Attieksme pret prezervatīviem

Reitings 1
Reģ: 24.03.2014
Sveikas, meitenes! :)

Gribēju pajautāt jūsu viedokli par prezervatīviem- jums nešķiet, ka tie padara seksu mazāk juteklisku, ne tik intīmu?
Kuru kontracepcijas veidu Jūs labprātāk izvēlaties?
24.03.2014 09:14 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
aizsargā no nevēlamas grūtnieciibas un STS.

Visai nosacīti līdz preža plīšanai, kuru "kāds nepraša" nepareizi uzvilcis... :D
25.03.2014 17:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nee, man taa neliekaas. Jau tas fakts, ka viirietis ir ticis pielaists TUR, ir ljoti intiima padariishana.
25.03.2014 17:22 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Ar vīru sākumā mīlējāmies ar. Bet lieta tāda, ka man ir alerģija pret lateksu tajā vietā un vēl tā kaisles nosišana kamēr prezervatīvs tiek uzvilkts. OK dzert negribējās. Kārtīgi pasekoju savam ciklam, atkodu savas auglīgās dienas un tajās mēs nemīlējāmies. Pēc kāzām galva dulla un vīrs arī par bērniem sāka runāt - vairs nevaktēju kalendāru un jau 2 nedēļas pēc kāzām ieņēmām bēbuku :) mana mamma arī piekopa šo metodi, bet ciklam ir jābūt stabilam.
25.03.2014 17:24 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
čupakabra nu tad nevajag likt tādus teikumus, kuri ir izrauti no konteksta. Nevajag aizmirst, ka šo forumu lasa arī meitenes, kuras vēl mācās pamatskolā.

Vispār tagad visas gudri stāsta, ka izmanto pārtraukto. Kāds 15 gadīgs skuķis šito salasīsies un arī dreijās bez gumijas. Tad nāks sūdzēties - esmu stāvoklī, ko lai dara, kā lai mammai pasaka.
Un tad visas pārtrauktā piekopējas nabaga meiteni noēdīs- kur bija prāts, bez izsargāšanās utt.

Ķirsītis man arī ir tāda alerģija, bet lielisks variants ir LifeStyles Skyn. Bez lateksa un alerģija nav :) Esmu ļoti priecīga ka tādi prezervatīvi ir pieejami.
25.03.2014 17:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits