Sveikas.esmu pilniga jaunina saja joma,runat iet par vaksaciju.visu laiku esmu izmantojusi skuvekli,bet nu jau ir ta ka katru dienu jaskujas,vairs nevaru to izturet.tatad mans jautajums par vaskiem.kada atskiriba vaska kasetes vai bundza?un varbut kada ir izmamtojusi RICA avokado vasku speciali bikini?gribeju tas kasetes prieks kajam un to cieto vasku orieks bikini,bet katram nepieciesams savs vaska silditajs,bet tas biku pa dargu.
Es cieto vasku tas kas ir kastītē jau gatavs ar visaam strēmēlēm slidu ar matu fēnu vai uzlieku uz karsta radiatora :D. Man rokās sasildīt viņas nesanāk.
Citu vasku neesmu mēģinājusi bet salonaa man vaksēja ar šķidro un likās mazāk sāpīgāk nekā ar cieto
Es gan iesaku pašai sākumā pamēģināt ar cieto vasku (kastītēs) bet sākumā sagriez viņas mazās strēmelītēs un pirms liec uz ādas pasildi lai ir karstas ar karstu fēnu un tad fiksi liec virsū paberzē kādas 5-10 sekundes un rauj nost
Es gan iesaku pašai sākumā pamēģināt ar cieto vasku (kastītēs) bet sākumā sagriez viņas mazās strēmelītēs un pirms liec uz ādas pasildi lai ir karstas ar karstu fēnu un tad fiksi liec virsū paberzē kādas 5-10 sekundes un rauj nost
Tu norauj jumtu. Ko Tu ar šo vasku plēs? Splavas no kājām? Manuprāt, tas ir aukstais vasks, nevis cietais un domāts kājās, agrāk weet tādus ražoja, svētās šausmas, tā sāp...
nav pa dārgu, vienu reizi investīcija un kamēr salūzt. var pirkt bundžā arī šķidro vasku, bet tad grūtāk uzklāt, kasetē ar rullīti uzreiz uzklājas perfekti, ar špāteli ir jāmāk uzklāt vienmērīgi plānā kārtā.
Ok pameklesu ari citas diskusijas.sodien tiesi sai temai uzduros un tadel jautaju,jo isti tas kas mani interese tur netika apspriests vai ari tika bet jau velak un bija slinkums meklet pa tam lapam.nekad nebiju iedomajusies ka man vajadzes tadu vasku,bet sodien palasot skiet ka par manim nakusi apskaidriba
Donata, tā jau ir un vispār, nav dārgi, man te viena meitene rādija ebay pečka bija 12$ un kasešu sildāmais mazliet mazāk, es pečku pirku pa 36lati un kasetēm pa 12-15. Pirku sen, tiešām atmaksājās.
liga, pirms sāc pati darīties un pirkt sildītājus, aizej pāris reizes uz vaksāciju, gan redzēsi, kas un kā, gan matiņi paliks vājāki un būs vieglāk raut pašai. kājas vaksēt ar vasku kasetēs ar strēmelēm būtu tas vieglākais, ar ko sākt.