Gurri, man šķiet, ka esi jauka, patīkama un saprātīga meitene, tādēļ mazliet neizprotu tavus komentārus šajā diskusijā, tu runā tā, it kā būtu izpētījusi visas meitenes - ko kura katru dienu velk, kā saskaņo un tā tālāk, nu neesi taču vai ne? Jā, es arī saprotu, ka ne visas te ir baigās modes dāmas ne visas ģērbjās tā, kā liek kaut šajā pašā diskusijā instagram bildes, tomēr tev pašai tiešām nav dienas, kad uzvelc kaut ko vienkāršu, nedomājot, lai, citēju tevis teikto, "katrs drēbes gabals ir piemeklēts, interesants, gana košs un gaumīgi saskaņots, ieturēts"? Vismaz man noteikti ir dienas, kurās uzvelku kādu neuzkrītošu melnu blūzīti, tumšās džinsas, parastus zābaciņus, un dodos ikdienas gaitās! Turklāt der aizdomāties, ka ne visiem viena no dzīves vērtībām ir un galvenajām lietām, par ko domāt ir 'diez, ko lai velk šajā vasarā', bet no rīta, dodoties ārpus mājas domātu - 'diez, ko lai velk, lai tik neviena nepadomātu, ka esmu bezgaumīga un konveijera tipa meitene'! Dzīves patiesās vērtības ir citas, protams, ir jauki, ka piedomā, ko vilkt, saskaņo visu, lai ir skaisti, patīk pucēties, arī pati to daru, tomēr dzīves patiesās vērtības ir pavisam citas :)