Es ļoti bieži velkāju vienas un tās pašas bikses :D nedēļā pat kādas 4 reizes mierīgi. Kreklus gan es uzvelku tik vienu reizi un pēc tam metu kaudzē pie netīrajām drēbēm un tad kad sakrājušās tad mazgāju. Es vienas un tās pašas bikses velku tik bieži jo man viņās ir ļoti ērti, un protams ja man liktos ka es smirdu, vai tas vairs neliktos higēniski tad jā, protams ka bikses ar gan jau pēc katras 2 iziešanas reizes mazgātu.
Par to ka katru dienu ir jāmaina izskats, es principā tā nedaru, man ir ikdienas drēbes : bikses + topiņš + jaciņa, protams topiņu katru dienu mainu, bet ja piemēram pirmdienā vilktais topiņš 3dien ir atkal izmazgāts un tīrs, man nav problēmas viņu uzvilkt vel vienu dienu tai nedēļā. Un tad man ir svētku/atpūtas drēbes, kleitas, kurpes aksesuāri, svārki, blūzes. Šīs drēbes es velku reti, tiešām tikai uz konkrētīem pasākumiem, reti kad pazīstami cilvēki mani divas reizes ieraudzīs vienā un tajā pašā svētku kleitā, drīzāk tad pērku jaunu priekš konkrētā pasākuma.
Kad biju pamatskolā bija viens puisis kurš laikam vilka vienu un to pašu maiku kādus 4 gadus, godīgi sakot es nekad neaizdomājos ka tas ir pretīgi, it īpaši jo viņš mazgājās un nesmirdēja :D Ots variants kuru redzēju bija manas nodaļas vadītājs, 4 gadu laikā vienīgais kad viņu redzēju citās drēbēs bija tad kad uz mūsu aizstāvēšanu un izlaidumu viņš bija uzvelkā :D visu pārējo laiku viņam tiešām bija vienas un tās pašas drēbes, bet smirdēt viņš nesmirdēja, kā cilvēks bija foršs, tā kā tai laikā kamēr tur mācijos ar neaizdomājos nekad par to ka viņš visu laiku velk vienu un to pašu, tik tagad kad šāds jautājums uzpeld es to atcerējos :D