Sveikas
Atvainojos ka nav garumzimju un varat ari labot manas rakstisanas.
Macos anglu skola un lieta tada ka pagasgad mums klase uzradas jauninais Lietuvietis, taka mums klase bij Lietuviesi vins atri vien ari iejutas klase. Pirmaja diena jau man pieversa pastiprinatu uzmanibu vins vareja uz mani skatities veselas 2 minutes bez apstajas, es tam ipasu uzmanibu nepieversu vins biezi man stundas gribeja ar mani runat un nevareju vienreiz pat testu pildit jo vins bij blakus un nelika man mieru. Visu laiku skatijas uz manis bez apstajas un sauca manu vardu visu laiku, man jau bij vienalga es jau tik ignoreju vinu ka vien vareju bet vienreiz vins man apsedas blakus un uzrakstijas uz lapas sirsinu un kada vardu un manejo, es jau grasijos mest miskastes bet draudzene savaca nezinu kapec. Pec kadas nedelas tapati draudzene skatijas sava somina un atrada to lapinu kuru vins man bij rakstijis mes izdomajam ka to sirsinu varetu izgriezt un nakama stunda vinam iedot lai redzetu vina reakciju, pienaca nakam stunda es jau biju apsedusies pie sola un ienak vins ar saviem draugiem vins nevis pie viniem sedeja bet gan blakus pie manis. Vins jau saka ka jau vienmer uz manis skatities un tad es iznemu to lapinu ko vins man rakstija un iedevu vinam ar piebildi (Ludzu mans dargais) nepagaja pat viena sekunda kad vins jau aizgaja prom no manis un lapinu bij atstajis, pec si gadijuma vins vins vispar pat uz manis neskatijas kadas 2 nedelas es to izdariju jo zinaju kadi ir vina nodomi uz mani laikam ievilt gulta vai ka, Pec kada laika vins atkal man saka pieverts uzmanibu un nelika man mieru bet driz jau pienaca, vasaras brivlaiks un biju aizbraukusi uz Latviju paris nedelam bet pec tam jau pienaca Septembris kad skola jau atkal sakas. Pirmaja skolas diena es atkal satiku vinu bet es ieveroju ka vins skatijas uz manis kad ar draudzenem runaju, biju jau dzirdejusi ka vinam ir draudzene lidz ar to vins man lika mieru bet pec paris menesiem vins ar savu draudzene izskiras un atkal saka man pieverts visu laiku uzmanibu un nelika man mieru. Lidz vienu dienu vins saka pret mani palikt rupjs un saka mani saukt par zirga galvu vins mani ta sauca katru dienu un visur kur mani redzeja, vins pat saka man klase ar papirisiem man mest visu laiku nepatraukti tas bij katru stundu un Par cik vins zin ka esmu not latvijas vins uzkata ka cilveki no Latvijas ir zirga galvas es jau tikai ignoreju, protams es ar skolotaju runaju bet vina tikai adbild ka zin par to vins mandara. Vienreiz mes gaidijam kad jau varesim iet lauka no klases un vins staveja tur pat blakus un iemesta man seja ar netiro tafelas lupatu man tiesi seja, un vel teica vienam puisim lai sis man ar met bet vins to neizdarija. Es nesaprotu kapec vins vispar mani apsmeij un izsturas pret mani, es vienreiz vinam klase vinu nosudzeju ko vins bij man izdarijis un kad gaju ara no klases ar draudzeni vinsman gaja aizmugure un vins pienaca tuvak man un ar savu udens pudeli un uzleja virsu uz jakas pec tam vienkarsi aizgaja prom. Es nezinu kapec vins pret mani ta dara, pec tas reizes es velejos vinam atriebties nakosaja diena vins kajau vienmer apsaukaja visadus lamu vardus un apmetaja ar visadiem huinam, bet es vinam ejot garam ne ipasi stripri bet usitu vinam pa galvu es uzreiz apsedos un paskatijos uz vinu un vareja redzet ka vinam tas nepatika un vins mani nepatiesi sudzeja skolotaja ka es izmantoju telefonu stundas laika. Skolotaja man vinai dot savu telefonu jo pec tam butu nepatiksanas ja nedotu telefonu, del ta es piegaju pie vina un ar piltspalvu vinam seja iezimeju ta lai vinam butu vina netira.Es vairs nevaru vinu izturet es jau jautaju kapec vins ta dara draudzene un mammai bet vinam bij tada versija ka vins ta dara jo es vinam taka ateicu jo man vins nepatika vairak par klases bierdu, vins jau pilnigi mani apsmeij un es nevaru normali macities ka vins man aiztiek visu laiku.
Meitenes ko man darit ko jus varetu man ieteikt? ko darit vai ari es pielavu kadu kludu ko man nevaidzeja darit? vai ari varat pateikt ka jus esat tikusas galu kad jus kads apsmeja, es butu loti pateiciga ja jus man ko varetu ieteikt.
Pladies.