ar netu viss kārtībā, nedarbojas visās pārlūkprogrammās, man arī paiet kādu laiciņu un apstājas, + atveru video man izlec kaut kāds cits. labi, ka ne man vienīgajai :D
Man jau kādu nedēļu pēc pāris sekundēm pārstāj rādīt jebkuru video. Un tā tas ir ieejot no dažādām pārlūkprogrammām. Vēl arī tāda kā dzeltena svītriņa lejā pie tās līnijas parādās.
Nekad agrāk tā nav bijis!
Man arī youtube nestrādā kā nākas, video iet 10 sekundes un tad apstājas un + tās reklāmas. Izmēģināju gan atjaunināt pārlūku, gan flash player, bet nekas nemainās. Tagad skatos video caur yahoo video meklētāju.
starp citu, jums nav arī ar citām vietnēm problēmu? ar wifi uztveršanu? jo pēdējās nedēļās visur, kur eju no dažādām ierīcēm un dažādās vietās man ar to ir problēmas. piektdien darbā visu dienu vaifaja nebija, neviens arī atrisināt nevarēja. youtube negāja, vēl daži saiti.
starp citu, jums nav arī ar citām vietnēm problēmu? ar wifi uztveršanu?
Pagājušajā nedēļā parādījās problēmas ar wifi, bet pārsvarā tā vietā izmantoju modemu ar kuru nekad nav bijušas problēma, un citas vietnes arī strādā...
Tikko instalēju 12.-to adobe flash player un pagaidām youtube labi iet!
Runājot par internetu, man viņš iet, visas pārlūkprogrammas veras vaļā, bet bieži konkrētas mājas lapas neveras. Tad man augšējā joslā enter vairākas reizes jāuzsit un tikai tad atveras konkrētā mājaslapa! Un arī tā nekad iepriekš nav bijis:D