kuras jums nav ērtas un tik ļoti nemaz nepatīk?? ja reiz velkat tikai tās "mīļās" drēbes.
un vai tiešām veikalos ir nopērkams tikai viens džemperis kas jums ir ērts ikdienai? vai tikai viena blūzīte vai maiciņa vai vienalga kas...?

cosmo lietotājas ir bezgala dīvainas vispār.
diskusijās par modi un lupatām visas baigās modes dāmas un baigi stilīgās, bet šeit atkal izrādās, ka velk vienkāršas drēbes vairākas dienas pēc kārtas....
24.03.2014 23:11 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
diskusijās par modi un lupatām visas baigās modes dāmas un baigi stilīgās, bet šeit atkal izrādās, ka velk vienkāršas drēbes vairākas dienas pēc kārtas....

Tam gan nevar nepiekrist.
24.03.2014 23:17 |

Reitings 6299
cosmo lietotājas ir bezgala dīvainas vispār.

tā vispār ir ļoti daudziem cilvēkiem - skapis var lūzt pušu, bet ikdienā vilktas tiek tikai dažas ''izredzētās'' drēbes.
24.03.2014 23:19 |

Reitings 17203
un vai tiešām veikalos ir nopērkams tikai viens džemperis kas jums ir ērts ikdienai? vai tikai viena blūzīte vai maiciņa vai vienalga kas...?

Man liekas ka vienkārši ir cilvēki kuriem ir savas mīļākās drēbes un tad arī tajās jūtas viss ērtāk un velkāt gribas biežāk, un tad vienalga lai kāds tas cits krekls būtu, iepriekšējais tā pat liksies labāks :D

Man piemēram sen atpakaļ bija gaiši zilas bikses, nu man viņas riktīgi mīļas bija, un nemaz nevarēja redzēt ka novelkājas, bet tā pat pienāca laiks kad bija viņas jāmet laukā. Skumjākais bija tas ka es tādas pašas bikses tādā pašā gaiši zilā krāsā, bez liekiem spīguļiem un niekiem, no tāda paša materiāla atradu tikai pēc 5 gadiem un es uzreiz viņas protams nopirku! Un velkāju tagad vel, un man viņas tā patīk , bet atkal kā skatos veikalos es nekur tādas pašas vairs neredzu, bet citas man tik ļoti neinteresē jo viņas visas man izskatās vienādi un garlaicīgi :D
24.03.2014 23:19 |

Reitings 17203
tā vispār ir ļoti daudziem cilvēkiem - skapis var lūzt pušu, bet ikdienā vilktas tiek tikai dažas ''izredzētās'' drēbes.

Man tā ir :D ir dŗebes kas ātri apnīk un nekad vairs nevelku, bet tad atkal ir drēbes kuras ļoti mīļas un tad varu vilkt kaut katru dienu, bet tagad gan nesen izmetu laukā vismaz 50 % no skapja, uzreiz atradās vairāk ko vilkt :D
24.03.2014 23:20 |

Reitings 6299
cilvēks, kas uzvelk vairākas dienas pēc kārtas vienas un tās pašas drēbes, uzreiz skaitās nestilīgs?
24.03.2014 23:22 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
peekaboo, es nekad neesmu sevi pozicionēsi kā cilvēku kam pārbāzti skapi ar lupatām, viss jaunākais un modīgākais.

Ir pietiekoši daudz drēbju, bet ir drēbes, kuras izskatās izcili pie visa. Tāpat kā ir biksītes kuras tomēr ir mīļākas par citām un krūšturis, jo tas ir ārprātīgi ērts, nevajag jau pāspīlēt, ka tāpēc citas drēbes ir sliktas, bet vienmēr kaut kas var būt labāks no tā kas ir.

Piemēram, man agrāk ļoti patika Femme, tad es iepazinu Daisy melnā pudelītē un Diva rose.

Vismīļākās no šīm smaržām man ir Daisy.

Tev taču arī ir mīļākās lietas. Visas nav vienādas. ;)
24.03.2014 23:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits