Ja šķiršanās sāp PĀRĀK traki...

Reitings 20
Reģ: 12.03.2014
Sveikas,dāmas!
Lūdzu šeit jūsu padomiņus...
Esmu ar vīru laulībā 5 gadus, ir bērniņš mums (laulību un bērnu vēlējās VIŅŠ,galvenokārt). Nodzīvojām 5 gadus un sākās visādas dīvainības no viņa puses, tad nervozs,tad nezinot,ko grib,tad tas,tad tas. Līdz vienu dienu viņš man paziņoja,ka vairs nemīl mani un aizgāja dzīvot pie drauga. Ir pagājušas jau dažas nedēļas.Parasti viņš man zvana ja ne katru dienu,tad katru otro.
Es ļoti pārdzīvoju,teiktu pat - pārāk ļoti, jūtos,it kā esmu slima ar galvu un apmāta. Viņš lūdza,lai dodu viņam mieru,ko es arī cenšos darīt. Ļoti baidos,ja ieraudzīšu viņu ar citu,nezinu,kā es to pārdzīšu:( Es jau tgt histērijā noraudu vairākas stundas dienā:( Iesakiet,lūdzu,ko man darīt,ko man sev iestāstīt,lai man kļūtu vieglāk? Varbūt ir kkas,kā es varu atgūt viņa interesi, vismaz mēģināt? Vai,jūsuprāt,likšanās mierā ir labākais variants,vai tomēr ik pa laikam atgādināt viņam,ka vēlos saglabāt ģimeni?
Ja kādai ir brīvāks brītiņš un vēlēšanās,atrakstiet privāti vēstulīti. Gribas ar kādu parunāties:(
12.03.2014 19:04 |

Reitings 20
Reģ: 12.03.2014
Vins jau agrak ir teicis,ka nemil,bet pec tam skrejis pakal un ludzis,lai neeju prom,ka negrib mani zaudet... Es neko nesaprotu,man galva ir tada putra... Es tiesam nevelos vinu zaidet uz visiem laikiem:( Vins dzivo tgt kopa ar 2 draugiem,visu laiku tusejas,dzer,amfitaminu lieto,iet pa klubiem... Pedeja musu saruna vins pateica,ka esmu apriebusies ar savu pakalskriesanu,ka uzvedos ka jukusi,lai es vispirms nomierinos,lieku vinam mieru un tad vins izlemsot,ko darit talak,bet pie tadas trakas atpakal nenaksot,ja nenomierinasos. Mana dzive vnk ir parvertusies par murgu:( Es nedzivoju,bet eksisteju,needu,kartigi negulu,cauru dienu esmu stresa vai raudu... Ari,ja es lieku vinu miera,bet cik tad ilgi ta gaidit,ja nekadas zinas no vina nav?
15.03.2014 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits