Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kad prats saka vienu un sirds ko citu

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
sveikas,

paraudaju un tagad domaju ko darit. esmu kopa ar savu puis jau gadu, esam runajusi par kazam, berniem utt, tadas lietas viss saskan, ari pa lielam nakotnes planiem.

kas nesaskan- ikdiena dzive. precizak, es ienacu vina dzive, kad vins bija tusinu karalis un vina draugi, iedzersanas, iziesanas ir sveta lieta.
man dzive ir cita prioritates utt, meginajam atrast kompromisu un vins uz pusi ir samazinajis savas ziiesanas, bet vismaz divreiz nedela tas ir noteikti.

ar pratu liekas, ka mums nesakan, jo man nepamet sajuta, ka vins grib visu laiku but ar draugiem jo tur interesantak un var paflirteta ar citam.
esmu meginajusi iep;azisitinat, iesaist savas darbibas, bet pavelkas reti un tik un ta nevar bez draugiem.

ari sovakar, bija forsi lidz sarunajam, ak iesim majas, esmu jaus agerbusies gatava un peksni ne, vinam gribas ilgak vel alinu utt, es jau zinu, ak tas nozime, ka neku vins tagad nesies un es varu vai nu sedaet ar viniem un skatities ka sie dzer vai pati iet majas, izvelejos otro variantu.

tagad domaju, saprotu, ka ir apnicis katru nedelas nogali sadi dzivot un gribu ko citu dzive, bet... tie visi leilie plani, tas viss, kas tik loti sirdi kustina... kur to visu likt, pat nespeju iedomaties mantas kravat un iet prom, javaretu ta uz kliksi un turpinat dzivot ka pirms iepazinu vinu...

ko darit?? vai manas domas paries, vai dzive pielagosies?? vai sanemties un nogriez ka ar nazi?? vai ar laiku lietas mainiesies?
22.03.2014 00:08 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Viņš tusējas 2x nedēļā vismaz un tas skaitas uz pusi SAMAZINĀTS tusēšanās daudzums? Vājprāts! Cik tad viņam gadi, ka tik bieži jāvazājas apkārt?

Jūs divatā laiku pavadat, ja jau saki, ka visur draugus velk līdzi?
Es noteikti neredzētu perspektīvu nākotni ar vīrieti, kas tā nodzeras, neciena savu sievieti, piedod, bet ņirgājas (tas pats, ka sarunā iet prom, bet šis vēl alu atkorķē ar čomiem) un noteikti tas vēl nav viss,kas jums tur nav īsti ok.

Lielie plāni var mainīties arī, ikdiena - tas ir tas cilvēks ar ko tu esi, būsi kopā. Ja tev viens pateiks, ka lielie plāni ir nopirkt poršu, bet brauksiet ar vecu bembi bez redzamām iespējām uzizmaiņām nākotnē, tu tomēr sēdētu tajā bembī un par poršu turpinātu sapņot. Taspats jūsu attiecībās - tu sapņo par skaistu nāktoni, bet paskaties tak kas notiek tev apkārt.
22.03.2014 00:21 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Piedod, bet man šķiet, ka pašlaik tu viņam vēl esi otršķirīga, jo draugi ir pirmajā vietā.

Un, ja dzeršana 2x nedēļā skaitās samazināts daudzums, tad.... jā, es negribētu ar tādu cilvēku saistīt savu nākotni. Diemžēl, nespētu uztvert nopietni.
22.03.2014 00:24 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Cik jums gadi? Un vai tavs draugs arī pa īstam ar sadzeras tajos tusiņos vai tik atslābst iedzerot? Vai viņš ir ļoti sabiedrisks cilvēks? Varbūt viņam tā dzeršana nav tas galvenais, bet gan pavadīt laiku ar draugiem?
22.03.2014 00:29 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Varu saderēt, ka šie lielie plāni, kas krata sirdi tavā prātā ir idealizēti - jūs abi precējušies, ir bērni, viņš tev ar tiem palīdz, abi tiekat galā ar mājas darbiem un baudat īstu ģimenes idilli. Ir viena problēma - viņš ir riktīgs tusētājs, tāpēc diezin vai ar tādu dzīvi samierināsies - mājās varēsi sēdēt tu viena un ģimenes idilli baudīt ar bērniem kopā, kā arī nauda mājās arī šaubos, ka nāks, tā pa taisno tiks nodzerta vai nospēlēta. Manuprāt, nav šis vīrietis vēl gatavs tādai lietai kā laulība. Pati saki taču, ka neesi apmierināta jau ar tagadējo situāciju un dzīvē vēlies ko citu. Bieži vien sirds balsi jauc ar fizisko kaislību.
22.03.2014 00:30 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
visu ko jus man sakat, saprotuar pratu, bet... neviens nekad mani ta nav milejis un es nezinu ka lai no ta eju prom ar paceltu galvu un bez bazam, ka otra reize dzive var nepienakt. ja, ja seit es atkal varu sapnot un idealizet, ak es vel jauna un gan jau veiksies, bet ja nu ne...??
22.03.2014 00:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja ceri, ka vinjsh mainiisies un deelj taa paliec ar vinju kopaa, tur nelaimiiga dziive garanteeta. Vai nu ej liidzi un tuseejies kopaa ar vinju, vai arii meklee kaadu, kam tuseeshanaas nav tik svariiga.
22.03.2014 00:38 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tu ko, tiešām esi tik pārliecināta, ka neviens tevi vairāk espēs mīlēt? Ja jau esi teikusi, ka nepatīk tev tāda dzeršana, bet dzeršana tāpat notiek un bieži, ja vienai pa nakti jāiet mājās, jo vecim jādzer ar čomiem, ja ar tevi divatā nav pietiekoši interesanti un tapēc jāsauc draugi līdzi utt.

Pie katru attiecību beigām var rasties bažas, ka''ja nu neatrodu labāku'', bet, ja neriskēsi, tad paliksi ar tādu dzērāju. Ja spēj pierast, tad paliec ar viņu, bet tu taču redzi, ka jau komentāros var manīt situācijas nesaprašanu, priekškam sevi mocīt tādās attiecībās?

Padomā, ja nu tev noveicas un tu tiešām atradīsi fantastisku vīrieti?
22.03.2014 00:38 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
ja, ja seit es atkal varu sapnot un idealizet, ak es vel jauna un gan jau veiksies, bet ja nu ne...??

Tad turpini sūdzēties un raudāt par to, ka cilvēks nav tāds, kādam viņam, tavuprāt, būtu jābūt un ka dzīve nav rožu dārzs.
22.03.2014 00:39 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Mani ari vienmēr ir vajājušas bailes, par to, ka varu izdarīt nepareizu izvēli un pēc tam rūgti nožēlot... bet tagad atskatoties pagātnē varu teikt, ka vajadzēja man ar paceltu galvu aiziet un saglabāt savu pašcieņu. Tā noteikti būt bijusi pareizā izvēle.

Tavā gadījumā tiešām izklausās, ka Jūs abi neesat uz viena viļņa un, ja cilvēks nevēlas šobrīd nopietnā ģimenes dzīvē iestūrēt, nav vērts, atradīsi savu ĪSTO, tici man. Nav tā pasaule tik bezcerīgā kā citreiz var šķist, un noteikti nedrīkst visu savu laimi un bagātību balstīt uz otrās pusītes. ;) Veiksmi.
22.03.2014 01:17 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
tie visi leilie plani, tas viss, kas tik loti sirdi kustina

tik smieklīgi, nē nopietni, daudzas sievietes tiešām ir naivas muļķes kuras var čakarēt uz pilnu klapi.
pietiek pastāstīt džekam kaut kādas pasaciņas par skaistu, ideālu nākotni un viss, meitene ir viņa varā. visbiežāk, tie lielie runātāji un solītāji, nav nekādi lielie darītāji.
un ļoti liela kļūda ko sievietes izdara, ir, censties izmainīt vīrieti, vai vispār cerēt un gaidīt un ticēt ka viņš mainīsies. nu nebūs tā, pati tikai un vienīgi sevi moka.

un ja tu uzskati ka neviens labāks vīrietis par tusētāju dzērāju tevi negribēs un nemīlēs, tad sāc celt savu pašapziņu.
22.03.2014 01:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits