Pagaidām nezinu, bet noteikti dabīgos audumus kokvilnu vai linu, pēc iespējas platāku, lai āda elpo un punci nespiež. Gribu atrast krītoša piegriezuma kleitu līdz zemei...
Nezinu.. gribu vairāk sievišķīgas kleitiņas pasteļtoņos un arī košās krāsās. Jā, tādas divas pretējās izvēles. Gribu arī kādu smuku kombinezonu, masīvas rotas košās krāsās.
Pagaidām plānā kleitas. Daudz kleitu.Dažas no šīm jau iegādātas, dažas vēl tiks iegādātas. Augstpapēžu kurpes, auduma bikses, tirkīzzili topi- pēdējā laikā ļoti šis tonis iepaticies.
Kuros veikalos atrodad dreebes? Shodien izstaigaaju Spici, nav ko pirkt, kas patika maksaaja astronomiskas summas, piem. plaana vasaras kleitina 250 eur
Man šovasarai ir plāns bikses ieslēgt zem 5 atslēgām un visu vasaru redzēt tikai svārkus, klietas-īsus, garus, košus, raibus, puķainus, gaisīgus, utt..
Kādu reizi kleitas, garos svārkus, kas ļoti patīk, bet pārsvarā gan jau šortiņus un kādus krekliņus, lai pašai ērtāk. Doma arī šovasar varbūt paceļot tepat pa Lv, un pavadīt vasaru sportiskākā garā (velopārgājieni utt.) tpc ar kleitām laikam gan nejutīšos diži ērti.
Līdzīga tipa šortiņus valkāju pagāšvasar un domāju, ka arī šovasar bez tiem neiztikšu, jo ir ērtāk kā ar svārkiem, taču saglabājas meitenīgums.
Vasaras sezonai neko iepirkusi neesmu. Es pat ar pavasara garderobi vēl neesmu tikusi galā. :D
Bet gribas kaut ko krāsainu, košu.. Skaistus skater tipa svārkus un kleitas, kā arī maxi kleitas; gaisīgas blūzes; lielas, krāsainas rotaslietas; glītas sandales un papēžkurpes. Nu tas tā - lielos vilcienos.
ehh, es jau sapirkos vasarai blúzítes, shortinjus, maicinjas ir páris superígas maxi kleitas un maxi svárki... tagad tik jácer, ka tá vasara bús. árzemés jau visos veikalos vasaras kolekcijas...