Tām, kas atzīmē...

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Sveikas. Drīzāk jautājums tām, kas atzīmē attiecību gada dienas.
Kā pārsteigt draugu gadadienā un kā izlocīties no situācijas, ka esmu to aizmirsusi?:D
Vakariņas neder, jo cik sapratu (viņš bija noslēpumains) vakariņas gatavos viņš.
Baigās dāvanas šajā dienā pirkt nav pieņemts, bet vajadzētu kaut ko, kas liecinātu, ka es atcerējos. Tomēr :D
20.03.2014 10:32 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Ja puisis izlec guļamistabas vidū savā jaunajās apenēs un saka "še, mīļā, izpako savu dāvanu!"

:D:D:D:D:D
Es būtu no smiekliem gar zemi.

Atgriežoties pie tēmas - balsoju par kopīgu pasākumu. Teātris, koncerts, aktīva atpūta...
20.03.2014 12:52 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Ja puisis izlec guļamistabas vidū savā jaunajās apenēs un saka "še, mīļā, izpako savu dāvanu!

Hahaaaa :D
Vīrs sēž blakus un es iztēlojos, kā tas izskatītos viņa izpildījumā. Man asaras acīs no smiekliem :D :D :D
20.03.2014 13:09 |

Reitings 6263
Ja puisis ir aktīva dzīvesveida piekritējs, es apdomātu iespēju abiem kopā uzspēlēt peintbolu, izbraukt ar kartingiem, kad būs sezona, aizbraukt uz rodeļu trasi, doties laivu izbraucienā.

Kad būs sezona. Kad būs sezona nebūs mūsu gadadiena. Šodien ir gada diena, nevis tad, kad būs sezona.
Jebkurā gadījumā man šis te nav aktuāli, pārsteidzu, iepriecināju, sabučoju, novērtēja un pat sezona nebija jāgaida.:D
20.03.2014 13:11 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Varbūt jūs varat aizbraukt/aiziet uz kādu vietu kas jums abiem, vai vismaz tev liekas ļoti īpaša - piemēram kāda no pirmo randiņu vietām, ai gar jūru vakarā, vienkārši pastaigājaties, izbaudiet svaigo gaisu

Šitais skan labi vakara sākumam. Tagad ir visur sniegs + vēss laiks un varbūt var somiņā vēl iemest termosu ar kādu gardu karsto dzērienu. :)
20.03.2014 13:12 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Kartingam sezona nav vajadzīga...
20.03.2014 13:17 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Ja puisis izlec guļamistabas vidū savā jaunajās apenēs un saka "še, mīļā, izpako savu dāvanu!"

Jā, jā, ja viņš tā izdarītu, tad būtu gaužas asaras, ka draņķis neko nav piedomājis. :D
Nekad mūžā tādas jubilejas neesmu svinējusi, bet, ja svinētu, tad noteikti būtu par praktiskām dāvanām vai arī kopīgi pavadītu laiku. Neapvainotos, ja man uzdāvinātu kaut vai naudu. Man tiešām tādas romantiskās padarīšanas ir vienaldzīgas.
Sieviešu diena bija tāda +/- romantiska- restorāns, kino (ar galīgi neromantisku filmu) un liels tulpju pušķis. Man patika:) Viss ikdienišķi un vienkārši.
20.03.2014 13:19 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
"Kad būs sezona", bija domāts par rodeļu trasi un laivu izbraucienu (ko var uzdāvināt šobrīd dāvanu kartes veidā, bet izpildījumu veikt vēlāk, jo tāpat šo dienu atzīmēsiet jau ar drauga rīkotajām vakariņām, cik liki noprast pēc sava ieraksta), bet uz doto mirkli droši var doties ar kartingiem, kvadracikliem kā arī uzspēlēt peintbolu + miljons citu aktivitāšu.
20.03.2014 13:19 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Mes arii nesvinam gada dienas. Neesam jau preceejusies. Man ja godiigi,tadas salkanas padariishanas nemaz nepatiik.:D Pietiek jau ar Valentiindienu, kas ir arii izdomats Amerikanu stulbums.
20.03.2014 13:24 |

Reitings 6263
Te visām laikam ir tik šabloniski vīrieši, kam patīk tikai viens un tad nu maļ uz riņķi vienu un to pašu, neiedomājoties, ka ir cilvēki, kam tas viss nepatīk un sajūsmā biksēs nečurās ieraugot dāvanu karti uz ko tādu. Vai arī standartiņš - pulksteņi un smaržas.:D
Tāpat kā ir vīrieši,kam alus nav Dieva dzira, par kuru būtu gatavs biksēs piečurāt, ja kāds tādu uzdāvinātu :D
Jebkurā gadījumā,paldies par ieteikumiem. :)
20.03.2014 13:26 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
mani droši vien tagad te apmētās ar jēlām olām un veciem tomātiem, bet mēs svinam gan gadadienas, gan katru mēnesi kāzu datumu atzīmējam, jo svētku nekad nav par daudz! Un nav man vīrs nekāds saldumiņš, bet viņš zina, ka man tas ir svarīgi un neiebilst, un atceras. Tāpēc nesaprotu te dažus izskanējušos komentārus ar domu, ka priekš kam tas viss, neviens nav sveicis, bet dzīva esmu, utt.
Mēs gadadienās aizbraucam uz kādu viesu namu, kādā ceļojumā pa Latviju, bet mēneša jubilejās aizejam uz teātri, kino, kafejnīcu, kur nav būts, vai vienkārši sarīkojam kaut ko neierastāku. Neredzu neko sliktu - šādi svētki ir iemesls arī pēc pieciem un desmit kopā pavadītiem gadiem aiziet ar mīļoto uz randiņu un sajusties kā attiecību sākumā.
taču runājot par apakšveļas pirkšanu sev, pasniedzot to kā dāvanu vīrietim, pieturos pie uzskata, ka tā nekāda dāvana vīrietim nav. Tas ir aizbildinājums, lai sieviete varētu sev nopirkt jaunu kārtu veļas, vairāk nekas :) Tas ir foršs un labs pārsteigums vīrietim, bet ne dāvana!
20.03.2014 13:32 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Uzdavini taurinu un vina pudeli ( lai izdzer pec nedelas ) Originali
20.03.2014 13:50 |

Reitings 6263
Uzdavini taurinu

Lūk šī gan ir laba ideja.
20.03.2014 13:52 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Man liekas perfekti. Bus tas ko Tu velejies , nekas parspilets , bet zests , ka tomer atceries...
20.03.2014 13:59 |

Reitings 228
Reģ: 18.01.2014
Zīdtārpiņa bildē otrais tauriņš tik smuks! Jāpadomā, vai mums netuvojas kāda jubileja :D

Autore, šis bija labs!

Tāpat kā ir vīrieši,kam alus nav Dieva dzira, par kuru būtu gatavs biksēs piečurāt, ja kāds tādu uzdāvinātu

Man šķita smieklīgi arī cosmo puiša Make me go away komentāri par to, kas vīriešiem labāk patīk. Tātad ja viņš sapņo par vakaru alus bārā, tad par to sapņo arī visi pārējie. Viņš mūsu vīriešus noteikti zina labāk, kā mēs pašas :D
Mans puisis, piemēram, ir izteikts romantiķis, daudz vairāk kā es. Līdz ar to jebkāda romantikas izpausme no manas puses tiek uzņemta ar sajūsmu. Zinot to, es arī savējo aizvestu, ja iespējams, uz kādu no īpašajām vietām, vai arī sagādātu jebko, kas varētu atgādināt par randiņošanas pirmsākumiem un atgādinātu mūsu stāstu. Nu piemēram, manējais pašā sakumā lidoja ciemos pie manis uz ārzemēm ar serenādēm, gotiņām un piparmētru tēju, jo man bija auksts dzīvoklis. Tad nu es varētu to atkārtot, varbūt uzrakstītu kādu mīlestības vēstuli par tām atmiņām.
20.03.2014 14:20 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ehh, kaut vīriešiem būtu tādi svētki, kad sievietes stāv rindā pēc čipšiem un dzīvā alus.
Tāta diena ir, pasule svin vīriešu dienu novembrī. Daudzas zinu kas sveic tad savu viriešus.:)

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Men's_Day

International Men's Day (IMD) is an annual international event celebrated on 19 November. Inaugurated in 1999 in Trinidad and Tobago, the day and its events find support from a variety of individuals and groups in Australia, the Caribbean, North America, Asia, Europe and Africa. Speaking on behalf of UNESCO, Director of Women and Culture of Peace Ingeborg Breines said of IMD, "This is an excellent idea and would give some gender balance." She added that UNESCO was looking forward to cooperating with the organizers.
The objectives of celebrating an International Men's Day include focusing on men's and boys' health, improving gender relations, promoting gender equality, and highlighting positive male role models. It is an occasion to highlight discrimination against men and boys and to celebrate their achievements and contributions, in particular for their contributions to community, family, marriage, and child care. The broader and ultimate aim of the event is to promote basic humanitarian values.
International Men's Day is celebrated in over 60 countries, including Trinidad and Tobago, Jamaica, Australia, India, China, United States, Romania, Singapore, Malta, United Kingdom, South Africa, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Seychelles, Burundi, Hungary, Republic of Ireland, Isle of Man, Ghana, Canada, Denmark, Norway, Austria, Bosnia and Herzegovina, Ukraine, France, Croatia, Italy, Pakistan, Cuba, Antigua and Barbuda, St. Kitts and Nevis, St. Lucia, Grenada and Cayman Islands, on 19 November, and global support for the celebration is broad
20.03.2014 15:10 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Paldies, ka padalījies smartass, bet tomēr tas nav ne tuvu tādā līmenī, kā tiek afišēta vīriešu diena.
20.03.2014 19:28 |

Reitings 125
Reģ: 27.08.2013
Am, ja jau esi kopā ar viņu kādu laiciņu, tad zini, kas viņam patīk :) pārģērbies par Playboy meiteni, neaizmirsti putukrējumu :p vēl der striptīzs - to viņš atcerēsies visu mūžu ;)
20.03.2014 19:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits