Man ir šāds komplekts, esmu apmierināta. Iepriekš bija Livas KTV un biju pieradusi, ka internets var pusi dienas nebūt, tad likās normāli. Kad pieslēdzos pie Lattelecom, bija patīkams pārsteigums, ka tā vairs nenotiek :) Ir gadījies, ka sabremzējas TV, reiz tiešām kaķis bija kaut kādu vadu izrāvis. Internets tikpat kā nekad nebremzējas.
Par servisu runājot, ir nedaudz cits stāsts - kā jau te meitenes minēja, ir jāuzmanās. Es mainīju savam pieslēgumam adresi, tas izpaudās tā, ka pašiem vajadzēja savākt to dekoderi un modēmu (kurus nebiju nopirkusi, skaitījās, ka īrēju un arī turpināšu īrēt), un jaunajā dzīvesvietā meistars savilka vadus un pieslēdza visu klāt. Pēc tam saņēmu rēķinu 70 Ls apmērā, kur bija teikts, ka esmu iegādājusies dekoderi... Pārbaudīju vēlreiz papīrus, kurus parakstīju pie vadu ievilkšanas, mazums, kaut ko zem deguna būs pabāzuši, bet nekā, tur nebija ne vārda par dekodera pirkšanu. Dabūju zvanīties, un galu galā atcēla visu. Tad teicās ar kurjeru man atsūtīt jauno līgumu. Man nemitīgi katru dienu zvanīja kurjere (latviski nerunājoša un nesaprotoša) un jautāja, vai esmu mājās un kad tur būšu. Galu galā mums izdevās sarunāt laiku, kas abām der un viņa zvanīja, ka ieradusies, lai es nākot ārā. Iznācu, neviena nav. Zvanu, a izrādās, ka viņa ir aizsūtīta uz manu veco adresi... Un stāv pie iepriekšējā dzīvokļa. Interesanti, kāpēc lai es mainītu pieslēguma adresi, ja jau mana dzīvesvieta, Lattelecomaprāt, nemainās. Kurjere arī teica, ka tā viņus regulāri nepareizi aizsūtot.