Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ko darīt?

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Es nezinu, varbūt jāiet uz baznīcu, vai pie kādas zīlnieces, savam mieram, bet es vairs nespēju. Pirms 5 gadiem man bija pirmās attiecības, kas ilga 2 gadus, bija viss, alko problēmas, krāpšana, meli, narkotikas. Kopš šīm attiecībām ir bijuši vairāki puiši/vīrieši, kuri sākumā liekas kā ideāls, nekas neliecina par tml problēmām, bet ar laiku atklājās, ka vai nu patīk pārāk bieži iedzert, lietot to pašu zālīti, legālās... Un līdz ar to, nekas nesanāk. Pirmos 3 mēnešus es atdodu sevi visu, un to laikā vienmēr ir bijis tā, ka iemīlas, saka skaistus vārdus, bet pēc tam man vienkārši apnīk. Es atdodu visu to 3 menešu laikā un viss, beigas. Tad iestājās ieradums, pēc laika - riebums... un beigas, šķiršanās... un vienmēr viena un tā pati problēma, it kā mīl, bet savām atkarībām, greizsirdībai pāri pārkāpt nespēj...
Man ir maza meitiņa, kuru audzinu viena. Neilgi pēc piedzimšanas iepazinos ar vīrieti. Uzmanīgs, dāvanas, pieklājīgs, laipns, mīļš. Pret bērnu ideāli izturas, pat labāk, kā pret mani pašu. Liekas, nu perfekts vīrietis. un te sāk līst āra prusaki. nu nespēj viņš iztikt bez iedzeršanas. Un labi, ja tas būtu kādu reizi ar draugiem, nu lai jau pasēž, atpūšās, jo to pašu vēlos arī es, kādu reizi atpūsties ar draudzenem, kur aiziet. Bet nē, it pēc pāris dienām, pēc darba atbrauc ļoti labi iedzēris. Un tagad jau liekas, ka viss, jāiet prom. Bet es nespēju. Jo esmu tas nolādētais sieviešu tips, kas nepametīs un turēsies, kamēr nepaliks zem papēža. nedabūs sev pilnībā. Nepiespiedīs mīlēt. Nu kā lai pasaka ka viss cauri, pietiek man? Jo vēlāk man sāpēs vairāk, nedod dievs, vēl iemīlēt... savā mūžā esmu mīlējusi tikai vienreiz un patiešām tādu, kurš dzēra, krāpa un meloja... tie labie, kas visu manis dēl atdos... uz tiem pat neskatos. Es vairāk nespēju...
20.03.2014 20:30 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
kurš dzēra, krāpa un meloja... tie labie, kas visu manis dēl atdos... uz tiem pat neskatos.

20.03.2014 20:32 |

Reitings 5637
Es vairāk nespēju...

Ko tu nespēj?
20.03.2014 20:34 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Meitenes mīļās, nu kāpēc jūs vispār atbildat šiem indivīdiem? Kāda jēga?
Pat ja tie ir vīrieši, tad ļoti neglīti un neizglītoti, jo viss ko viņi spēj, ir anonīmi noniecināt sievietes. Pasakiet lielu paldies, ka nav nācies dzīvē satikt nevienu no šiem ''vīriešiem'', dziļi ieelpojiet, pasakiet sev ''es esmu skaista, lieliska, gudra un laimīga'' un izejiet ārā no šīs diskusijas neko neiekomentējot.

:-D :-D :-D :-D :-D.
20.03.2014 20:36 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu acīmredzot vaina ir tajā sabiedrībā, kurā apgrozies gan tu, gan tavi potenciālie vīrieši. Un iespējams arī kādā konkrētā vīriešu tipāžā, uz kuru tu vienmēr skaties un ieciklējies. Kur un kā parasti iepazīsties ar vīriešiem? Varbūt ir vērts mainīt savu skatījumu uz šo visu un izmēģināt kaut ko neierastāku...

Nemācēšu neko ieteikt par esošajām attiecībām, jo man alko ir vispretīgākais, kas vien var būt un ar tādu cilvēku nepavadītu par dienu kopā (nav runa par brīvdienām, kad tiek iemalkots kāds vīns vai alus, bet par regulāru piedzeršanos).
20.03.2014 20:36 |

Reitings 2797
Neon, dažādas sabiedrības un cilvēki. Nav tā, ka tikai bāros vai klubos iepazīstos.
Un viņi pat ne vizuāli, ne garīgi nav līdzīgi.

Turklāt, kompānijas un sabiedrība nav ne tuvu tāda, kur cilvēkiem patiktu iedzert un piedzerties. Parasti ir kompānijas, draugu, vai satiekoties un izklaidējoties ir tādas, kur viss ir mierīgi, visi atpūšās mierīgi, normas robežās, vai pat nedzerot, piesaista kāds vīrietis, izveidojas kaut kas un tikai pēc laika atklājās šīs problēmas...

Štank, paldies dievam, man ir dots nedaudz vairāk tā pelēkās masas, kā tev. Un Valfrīd, vismaz neviens no viņiem nepavada laiku sieviešu forumos cenšoties uzspiest savu vienīgo taisnību par skaistuma ideāliem.
20.03.2014 20:46 |

Reitings 5637
Štank, paldies dievam, man ir dots nedaudz vairāk tā pelēkās masas

Tu savā pirmajā rakstā pati atzinies par tās trūkumu.... 0.o
20.03.2014 20:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tev jāmaina sevi, pirms meklē vīrieti sev. Acīmredzot tu pati izvēlies vai iekrīti acīs tādiem vīriešiem kas ir tendēti uz atkarībām. Saprotami ka pēc attiecībām kur cilvēkam ir atkarības tev iespējams ir radušies aizspriedumi pret cilvēkiem kam ir šīs problēmas. Vai ir iespējams ka tu pati varbūt pārspīlē? varbūt viņi nemaz nedzer tik daudz, tik tev liekas ka dzer? Mans draugs iedzer dažreiz vairāk kā man patiktu un tā kā man ir aizspriedumi pret dzērājiem dēļ bērnības pieredzes, es uz to skatos ar bailēm un arī saku savam draugam lai atturās kādu reizi jo man paliek bail ka nedod dievs viņš vel nodzertos pķu pķu pķu, un galvenais ka es pati loģiski domājot zinu ka viņš ne tuvu nedzer par daudz un saprātīgās robežās dzer, bet dēļ aizpriedumiem es vienkārši ar bailēm uz to skatos.

Iesaku tev izrunāties ar savu vīrieti, pateikt viņam ka tu nevari izturēt tās dzeršanas, ka baidies par nākotni ar viņu dēļ tā. Varbūt tad viņš ar pierimsies un viss būs labi, bet ja nē, tad jāškiras.
Un ja izšķrieties tad pēc tam ir jācenšas kārtīgi izvērtēt vīriešus ar kuriem satikties, varbūt ne tik ļoti tiekties pēc tiem vīriešiem kas ir izteikti tavā gaumē, bet gan pēc tādiem mazliet savādākiem, varbūt mainot vīriešu gaumi tu ar vairs neiekritīsi uz šādiem tipiem.
20.03.2014 20:53 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Gan jau tevīr kas tāds, ku nu jau viņš bez 100gr vairs nevar izturēt :D
20.03.2014 21:23 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Atvainojos par pareizrakstību (typo)
20.03.2014 21:25 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Fui, kā man riebjas alkoholisma sērga. Pati nedzeru un man ir ļoti nosodoša attieksme pret tiem,kas lieto alkoholu traki pāri mēram. Domāju,ka īstenam alkoholiķim ir ļoti grūti atrast iemeslu kāpēc nedzert. Atrasties iekš alkoholiķu pūļa ir fiziski un garīgi pretīgi. Tie, kuri ir kopā ar alkoholiķie,narkomāniem, ir līdzatkarīgie. Un liela daļa līdzatkarīgo nemaz neapzinās, ka ir līdzatkarīgie. Līdzatkarīgie "paši sev kapu rok" un vel lielākā bedrē grūž atkarīgo-aizstāvot,pažēlojot,uz pohām pienesot ūdentiņu pie gultas, iedodot naudu rēķiniem utt. Līdz ar to, alkoholiķis jeb atkarīgais zinās, ka kāds vienmēr viņam palīdzēs.
20.03.2014 21:31 |

Reitings 2059
Vismaz bērna dēļ neesi kopā ar tādiem.
20.03.2014 21:35 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es, īsti nesaprotu, kā jauna, skaista, gudra sieviete nemitīgi uzraujas tieši uz tādiem, kas dzer, krāpj, lieto narkotikas? Ir taču tik daudz vīriešu uz planētas, kas būs labi vīrieši un pārmērīgi alkoholu nelieto. Kāpēc , tavuprāt, tu tiec tieši pie tādiem, kas lieto, dzer, utt.? Varbūt tu kaut kā neapzināti pievelcies uz tādiem, tāpēc nemitīgi sanāk vilties? Varbūt tiešām uzturies tādā sabiedrībā, kur tādi apgrozās? Jāpamaina vide varbūt.
20.03.2014 21:46 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Neviens zīlnieks nepalīdzēs, tiec pati ar saviem prusakiem galā un tad pamainīsies apkārt esošie cilvēki. Pati pievelc tādus cilvēkus un attiecību modelis viens, tad kad saprasīsi kur pati kļūdies un izlabosi to, viss būs citādāk.
20.03.2014 21:51 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
pizdjec cik rēcīga diskusija :D kā jau visas te.
20.03.2014 21:59 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
spriežot pēc citiem taviem komentāriem, nekas vairāk par neveiksminieci, 19gadīgu vientuļo māti, kas saietas ar narkomāniem dzērājiem neesi.
tāds tādu atrod, jeb...nožēlojamais pievelk nožēlojamo.

un piekrītu par sabiedrīu kurā apgrozies.
piedod man, bet normālās kompānījās narkomāni un dzērāji neapgrozās.
20.03.2014 22:08 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
pati jau atbildēji
Un tagad jau liekas, ka viss, jāiet prom. Bet es nespēju. Aizej prom un tad skaties, kas notiek.
20.03.2014 22:30 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
piedod man, bet normālās kompānījās narkomāni un dzērāji neapgrozās.

++
21.03.2014 09:55 |

Reitings 13628
Tiešām nezinu (un paldies Dievam), kur visu laiku var uzrauties uz alkoholiķi vai narkomānu. Bet, cik esmu dzirdējusi, ka ir tāds sieviešu tips, kas vienmēr piesaista tieši tāda tipa vīriešus, jo kaut kas psiholoģiski Tevī nav sakārtots, ka Tu ieskaties un Tevī ieskatās šis konkrētais tipāžs.
Ko darīt? Varbūt psihologs varētu palīdzēt, varbūt Tev kādu laiku jāaizmirst par attiecībām.
21.03.2014 10:11 |

Reitings 2797
Varbūt arī esmu neveiksminiece, bet vismaz cienu citus un nelienu tur, kur man neprasa, ar bezgala nejēdzīgu viedokli. :) Lai jau jums tiek tas prieciņš uzriet arī man, ja vēl kādai ir vēlēšanās izteikt vērtējumu par manu izskatu vai dzīves izvēlēm, tad lūdzu, rakstiet privāti un pastāstiet, kā pareizi dzīvot un cik pareizi dzīvojat pašas.

Paldies par sakarīgajiem viedokļiem. Kā jau teicu, kompānijas ir dažādas un vīrieši, gan vizuāli, gan morāli, gan pēc sasniegtā ir dažādi. Un sākumā jau nelien tas viss ārā, viss skaisti- randiņi, dāvanas, forši pavadīts laiks, kā nu ar kuru, sportiskas aktivitātes, romantiskas pastaigas, kultūras pasākumi...
21.03.2014 18:48 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Te kaut kas neliimeejas kopaa. Kaa jau te teica, nu kaa var buut, ka kompaanijaa normaals cilveeks un tad peekshnji saak plostot, parasti tieshi tusinjos var noveerot, cik viirietim smadzenju galvaa, kad atpuushas. Vai arii Tu paarspiilee? Kas skaitaas iedzershana? Viņš atraapo maajaas un pievemj paklaajinju? Vai arii viņš peec darba izdzer alus kausu ar draugiem?
Un vai nevajadzeetu ietureet pauzi jaunu attieciibu mekleejumos? Vai nav taa, ka zemapzinjaa ir veelme peec iespeejas aatraak stabilas attieciibas, beernam teevu utt un tad nu izmisiigi tiek testeeti visi peec kaartas, kuri pieveersh uzmaniibu? Cik noprotu, beerns veel pavisam mazs, bet jau bijushi n-tie jaunu attieciibu meegjinaajumi. Varbuut sapraatiigaak buutu saakumaa paveerot, cik tam viirietim nopietni noluuki/naakotnes plaani attieciibaa uz Tevi, tad laist savaa gultaa.
Redzi, var noveerot, ka pat izgliitotaam, ljoti skaistaam, labu darbu straadajoshaam sievieteem, un ne jau nu 19 gadus vecaam, bet ap plus/miinus 25-30 ir problemaatiski izveidot nopietnas attieciibas, ja ir beerns no ieprieksheejaam attieciibaam. Ja viirietim nopietni plaani attieciibaa uz sievieti, tad viņš vairaak nekaa vienu reizi padomaas, vai viņš grib un spēj pieņemt svešu bērnu. Un normaala sieviete skatiisies, vai shis viirietis speej miileet arii vinjas beernu.
Te kaut kaa nenopietni izklausaas, 20 gadnieku tusinji, kur tiek noskatiits kaarteejais kandidaats, kursh beigaas izraadaas, ka nekam neder. Pagaidi, lai kaads izraada patiesu veelmi pavadiit laiku kopaa ar Tevi, uznjemtie kopeejas ruupes par beernu, tad saac runaat par attieciibaam.
22.03.2014 10:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits