Internets iet kā pasaka un tv rāda lieliski, absolūti nekādu pretenziju. esmu tik ļoti pieradusi pie sava satriecoši ātrā un stabilā interneta, ka, esot kaut kur citur un lietojot citu internetu, jūtos it kā man būtu nocirsta viena roka. vienīgais, kas likās nepierasti mūsu mazajā dzīvoklī, daudz vadu un kastīšu (centrālais, nezinu, kas tas ir modems? ar daudz gaismiņām un vadiem, viens modems vienam TV, otrs modems ar vadu pāri visam dzīvoklim otram TV, rūteris, lai būtu Wi-Fi) un besī, ka televizoram tagad vajag divas pultis - vienu, kas pārvalda tv, otru, kas modemu. tā modema pults ir neērta, tumsā ne vella uz viņas nevar saskatīt. esmu dzirdējusi, ka kaut kādā veidā var apvienot vienā pultī, bet nezinu, kā. vēl nepatīk, ja cenšas taupīt elektrību un ik pa laikam izrubīt visu to sistēmu, paiet kādas 5 min, lai tā ieslēgtos.
Lattelecom serviss arī vienmēr lielisks, ja ir sanācis notizloties un kaut ko saspaidīt nepareizi, operatori pacietīgi visu skaidroja un problēma tika ātri atrisnāta.
tiešām neatceros, kad man būtu raustījies internets, ja ar elektrības padevi mājai viss bija kārtībā. laikam šo divarpus gadu laikā nekad nav raustījies.