skrējiens

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Vai Jūs labāk skrietu no rīta vai vēlāk vakarā, tgd ir doma par skriešanu no rītiem, vienīg jāceļas ap 5..
23.03.2014 17:26 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Es vakaros, jo no rīta tad būtu agri jāceļas un vēl jāvelta laiks, lai kārtīgi iestaipītos, bet vakarā jau pēc manas darba dienas visi muskuļi ir silti un iesildīti, daudz mazāks risks kaut ko sastiept vai traumēt. Visu dienu skraidu, dejoju un vingroju ar sīkučiem, tad vakarā vnk ieslēdzu mūziku, atslēdzu smadzenes un dodos paskriet.
Ir bijuši periodi, kad skrienu 2x dienā (brīvdienās), tas rīta skrējiens tāds stīvs man sanāk :D
24.03.2014 08:39 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Pilnīgi vienalga, varu skriet rītā un vakarā, naktī un dienā, manu spēju tas nemaina!
Tas kurā dienas laikā es skrienu ir atkarīgs no laika ko varu veltīt tam, ja esmu skrējusi diezgan vēlu vakarā, tad es visdrīzāk centīšos neplānot skrējienu no rīta, jo starp skrējieniem (ja to dara katru dienu), nepieciešams ir recovery, ja cilvēks nav pietiekoši trennēts, tad likt lielas slodzes savam ķermenim nav īsti pareizi, tādēļ es to cenšos ievērot lai neiedzīvotos traumās. Man patīk no rīta, jo tas ir labs dienas sākums, turklāt ielas ir pilnīgi tukšas, jo to daru tad ļoti agri, kas man daudz labāk patīk kā vakari kad daļa dodas no darba, ir pilnas ielas ar auto, izplūdes gāzes utt.
24.03.2014 08:53 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Par skriešanu no rīta vai vakarā, tas ir vairāk no noskaņojuma. Zinu vienu vasarās skriet izvēlos agros rītos, jo tad ir visvēsākais. Ja vēlētos skriet vakaros vasarā, tad man būtu jāskrien naktī. Pārējos gadalaikos pēc noskaņojuma.
Pirms skriešanas ēst nevaru vispār, vismaz 5h. Un arī tad vēl piedomāju ēdot. Pavisam vienkārši, ja man nav viss ēdiens pārstrādājies, ir bijusi reize, kad pēc tam ir vemšana, viss ēdiens tiek atvemts.Tā bija vienu reizi, sapratu savu kļūdu tagad piedomāju.
Skrienu pa kalnu parku sanāk paliela pretestība ap 3km, kas aizņem ap 15 min un tad protams klasiski vingrošana, kārtīga meditācija.
24.03.2014 09:19 |

Reitings 69
Reģ: 03.02.2014
es, personīgi, skrienu vakaros..bet jā, tas vairāk pēc izjūtām - draudzenes brīnās, kā es, pēc dienas steigas vēl vakaru vakaros sevi dabūt skriet. esmu mēģinājusi skriet no rītiem - šausmas! nekāda enerģijas pieplūduma, viens vienīgs nogurums!! :D:D bet autorei - pamēģini vienu dienu izskriet no rīta, otru dienu - vakarā.. tad spried pēc sajūtām pēc skrējiena :)
24.03.2014 13:13 |

Reitings 54
Reģ: 22.03.2014
Sveikas! :)
Bija pieminēti km, kurus noskrienat, bet cik apmēram tas ir laika ziņā?
Esmu apņēmusies sākt skriet, bet tā kā ar to km mērīšanu negribas noņemties, tad es labāk piefiksētu laiku, kuru vajadzētu ievērot.
24.03.2014 17:32 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Tikai vakarā, no rīta man nav spēka.
24.03.2014 17:36 |

Reitings 39
Reģ: 19.01.2014
Heeeyy, man šodien lieliski izdevās piecelties, tāpat arī paskriet, skrēju gan tikai pus stundu, bet laiks vairs neļauj :(
Lieki piebilst, ka sajūtas pēc tam bija desmitniekā, kā ar Tevi? :)
24.03.2014 19:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ellisssa-Malacis!Es noteikti varu piebilst,ka skriesana no riita loti uzmundrina,mani noteikti.Ja skriesana ir katru dienu,tad tas ieiet rutiinaa ,un vienmeer emu gatava skriet!Vakaraa vienmeer gribas taa mieriigi padziivot-vakarinas,kaada filma,negribaas vairaak "kalnus gaazt".
24.03.2014 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits