tur ar tikai veči.
Nu nezinu gan, es tādā esmu Un tur tad var ar uzrakstīt tām meitenēm kuras ar ir pievienojušās tajā domubiedru grupā. Lielāka iespēja atrast piemērotu meiteni.
Tādas tur visas jau sen ir aizņemtas, izķer kā karstas bulciņas!
Laikam jau tādas meičas tiešām apkārt nemētājas. Būs jau citi geimeri viņas savākuši.
Gan jau ka nav, tik cītīgi jāpameklē
Un var jau ar uztaisīt riktīgu iepazīšanās sludinājumu kur specifiski pieminēt ka vēlies meiteni kam interesē datorspēles.
Nu nē, iepazīšanas portaļiem vairs netuvošos vispār, tur no manis tikai naudu prasa un lai kredītu atsūtu.
Miss Joker - kas tas par portālu? tu mani ieintriģēji labprāt palasītu arī kaut ko citu, nevis parasto attiecību drāmu un diskusijas par lupatām.
Miss Joker - kas tas par portālu? tu mani ieintriģēji labprāt palasītu arī kaut ko citu, nevis parasto attiecību drāmu un diskusijas par lupatām.
Ezis+
Dari kā mans radinieks, viņš ar ir HARD CORE GAMER un viņš reāli sarakstās ar tām meitenēm no ārzemēm kuras ar spēlē to ko viņš spēlē un zini ko! viņš ar BEIDZOT atrada sev meiteni no vienas spēles ar kuru viņš ir ļoti laimīgi kopā dzīvē pašlaik Es ar domāju ka gamers vieglāk ir atrast draudzenes no ārzemēm, pati kādreiz ar daudz cilvēkiem tur iepazinos un vel tagad esam čomi, vismaz caur skype
Un kā es, tavuprāt, uz randiņiem lidināšos katru nedēļu?
Radinieks tā darīja Bet viņam draudzene ir no blakus valsts tā kā ar autobusu var tikt Un jā sākumā jau grūti satikt dzīvē, bet kad satika tiešām saprata ka bija vērts gaidīt Un vienmēr jau var pa skype runāties kamēr būs iespēja satikt
Tad tavad draugam paveicās! Man noteikti būs Austrālija!