Nu jau labvakar.:)
Gribēju izkratīt sirdi,jo man šobrīd tas ir ļoti nepieciešams.
Tātad,man universitātē ir kursabiedrene,kura ir ļoti tieva. Viņa ir sasniegusi savu mērķi,notievējusi un viss ir labi,bet..pienāca laiks,un es pati nolēmu savest kārtībā arī savu figūru un arī man tas izdevās. Pēc tā,kad es notievēju,es pamanīju,ka viņas attieksme pret mani kaut kā mainījās. Viņa sarunās kļuva piesardzīgāka,it kā distancējās no manis. Tas vēl būtu nekas,bet nesen,pāris dienu atpakaļ,viņa pēkšņi vairs vispār nerunā ar mani. Ja es viņai kaut ko pajautāju,-viņa mani ignorē. Es nesapratu,kāpēc tā,līdz nesen internetā izlasīju,kādas ir viņas domas par mani un ja godīgi,es,to lasot,nevarēju noturēt asaras. Pēc viņas domām,esmu augstprātīga kuce,kura stāsta visiem par viņu melus. Nesaprotu,no kurienes viņa tādu ir rāvusi,jo es galīgi neinteresējos par viņas dzīvi,nelienu tajā un nevienam neko arī neesmu par viņu teikusi. Esmu tas cilvēks,kurš šādas lietas ļoti ņem pie sirds un patiesi pārdzīvo par to. Man ir ļoti sāpīgi,ka šī meitene tā var izrīkoties. Man pilnīgi šķiet,ka atkal es negulēšu vairākas naktis,guļot,raudot un domājot par šo ..
Ko jūs darītu manā vietā? Es jūs lūdzu,iztiekam bez jebkādiem pārmetumiem par to,cik liela mīkstmiese un gļēvule es esmu,bet esmu ļoti emocionāla un kā jau teicu,es visu ņemu pie sirds. Man šobrīd nav vajadzīgi lieki pārmetumi,tā jau ir grūti un smagi ap sirdi..