Vidējā izglītība un nepabeigta augstākā. Pašlaik studēju 2. kursā.Lai atrastu darbu svarīgākas ir tavas prasmes un talanti. Kas ir tas, ko tu vari dot? :)
Šī problēma, ka cilvēks negrib darīt mazumiņu vai ko vienkāršāku nav viņai vienīgajai, ir daudz tādu cilvēku, kas nesāks darīt pilnīgi nekādu darbu, jo viņam, redziet, ir divas augstākās izglītības. Šādi uzskati nāk no apkārtējiem cilvēkiem, kas bieži ir uzlikuši lielas cerību važas uz konkrētā indivīda pleciem..Tu saproti ka tadi velak bezdarbniekos un pie psoholiegiem ir rindu rindām ? Nu mazliet realak jaskatas uz dzivi. Nevar nez ko gribet. Cik ārstus zinu lielak dala studejot haltūrēja ka sanitari, tada pie tiem ārstiem rindas.
Šī problēma, ka cilvēks negrib darīt mazumiņu vai ko vienkāršāku nav viņai vienīgajai, ir daudz tādu cilvēku, kas nesāks darīt pilnīgi nekādu darbu, jo viņam, redziet, ir divas augstākās izglītības. Šādi uzskati nāk no apkārtējiem cilvēkiem, kas bieži ir uzlikuši lielas cerību važas uz konkrētā indivīda pleciem..Tu saproti ka tadi velak bezdarbniekos un pie psoholiegiem ir rindu rindām ? Nu mazliet realak jaskatas uz dzivi. Nevar nez ko gribet. Cik ārstus zinu lielak dala studejot haltūrēja ka sanitari, tagad pie tiem ārstiem rindas.
Tu saproti ka tadi velak bezdarbniekos un pie psoholiegiem ir rindu rindām ? Nu mazliet realak jaskatas uz dzivi.Jā, es saprotu. Un pie psihologa viņiem pilnīgi noteikti ir iemesls būt. Domāju, ka jebkuram cilvēkam ir pirms profesijas izvēles jānomet tās bailes - "ko par mani padomās, ja strādāšu vienkāršāku darbu?" Tieši tās apkārtējo uzliktās cerības neļauj cilvēkiem skatīties uz dzīvi reālāk.. Taču tas, ka meitenei 21 gada vecumā ir ambīcijas, nav nekas slikts :) Arī manī deg nepacietība "izaugt" no šī studenta statusa, bet pacietību. Viss notiks tad, kad tam jānotiek. Arī autorei novēlu pacietību.
Man vienkārši kaut kāds trakais depresīvais stāvoklis uznācis! Ka dzīvē jau nekas nekad nebūšu utt.Man arī tādas lietas uznāk :) Taču pagaidi, viss pāries.. Studentam būt ar lielām ambīcijām pret dzīvi nav viegls uzdevums.
Ārzemes pec ūber labs augstskoals ar izcilu diplumu nereti strada darbu paris pirmos gadus par velti...par baltu velti... par tikai iespeju.
Es teiksu taa,ka laikam loti priecaatos,ja man buutu darbs-vienalga kaads sakumaa,lai tikai buutu taa naudina
Nu, nu, jau jūs pārspīlējat. Protams, ka ir iespējams dabūt normālu darbu birojā arī bez izglītības un pieredzes. Vienkārši pašai ir sevi jāpiedāvā un jāpierāda, ko tu vari sniegt uzņēmumam, kurā patiešām vēlies strādāt, nevis jāatsaucas uz vakancēm, kur konkursi utt.
Kubiete, aizkāru Tevi, jo strādā apkalpojošā personālā? Var just. Pēc tavas runas
esot atkarīgai no klientu labvēlības un naudas maka biezuma.
Dumja nu, paradi man kur ta nav???????????? Kur... ta ir it visur...
Un nekas kopīgs ar ambīcijām te navManā vārdu krājumā ambīcijas nenozīmē iekārot darbu, kur maksās 1000€ :) Ambīcijas saprotu kā vēlēšanos sasniegt kaut ko vairāk par to, kas ir. Tā kā mums visiem ir kaut kādas ambīcijas. Jaunībā gan lielākas un spilgtākas.
Man paveicās, ka 1. kursā jau dabūju darbu, kas nav saistīts ar apkalpojošo sfēru, ar laiku mans amats "pacēlās" līdz ar ko CV jau ir ļoti simpātiskā paskatā. Vajag tikai meklēt un nebaidīties pieteikties uz vietām, kur šķiet, ka netiksi.
Ak, Kubiet, no Tevis strāvo tik inteliģenta būtne! Paldies! Stimuls man tikties kaut kur augstāk, lai savu karjeru nebeigtu Cosmo portālā
Turklāt pēc runas veida var spriest, ka Kubietei augstāka izglītība pagāja garām, tāpēc tāda kašķīga un mūžam neapmierināta. Pietiek riet, labāk ej pamācies kaut ko.