Man ir jautājums par to Lufthansa. Pirms tam vienmēr lidoju ar Airbaltik vai Ryanair, un tur varēja online check-in izdarīt Netā prims nedēļas. Lufthansa piedāva online check-in tikai 24st pirms izlidošanas. Un saitā ir rakstīts. Ka tas nav obligāti.
Tatad, jautājums: ja es neizpildīšu check-in mājās, vai es fo varu izdarīt lidostā? Un cij tas apmēram maksa?
Paldies par atbildēm.
Es lidoju pirms paris nedeeljaam. Es nekad neiechekojos maajaas,pa taisno lidostaa. Viss buus ok. Tikai brauc uz lidostu un tur iedod pasi un viss buus ok. Lai labs lidojums. :)
Atkariigs no taa,vai tev ir nododamaa bagaazha un kuras valsts lidostaa esi. Latvijaa ir jaaizprintee boarding pass tajaa specdatoraa un tad es eju pie galdinja,kur ir sieviete,nodot somas.un tad uz savu gate. Bet tie automaati meedz nestraadaat,tad vnk pasaki un ej pie sievietes.
Var tajos check-in punktos un tad, ja ir bagaza, ta janodod drop-off point, var ka parasti - pie lidsabiedribas lodzina, iedot pasi, dabut boarding pass, nodod bagazu.. nekas gruts tur nav, nesatraucies.