Pirmais skūpsts

Reitings 48
Reģ: 20.03.2014
Labvakar, meitenes! Vēlos lūgt jūsu padomu, kā dot mājienus puisim, ka vēlos, lai viņš noskūpsta mani. Esam attiecībās vairāk par pusgadu, tikai pāris reizes tikušies, jo nedzīvojam vienā pilsētā, ir bijuši skatieni, kas tā kā ''aizķer'', lai skūpsts būtu, bet, manuprāt, viņš gaida ''īsto'' brīdi un tā arī nesagaida jeb vienkārši katrreiz nokautrējas. Pēc mēneša braukšu ar draudzeni un draudzenes ģimeni ciemos pie viņa ģimenes, jo manas draudzenes ģimene ir labi pazīstama ar mana drauga ģimeni. Atzīmēsim nedēļas nogali. Domāju, ka tā arī varētu būt tā īstā reize, kad skūpstāmies. Visapkārt būs vairāki bērni, bet kā lai paķer viņu uz kādu vietu, kur netraucēti un romantiskā gaisotnē varētu viņu pievilināt uz skaistiem skūpstiem? Lūdzu, pafantazējiet, kā tas varētu notikt, jo esmu tik nepacietīga par gaidāmo un gribu lasīt izjustus stāstus pēc jūsu fantāzijas! Vai arī vēl vienkāršāk: kāds bija tieši jūsu pirmais skūpsts ar puisi?
20.03.2014 23:26 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
man te citām gribās uzšaut ... šķiet visas piedzimušas jau ar milzu pieredzi un skaidru redzējumu par lietām ... un kādam kaut ko paprasīt ir drausmīgi ... fuj , meitenes ...

Hmm... mēģinu atcerēties savu pirmo skūpstu .... :D :D

Nu es Tavā vietā pasauktu to puisi uz veikalu vai kaut kur citur pstaigāties ... nu un tad, kad šķiet , ka vajag ņem un bučo :)

Runājot par attiecībām un to atskaites punktu.... Mēs skaitījāmies pāris, bet tikai pēc 2 nedēļām mums bija pirmais skūpsts un kopīga nakts :)
21.03.2014 11:04 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Aij lasot šo diskusiju atcerējos savu pirmo skūpstu. Viņš bija mana pirmā simpātija. Aij pamatskolas laiks tas bija, gāju kādā 7/8 klase bija laikam. Tik precīzi neatceros. Uhh bija arī, tā, ka draudzenes skrēja pie manis un teica, ka tu tam un tam puisim patīci, u, uzdeva man jautājumus, vai man viņš arī patīk, utt. :D Protams, bija ekskursijas, kur kopā autobusā sēdējām un izrādījām tās savas simpātijas. :D Tik smieklīgi to visu tagad atcerēties. Un nu pienāca diskotēka, kur nu dejojam utt, un tad sākās lēnā dziesma, un tad nu pie tās arī bija tas lielais skūpsts. Es atceros, ka biju tā satraukusies, nu un kad sakās tas skūpsts tad man bija tāda sajūta ka lidoju, apkārt notiekošo nedzirdēju, bija tāds klusums, bet tāda patīkama sajūta, liela kņudoņa vēderā, kājas neklausa. Un, kad tas skūpsts beidzās, man vajadzēja laiku, lai es atgrieztos realitātē. Un, kad satiku savējo draugu, pirmais skūpsts arī bija tāds uhh, ka ilgi vajadzēja, lai atgrieztos realitātē. :D
21.03.2014 11:24 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
man te citām gribās uzšaut ... šķiet visas piedzimušas jau ar milzu pieredzi un skaidru redzējumu par lietām ... un kādam kaut ko paprasīt ir drausmīgi ... fuj , meitenes ...

wee, vārds vietā!Ir taču redzams, ka meitene jauna. Ko var burkšķēt?! Man šī diskusija izraisīja smaidu, likās dikti mīļi :)

Mans pirmais skūpsts bija, kad man bija 13, gandrīz 14 gadi. Puisim bija 18 (es, protams, biju piemelojusi, ka man ir 15 :D ). Tagad atskatoties liekas - nu ko viņš vispār ar mani darīja? Es tak vēl pavisam maziņa biju!
Pirmais skūpsts bija feins. Viņš strādāja pludmalē, es tur pat blakus pa vasaru dzīvoju, katru dienu tikāmies, pļāpājām. Todien iepeldējām jūrā ar peldmatračiem, viņš piepeldēja pavisam tuvu un noskūpstīja mani. Vēl tagad atceros, kā vēderā kņudēja! Protams, ja viņš arī būtu bijis manā vecumā, diez vai tik veikli viss notiktu ;)
21.03.2014 15:37 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Ak, pirmais skūpsts.. uzsit patīkamas atmiņas! (l)
Tas notika, kad man bija piecpadsmit.
Ar to puisi bijām draugi, kuriem bija simpātijas vienam pret otru. Siltā vasaras vakarā ar draugiem pastaigājāmies, visi kaut ko muļķojāmies. Sāka līt lietus, un visi centās kaut kur pamukt.. Pēkšņi viņš mani paķēra aiz rokas un sāka skriet projām. Aizskrējām līdz skolai, kur tolaik mācījāmies. Pie skolas priekšas bija trepītes, kas veda lejā uz ābeļdārzu. Apsēdāmies uz tām trepītēm, visapkārt koku ieskauti tā, ka lietus mums netika klāt.. Runājāmies, es piecēlos kājās, viņš mani pievilka klāt un noskūpstīja. Ak kungs, cik es biju samulsusi. Atrāvos nost, ko dzirdēju, kā citi draugi mūs sauc. Piecēlāmies, gājām cauri alejai pie draugiem, un viņš satvēra manu plaukstu un cieši ieskāva to savējā. Likās, ka no laimes izkusīšu tai brīdī. Bet rokas atrāvās viena no otras, kad bijām izgājuši cauri alejai.. jo nu draugi taču nevarēja to pamanīt. :D
..Un pēc gada ar šo pašu puisi sagājām kopā kā pāris, un nu jau roku rokā četri gadi! (l)
22.03.2014 01:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits