Ļoti gribās iepriecināt un nopirkt vīrietim kautko.. tikai ir viena problēma, nav ne jausmas, kas tas ir :D
*kaste ar saldumiem nederēs
Varbūt Jūs varat padalīties ar kādiem pirkumiem esat iepriecinājušas savus vīriešus?
Nemāku runāt par cenu- tas varbūt kautkas 5,- eiro vērtībā, tikpat labi arī 40,-..
Mēs ar vīrieti esam tik "saldi" (mīksti, romantiski, nūģiski, nezinu), ka mums nevajag daudz, tad ikdienai pietiek ar glaunām brokastīm, kūciņu sirsniņformā, kaut kādu kartiņu, bildīti, mīļu sms un tamlīdzīgiem s*****, atvainojos, nieciņiem :D :)
expedition- zinu tik daudz ko, liidz ar to vairs nekas jauns nenaak praataa, taadeelj arii prieksh iedvesmas jautaaju, ko juus esat saveejiem kaadreiz pirkushas ;)
Šķiltavas ar īpašu dizainu,ja smēķē...vai foršu krūzi kafijas mīļotājam...ok,tas,protams,nav nekas oriģināls :D Bet nu man arī tāda pat kaite,ka nekas nenāk prātā,attiecība uz dāvanu izvēli...
Īstenībā tās varētu būt biļetes uz kādu foršu pasākumu...un biļetes "iepakotas" kādā foršā lietiņā...piem. sexīgās biksītēs...Tavās :D piem. maziņš tease,kur nedrīkst izmantot rokas, lai dabūtu biļetes ārā :D hahaha
ja no tādām ikdienas lietām, tad vislielāko sajūsmu ir izraisījusi dažādu alus šķirņu pilna kaste ar uzkodām :D apģērbs, aksesuāri, apakšveļa - kas nu kuram vajadzīgs ;)
Es savam esmu visādus nieciņus un nenieciņus pirkusi, bet nekad nebiju redzējusi viņu tādā sajūsmā, kā toreiz, kad atstiepu viņam no veikala alus 6paku:D
Un toreiz mēs izdomājām baigo štelli- ja alus ražotāji 6pakām un 4pakām bonusā liktu klāt nagulaku / zeķubikses vai citu sievišķīgu štruntu, tad sievas saviem vīriem alu pirktu daaaaudz biežāk:D
Es domāju,ka neder neviens ieteikums :) JO katrai savs vīrietis ir individuāls un kas iepriecināja vienu , nenozīmē , ka iepriecinās otru.
Man vienmēr šķita,ka ja tā nav kāda dzimšanas diena, bet vienkārši iepriecināšana, tad tur nav jākaļ jau iepriekš ko pirkt, bet jāpērk spontāni... Iepriecinošās dāvaniņas nekad neesmu plānojusi :)) Vienreiz darbā sēdēju un ieraudzīju internetā skaistas aproču pogas un uzreiz iedomājos-- O viņam tas noteikti patiks, citu reizi iepērkoties vakariņām ieraugu veikalā tēju ,kas tieši viņam vienīgajam noteikti garšos un liks pasmaidīt :)