Ok, ok.... Es principā varu komentēt arī bez anonimitātes.. Ja nu kādu tas uztrauc, vai interesē ..
Skaistums ir īslaicīgs, tas skaistums, par kuru šī diskusija. Cilvēks pats ir īslaicīgs, to es zinu gana droši.
Šajā tēmā nav vajadzības iedziļināties citās cilvēku vērtībās, tādā veidā diskusija kļūtu neaptverama, pārāk plaša. Te cilvēki atklāj savus uzskatus, kas ir skaists, kas nav. Kura sieviete ir skaistāka. Ja mēs sāksim domāt par to, ka varbūt viņa nav tik skaista, bet ir ļoti jauka un gudra, ar 100000 labām īpašībām, tad tas jau būs ārpus tēmas.
Ir gadījumi, kad cilvēks kļūst neglīts, piemeklē slimības utt. Un vai tāpēc viņš jāuzskata par neglītu, jāpamet!? Nu nezinu ;)Un tas nav pa tēmu.. :D
Varu pastāstīt no dzīves, tas arī aizies ārpus tēmas. Bet labs stāsts, ar sliktām beigām.. Mazliet žēl, ka stāstītājs neesmu labs.
Bija paziņu lokā ļoti simpātiska meitene, uzturējām kontaktus, sazvanījāmies. Gribējās ar viņu sadraudzēties nopietnāk. Raksturā viņa bija asa, rupja, tieša, bet ne prasta, ne arī sekla. Ļoti patika, katrā ziņā.
Viņa saslima, sēdēja mājās visu laiku. Es gribēju izmantot situāciju, gribēju palīdzēt, un dabūt viņu sev. Piedāvāju palīdzēt, to man ļāva darīt. Kopā pavadījām gana daudz laika, viss bija ļoti labi. Pagāja vairākas nedēļas, veselība neuzlabojās, kritās svars, bija vāja.. Braucām uz analīzēm, pie ārstiem. Atklājās diezgan nopietna slimība, asins vēzis. Tā ir ļoti slikta slimība. Tas bija kaut kas iedzimts, tā es sapratu.
Sākās problēmas, viņa mainījās, vienu dienu ok, nākamajā viss ļoti slikti. Slimnīcā katra diena. Izej ārā, tas jau bija kaut kas īpašs. Vienu dienu viņa sūta ratā, otrā saka paldies.. Un pats īsti nesaproti, kas notiekās. Sāc domāt, kāpēc vispār eisi kopā, kāpēc tur sēdi, un ko man no viņas vajag. Bet vajadzēja, un prom galīgi nevarēju tikt.
Radinieku viņai nebija daudz, augusi internātā, vecāki miruši. Bračakam citas lietas darāmas, citā pilsētā, ne intereses, ne laika. bija viņa, un biju es. :) Ā, un vēl vēzis. Diezgan smags laika posms.
Pēc laika biju tikai es.
Stāsta morāle ir tāda- labāk skaista uz īsu laiku, nekā nemz.
Ir tā, neglītu sievieti visticamāk novērtēs neglīts vīrtietis. Un tikai tāpēc, ka nevar dabūt labāku, nevis tāpēc, ka grib tevi. Ja esi neglīta, vari iet no rīta pie spoguļa, teikt ka esi skaista, smaidīt visu dienu, mugurā velc ko vien vēlies, krāsojies kā gribi. Tas ir ok, bet vakarā tu filmas skatīsies viena.. Domāsi par čaļiem, kuri par tevi nekad neiedomāsis. Ir sievietes, kuras vienmēr būs otrā izvēle, tādiem čaļiem, kuri ir zaudējuši cerību. Vai arī tādiem, kuri beidzot grib stabilitāti attiecībās, izjust to, ka viņi ir vajadzīgi kādai. Ar laiku varbūt kas sanāks, zem viena jumta viss var sanākt ar laiku.. Bet tas nav tas, par ko jūs tur sapņojat, liela daļa. neglītas sievietes parasti ir atbaidošas, viņas pēc rakstura ir tādas, kad negribās tuvoties. Tas nāk komplektā, ja neesat pamanījuši. Vai arī tas, ja nepatīk vizuāli, tad viss pārējais kļūst slikts.. Automātiski nav iespējamas attiecības ar tādu.
Bet ja esi skaista, tad tavas sliktās īpašības čaļiem patiks, un pat ļoti patiks. Tik tu ar laiku viņu padarīsi par idiotu, tas arī viss.
Un pat ja es esmu totāls lohs, ne sūda nesaprotu. Tomēr es esmu soli priekšā ;) Un man tiek tās labākās :)
Par to man ir tiešām prieks, jūs te varat dzejot cik jums tīk, ka es trollis esmu ;) Kas daļēji ir taisnība. Bet nu piezemētāk dāmas, sava vieta ir jānopelna, nevis ar smaidu spogulī.. Bet ar ciltsrakstiem, audzināšānu, veselību, izglītību un daudz ko citu..
jā, un meitene ''krievvalodīgā'' tev vienmēr būs priekšā ;) paskaties pati, uz kurām atskatās..