Taurini vēderā - vai vienmēr vajadzīgi?

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
Sveikas, meitenes!

Nerakstīšu gari, bet labprāt dzirdētu jūsu pieredzi / padomu.

Šobrīd satiekos ar puisi (jau dażus mēnešus, bet neregulāri, jo abi aktīvi studējam). Vinš man parasti sūta zinas pirmais, interesējas un ir iniciators satikšanām. Jauks puisis, nekādas vainas. Tomēr... man nav vēderā taurinu, kad tiekamies. Pat ne tad kad skūpstāmies vai pat tad, kad ir intīmas attiecības (tas gan noticis tikai vienu reizi). Vienmēr esmu domājusi, ka taurini vēderā ir priekšnosacījums, bet tagad, kad esmu atradusi puisi, ar kuru patīkami (bet ne aizraujoši) būt kopā, domāju, ka varbūt es gaidu par daudz.

Jūsu pieredze? Kā sapratāt, ka vēlaties ar cilvēku veidot attiecības? Vina iniciatīva, jūsu intuīcija...?

Paldies!
14.03.2014 07:20 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Miss Joker - auč cik mīļi! Es neesmu tad vienīgā, kurai savu mīļumu patīk no malas pavērot...

+
man ar tagadejo bija taurinji pasa pasa sakuma kadu menesus dazus tik, bet vnlg pec ilgiem laikiem ir ta, ka vnk patos uz vinju un saprotu cik vins ir burvigs un tad uzreiz gribas vinju samiljot.
18.03.2014 19:58 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
bail no tā, ka nesanāks un vienā mirklī sapratīšu, ka esmu velti izškiedusi laiku

tu nebusi izskiedusi laiku, bet ieguvusi pieredzi,ja vien tev sen jau ir pari 30, tad gan tas butu izskiests laiks.
18.03.2014 20:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits