Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apsmiesana

Reitings 36
Reģ: 19.09.2013
Sveikas

Atvainojos ka nav garumzimju un varat ari labot manas rakstisanas.

Macos anglu skola un lieta tada ka pagasgad mums klase uzradas jauninais Lietuvietis, taka mums klase bij Lietuviesi vins atri vien ari iejutas klase. Pirmaja diena jau man pieversa pastiprinatu uzmanibu vins vareja uz mani skatities veselas 2 minutes bez apstajas, es tam ipasu uzmanibu nepieversu vins biezi man stundas gribeja ar mani runat un nevareju vienreiz pat testu pildit jo vins bij blakus un nelika man mieru. Visu laiku skatijas uz manis bez apstajas un sauca manu vardu visu laiku, man jau bij vienalga es jau tik ignoreju vinu ka vien vareju bet vienreiz vins man apsedas blakus un uzrakstijas uz lapas sirsinu un kada vardu un manejo, es jau grasijos mest miskastes bet draudzene savaca nezinu kapec. Pec kadas nedelas tapati draudzene skatijas sava somina un atrada to lapinu kuru vins man bij rakstijis mes izdomajam ka to sirsinu varetu izgriezt un nakama stunda vinam iedot lai redzetu vina reakciju, pienaca nakam stunda es jau biju apsedusies pie sola un ienak vins ar saviem draugiem vins nevis pie viniem sedeja bet gan blakus pie manis. Vins jau saka ka jau vienmer uz manis skatities un tad es iznemu to lapinu ko vins man rakstija un iedevu vinam ar piebildi (Ludzu mans dargais) nepagaja pat viena sekunda kad vins jau aizgaja prom no manis un lapinu bij atstajis, pec si gadijuma vins vins vispar pat uz manis neskatijas kadas 2 nedelas es to izdariju jo zinaju kadi ir vina nodomi uz mani laikam ievilt gulta vai ka, Pec kada laika vins atkal man saka pieverts uzmanibu un nelika man mieru bet driz jau pienaca, vasaras brivlaiks un biju aizbraukusi uz Latviju paris nedelam bet pec tam jau pienaca Septembris kad skola jau atkal sakas. Pirmaja skolas diena es atkal satiku vinu bet es ieveroju ka vins skatijas uz manis kad ar draudzenem runaju, biju jau dzirdejusi ka vinam ir draudzene lidz ar to vins man lika mieru bet pec paris menesiem vins ar savu draudzene izskiras un atkal saka man pieverts visu laiku uzmanibu un nelika man mieru. Lidz vienu dienu vins saka pret mani palikt rupjs un saka mani saukt par zirga galvu vins mani ta sauca katru dienu un visur kur mani redzeja, vins pat saka man klase ar papirisiem man mest visu laiku nepatraukti tas bij katru stundu un Par cik vins zin ka esmu not latvijas vins uzkata ka cilveki no Latvijas ir zirga galvas es jau tikai ignoreju, protams es ar skolotaju runaju bet vina tikai adbild ka zin par to vins mandara. Vienreiz mes gaidijam kad jau varesim iet lauka no klases un vins staveja tur pat blakus un iemesta man seja ar netiro tafelas lupatu man tiesi seja, un vel teica vienam puisim lai sis man ar met bet vins to neizdarija. Es nesaprotu kapec vins vispar mani apsmeij un izsturas pret mani, es vienreiz vinam klase vinu nosudzeju ko vins bij man izdarijis un kad gaju ara no klases ar draudzeni vinsman gaja aizmugure un vins pienaca tuvak man un ar savu udens pudeli un uzleja virsu uz jakas pec tam vienkarsi aizgaja prom. Es nezinu kapec vins pret mani ta dara, pec tas reizes es velejos vinam atriebties nakosaja diena vins kajau vienmer apsaukaja visadus lamu vardus un apmetaja ar visadiem huinam, bet es vinam ejot garam ne ipasi stripri bet usitu vinam pa galvu es uzreiz apsedos un paskatijos uz vinu un vareja redzet ka vinam tas nepatika un vins mani nepatiesi sudzeja skolotaja ka es izmantoju telefonu stundas laika. Skolotaja man vinai dot savu telefonu jo pec tam butu nepatiksanas ja nedotu telefonu, del ta es piegaju pie vina un ar piltspalvu vinam seja iezimeju ta lai vinam butu vina netira.Es vairs nevaru vinu izturet es jau jautaju kapec vins ta dara draudzene un mammai bet vinam bij tada versija ka vins ta dara jo es vinam taka ateicu jo man vins nepatika vairak par klases bierdu, vins jau pilnigi mani apsmeij un es nevaru normali macities ka vins man aiztiek visu laiku.

Meitenes ko man darit ko jus varetu man ieteikt? ko darit vai ari es pielavu kadu kludu ko man nevaidzeja darit? vai ari varat pateikt ka jus esat tikusas galu kad jus kads apsmeja, es butu loti pateiciga ja jus man ko varetu ieteikt.

Pladies.
22.03.2014 23:29 |

Reitings 282
Reģ: 08.10.2013
Jā! Vīriešiem ļoti nepatīk, ja viņiem atsaka. Viņi gluži vai paliek traki. Izturies ta, kā tu izturies parasti, esi dabiska, vis pats nokārtosies. Runājot par apcelšanu, tas ir kartejais iegansts uz kuru galīgi nav jāņem galvā. Ja ļoti pieriebjas var kaut ko asu un dzēlīgu pretī pateikt.
Lai veicas!
22.03.2014 23:36 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
Ir taada laba sirups.lv,tur arii ir forums.Jo es nedomaaju,ka mans padoms piespiest to chali pie sienas,sakert vinu visvaajaakaajaa vietaa un pateikt vinam,ka ja veel kas taads atkaartosies es raushu no visa speeka, buus tas,ko tev vajag,nemot veeraa to,ka juus maacaties veel skolaa un vins ir baigais suudzambiibele.
22.03.2014 23:38 |

Reitings 36
Es jau vienreiz vinam pateicu ko tiesam dzeligu bet vins man lika mieru tikai uz dazam dienam bet pec tam vins turpinaji mani aiztikt, bet paldies par to pasu Elin
22.03.2014 23:42 |

Reitings 36
Mad, es jau laprat to izdaritu bet vins ir auguma loti gars puisi un man bail ka es pati vel dabusu atpakal no vina vel neta.
22.03.2014 23:45 |

Reitings 282
kaskos - Ja godigi man ir bijusi tāda situācija kā tev, līdzīga. Tā kā trenejos pati pār sevi vienmēr pastāvu, bet tad bija savādāka situācija. Man puisis arī nelika mieru, un tad vienkarši palīga nāca draugs kurš noteloja man tuvu cilvēku. Teiksim tā- ja kāds man nodarīs, pāri paliks bez galvas. Tad jau bija mode visas tās intrigas. :)

Es nesaprotu, tad puisis ir dīvains.
22.03.2014 23:49 |

Reitings 282
P.s puisis kurs sit meitenei ir lupata. + vajag mauk ta, lai nespej sist atpakal.;)
22.03.2014 23:50 |

Reitings 36
Es jau varetu pasaukt kadu draugu bet kad vins vinu ieraudzis metisies lapas, jo sis puisi ir loti gars auguma un ganjau trennejas zale.
22.03.2014 23:55 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Jau pēc tās udens pudeles uzliešanas uzšautu pa ģimi. Kaut kāds bērnudāza līmenis.
Kaad skolā gāju, vidusskolā man bija līdzīga situācija. Tikai bez ūdens liešanas utt. Puisis nepatika, nebija simpātisks un tāds neriktīgs. Atteicu. Meta manas mantas zemē un mīcīja ar kājām. Es pateicu, lai samierinās ar atraidījumu, ka ar viņa ģīmi-viņam to nāksies dzirdēt bieži. Beidzās manis terozizēšana.
Ar tagadējo saprašanu es tā nerīkotos, tas nebija pareizi, bet tajā brīdī-nostrādāja.
22.03.2014 23:55 |

Reitings 282
kaskos- bet ko tev vairāk vajag? Tu taču vēlies lai viņš liek tev mieru! Rīkojies!
22.03.2014 23:58 |

Reitings 36
Cupakabra, kad vins man to udeni uzleja es paliku stiva un neka nevareju izdarit pat ja loti gribejas vinam uzsaut pa gimi, bet ka ta var pret meiteni izrikoties tikai tadel ka vina ar tevi nevelos neko veidot? bet priecajos ka vins vins tev lika mieru.
23.03.2014 00:00 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Izklausās, ka Jums ir maksimums 14 gadi.
23.03.2014 00:00 |

Reitings 36
Naksies vien rikoties.
23.03.2014 00:01 |

Reitings 282
Nu man nav vis. Man vienkārši žēll bērna.
23.03.2014 00:02 |

Reitings 36
16
23.03.2014 00:02 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Elīna, es to teicu par autori un to puisi ;)
23.03.2014 00:03 |

Reitings 282
Amnile vis kārtībā. ;))
23.03.2014 00:05 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Sim jaunietim ir patiesas problemas,kompleksi un citu cilveku pazemojot vins jutas uzmanibas centra un paraks,bet iekseji vins ir vajsh un iespejams vinam ir nopietnas problemas,iespejams gimene,trukst uzmanibas,nekad nevajag rikoties tiesi tapat -uz agresiju ar agresiju,vajag preteji -but loti jaukai,izpalidzigai,tad cilveks apstulbst ;)
23.03.2014 00:56 |

Reitings 36
Flower 21343, Ja es peksni busu jauka un izpalidziga vins man liks mieru?
23.03.2014 01:02 |

Reitings 624
visada gadijuma,beigs tev darit pari,jo ta var karot muzigi;)
23.03.2014 01:12 |

Reitings 624
megini aprunaties ar vinu ,varbut pat iedraudzeties
23.03.2014 01:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits