57 days, vispār interesants parodokss, man patīk šīs tēmas. Zini, man tieši šodien vienā diskusijā pārmeta, ka iespējams esmu darba devējs-paverdzinātāja, jo redz, es atļaujos uzskatīt, ka darbinieks īsti neslimo, ja darba dienā mājās cepj kūkas un staigā pa veikaliem, bet ja es, piemēram, saku, ka nav normāli ļaut sevi necienīt darba intervijā, tad atkal esmu sanāk " zvērs"- nesaprotu, cik grūti cilvēkam bez darba dzīvot:) Tas tā, ne komentēšanai, bet man pašai humors.
Atbildot uz Tavu jautājumu, pirmkārt, ja CV izsūtīts pus Rīgai un tik ilgi nav nekādas reakcijas, varbūt problēma jau ir "saknē" un persona nav sastādījusi pietiekoši efektīvu CV un pieteikuma vēstuli, lai tā piesaistītu vismaz vienu normālu darba devēju? Otrkārt, runa ir arī par pašcieņu- ja man kaut kāds jauns džeks (itkā potenciālais boss) darba intervijā sāktu prasīt, vai man ir attiecības un cik ilgi es esmu kopā ar savu draugu, es nesāktu viņam skaitīt darba likuma pantus, jo tāds vīrietis tos tāpat nesapratīs. Atbildētu tā, lai viņš vismaz pusstundu no sava krēsla nepieceltos un aizietu. Var jau, protams, palikt strādāt un dabūt darbu, bet kur ir garantija, ka dabūjot darbu, vadība būs normāla, ja tā sevi ir parādījusi darba intervijā?