Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

trauksme attiecībās

Reitings 5
Reģ: 16.03.2014
Ilgi jau sekoju cosmo forumam,
bet tikai šodien beidzot saņēmos izveidot savu sarunu,
konkrētajā situācijā es nemeklēju īsti palīdzību,
bet gan meitenes ar līdzīgu pieredzi dzīvē, kas var padalīties ar to, kā pašas tika gala ar problēmām. Centīšos neizplūst sīkumos, bet lieta ir tāda, ka kopš šķiršanās no puiša, sauksim viņu par X(attiecības ilga gandrīz gadu), esmu konkrēti mainījusies, dzīves uztvere, draugu loks, attiecības ar citiem cilvēkiem, es nespēju uzsākt normālas, jaunas attiecības ar puisi. Esmu it kā morāli gatava un gribu sniegt savu mīlestību, rūpēties, bet kaut kādā mirklī tas noiet greizi, man puisis apnīk un es mēģinu atrast viņā jebkādu sīkumu, kas man nepatīk, lai izbeigtu šīs attiecības. Pēdējās attiecības ilga pusgadu. Respektīvi, cik ātri es uzsāku attiecības ar kādu, tikpat ātri tās beidzas. Šoreiz viss bija nedaudz citādi, atradu puisi, burtiski pirms divām nedēļām un viss bija kā pasakā, pasaule sagriezās kājām gaisā un es nespēju iedomāties ne mirkli bez viņa, bet, diemžēl, viss pajuka un pirmajā vakarā sapratu, ka man ies ļoti smagi, es tiešām pārdzīvoju, bet neļāvos emocijām, principā, es nekad neļaujos vairs emocijām pēc puiša X, likās, ka es nespēšu tikt galā, bet tagad, kad ir otrā diena, man ir tikpat vienalga kā iepriekš. Es nesaprotu, kur ir pazudušas manas jūtas, pārdzīvojumi, emocijas, brīžiem šķiet, ka esmu ledusauksta figūra, kurai interesēju tikai es. Katru pārdzīvojumu es spēju novērst ar prātu, es nemāku vairs vadīties pēc, tā teikt, sirsniņas, bet gan tikai prāts. Šķiet, ka mani nekas nevar sāpināt un no tā man ir bail.
Ceru uz atsauksmi un sapratni,
jau iepriekš paldies, meitenes
16.03.2014 20:34 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Māzāk jāied
16.03.2014 20:36 |

Reitings 81
Reģ: 17.02.2013
Manuprāt, tu vienkārši pārāk steidzies atrast jaunu draugu.
Kad es izšķīros no ilgstošām attiecībām, es biju tik pārgurusi gan fiziski, gan morāli, ka vienkārši nevēlējos jaunas attiecības un zināju, ka nespēšu tādas pavilkt, jo bija līdzīgi kā tev- ir no kā izvēlēties, jauki, sakarīgi puiši, bet arī atradu tik muļķīgus sīkumus, kas man nosita visu vēlmi veidot attiecības. Nebiju tam gatava. Vajadzēja atpūsties, sakārtot domas, jo uzskatu, ka nav kur skriet. Tagad, pēc laiciņa, kad atkal spēju sniegt visu nepieciešamo attiecībām, esmu jaunās, cerams daudz laimīgākās attiecībās. :)
16.03.2014 20:44 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Lelde - pāries tev šis posms. Tā ir tikai dabiska aizsargreakcija uz sāpēm. Tevi ļoti traumēja šķiršanās no tā pirmā puiša, ka tava zemapziņa ir uzcēlusi Ķīnas mūri apkārt jūtām un emocijām. Tam ir jāizsāp, tam ir vajadzīgs laiks. Kad laiks būs pagājis un tu būsi pilnīgi tikusi tam pāri, tad arī jūtas atgriezīsies. Līdz tam laikam tu vienkārši "sacūkosi" visas attiecības, jo vnk neko sirdī pret viņiem nejutīsi, izņemot vienaldzību. Esi pacietīga un tev izdosies!
16.03.2014 21:36 |

Reitings 5
Reģ: 16.03.2014
Pagājuši jau ir četri gadi kopš tās šķiršānās,
tāpēc, es meklēju problēmu kaut kur citur,
vienīgi, risinājumu vēl neesmu atradusi,
bet paldies jums abām
16.03.2014 21:51 |

Reitings 3548
Var paiet četri, var paiet četrdesmit gadi, katram vajadzīgs savs laiks. Zinu par ko runāju, esmu bijusi par liecinieci tādām attiecībām gandrīz visu savu mūžu... Nezaudē cerību.
16.03.2014 22:05 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vienkārši neesi atradusi sev šķietami labāku kandidātu! Galvu augšā! :)
16.03.2014 22:18 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Jā, te palīdzēs tikai laiks.
Nedomā par to, ka tev vajag kādu čali utt. Dzīvo sev, jo iespējams kāds augstāks spēks tevi gatavo kam lielam, respektīvi, iespējams nākamais vīrietis būs tas , kur būs tavs vīrs un bērnu tēvs ;) Tik tev jāpaciešas ;)
16.03.2014 22:20 |

Reitings 71
Reģ: 19.05.2013
Man kopš šķiršanās ir pagājis mazliet vairāk kā gads.. sirdī pilnīgs tukšums, ja neskaita vēl joprojām esošās jūtas pret bijušo.. lai gan tagad tā jau ir vairāk kā apmātība :(

vēlos attiecības un mīļumu, bet zinu arī, ka neesmu tam gatava. Bet nevēlos arī, lai šis izsāpēšanas posms būtu visa mana atlikusī dzīve..
16.03.2014 22:35 |

Reitings 71
un visi saka, ka ir vajadzīgs laiks.. laiks iet, bet nekas nemainās, ja godīgi paliek tikai sliktāk :(
16.03.2014 22:37 |

Reitings 3548
katie - ja tu leksi nākamajās attiecībās ar sāpju pilnu sirdi un vēl bijušais nav vienaldzīgs, tad tas arī labi nebeigsies, un tu iespējams sāpināsi arī to otru cilvēku. Bet nu ir teiciens, ka ķīli izdzen ar ķīli, bet tiešām neesmu redzējusi kā tas strādā dzīvē...
16.03.2014 22:43 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Lollipop-strada. Bet kad atkal kkas noiet greiz-sap dubulta,par bijuso un esoso.
16.03.2014 22:53 |

Reitings 71
nē, es to nedarīšu. pārāk labi apzinos, ka tā varu otru tikai sāpināt. pašai ir bijusi tāda pieredze un laikam tieši tāpēc, tagad nekādi nevaru tikt pāri.. un vienas nakts sakari nav priekš manis, bet bez jūtām būt kopā ar kādu tikai tāpēc, ka man vajag kādu, es nevaru.

ticu, ka katram ir paredzēta tā viena otrā pusīte ar ko kopā būt laimīgam, un diemžēl ir sajūta, ka savējo esmu jau zaudējusi
16.03.2014 22:56 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
es atceros,kad es izšķiros ar vienu bijušo es biju auksta,kà ledus mūris,bet pēc gada atradu puis un tikuntā jūtos,kā ledus mūris vēl līdz šim brīdim,bet dēļ manas bērnības nav brīnums,ka es pa īstām nevienu nemīlu un esmu riebīga
16.03.2014 22:59 |

Reitings 71
ar "tāda pieredze" biju domājusi, ka man bijušais kā izrādījās tikai ārstēja savu salauzto sirdi.. es viņu iemīlēju, bet pretmīlu atpakaļ tā arī nesaņēmu. tas viss ir sačakarējis mani vairāk nekā nepieciešams..tāpēc otram nekad ko tādu nenodarītu
16.03.2014 23:00 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Psihoterapija vai personigais koučs.
16.03.2014 23:01 |

Reitings 71
psihoterapija manā uztverē tā jau ir diagnoze..ka pats neesi spējīgs tikt ar savu dzīvi galā. Neviens sev blakus nevēlēsies emicionāli nestabilu cilvēku.
16.03.2014 23:05 |

Reitings 3548
katie - šitās domas, ka viss aiz muguras, met no galvas ārā! Nu nebija viņš tev īstais, ja nebija pretmīlas. Pat ja tagad tā liekas. Atnāks īstais, kad vismazāk gaidīsi, un pati nesapratīsi kā atkal iemīlēsi. Nevajag sevi norakt, tas ne pie kā laba nenovedīs. Bet meklēt kādu citu tikai, lai vīrietis pie sāniem, arī nav pareizi. Sāpēs dubultā... Bet cerību atmest nevajag..
16.03.2014 23:08 |

Reitings 71
zinu, ka nevajag, bet es nevaru :( man diemžēl eksistē tikai viņš, bet ar savu uzbāzību nu jau esmu panākusi, ka viņš nevēlas mani ne redzēt, ne dzirdēt.
Ja iepriekš varēju vēl saglabāt ar viņu labas attiecības un būt vismaz kaut kāda daļiņa no viņa dzīves, tad tagad man vairāk nav pat cerības, ka ejot pretī pa ielu viņš mani pasveicinās.
un tas sāp vēl vairāk, tas, kas pati visu esmu sabojājusi.
16.03.2014 23:13 |

Reitings 125
Reģ: 27.08.2013
Esmu bijusi tavā situācijā, tā kā vari neuztraukties, jo saprotu tevi ;)
Tas, laiks, ko pavadi, kad esi izšķīrusies un velti tikai sev, ir laiks, kad apdomā un saproti, ko īsti gribi ;)
Es arī domāju, ka netikšu pāri iepriekšējām attiecībā, taču nu jau 7us mēnešus esmu viena un esmu gatava jaunām attiecībām ;)
Tev vienkārši vajag aprast ar to sajūtu, ka esi viena, tikai tad pienāks brīdis, kad sāksi ilgoties pēc puiša un būsi gatava atkal mīlēt! ;)
Varbūt, tas pat ir labāk, ka rīkojies ar prātu, nevis sirdi..
18.03.2014 19:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits